Paasontbijt, eieren zoeken... Hoe vier jij Pasen dit jaar?

Paasontbijt, eieren zoeken... Hoe vier jij Pasen dit jaar?

Het is bijna Pasen! De konijnen, eieren en de kleur geel slaan je om de oren. Wat doe jij deze Pasen? Nodig je de hele familie uit voor een Paasontbijt, ga je lekker shoppen op je vrije dag of ga je oldskool eieren zoeken? Een rondje langs een aantal winkels om te zien hoe zij Pasen vieren dit jaar!

Christelijk Pasen
Pasen is voor gelovigen het feest voor de wederopstanding van Jezus Christus. Wil jij in dat kader bijvoorbeeld een cd met Bachs Matthäus Passion - hèt stuk om te beluisteren met Pasen - of een stevige Bijbel aanschaffen? Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij de webwinkel van de EO.

Paaskorting 
Iets minder christelijk misschien, maar Blokker hoopt dat je Pasen besteedt door te gaan shoppen voor je huishouden en geeft maar liefst 15% korting op allerlei producten plus gratis verzending! Xenos doet mee met deze trend en geeft je ook extra Paaskorting. Handig als je je huis nog even wilt pimpen voor je gasten ontvangt bijvoorbeeld.

Eieren zoeken bij het Paasontbijt
De HEMA stond niet lang geleden met Pasen nog behoorlijk in de aandacht omdat ze het feest een minder christelijk randje wilden geven door de paaseitjes om te dopen tot zogenaamde Verstopeitjes. Dit jaar pakken ze het anders aan en kun je hier weer volop terecht voor allerlei paaseitjes en vrolijke dingen met geel en kuikentjes voor op tafel. 

Bestel een ontbijtje
Kerst vieren we met een uitgebreid diner, Pasen met een uitgebreid ontbijt. Waar natuurlijk de eieren niet mogen ontbreken. Geen zin om zelf die hele tafel vol te zetten met lekkernijen en eitjes in alle vormen en maten? Je kunt ook gewoon lekker lui een ontbijtje bestellen, bij Beschuitje.nl.

Fijne Pasen!

Foto: PINKE

Gerelateerd