Noordholland Loodgieters – Dé loodgieter in regio Hoofddorp en Aalsmeer

U ontdekt een lekkage in uw huis om zeven uur s’ avonds. Dat betekent in sommige gevallen dat u morgenochtend om 09:00 uur pas kan bellen om een afspraak te maken met een loodgieter. Niets is vervelender dan dat u een lekkage ontdekt en dat u eerst nog moet wachten voordat dit kan worden gerepareerd. Dit met alle gevolgen van dien. Loodgieterswerk moet met spoed worden gedaan en daarom is een 24 uursservice een ideale uitkomst. Bij Noord-Holland Loodgieters staan we 24/7 voor u klaar om u te helpen met de lekkage(s) in uw huis. De loodgieters van Noord-Holland Loodgieters zijn onder meer werkzaam in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Aalsmeer. 

Complete service

Verschillende taken en werkzaamheden komen aanbod binnen het vakmanschap van een loodgieter. Taken die de loodgieters van ‘Noord-Holland Loodgieters’ onder andere kunnen vervullen zijn reparatie-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden. Hierbij kan dus gedacht worden aan verstopte rioleringen, lekkages en CV-ketelstoringen. Onze loodgieters, met jaren ervaring, kijken waar het probleem zit en lossen dit zo snel mogelijk op. 

Onderhoudswerk

Naast dat u ons kunt inschakelen voor acute problemen in uw huis, is het ook belangrijk om eens in de zoveel tijd onderhoudswerk te laten verrichten. Wanneer u uw cv, rioleringen en andere apparatuur laat nakijken, kan dit problemen als verstoppingen, stankoverlast en lekkages voorkomen. Onderhoudswerk is op dit gebied een belangrijke factor. 

Noord-Holland

‘Noord-Holland Loodgieters’ zijn zoals de naam al zegt actief in Noord-Holland. De werkzaamheden worden uitgevoerd in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Aalsmeer. In Hoofddorp kunnen we u met allerlei problemen helpen. Denk hierbij aan loodgieterswerk, ontstoppingen, Cv-installatie en ketelonderhoud. Ook in Aalsmeer staan onze professionals dag en nacht voor u klaar. Lekkages en ontstoppingen zijn zo verholpen met het inschakelen van ‘Noord-Holland Loodgieters’. 

Onderhoud en reparatie, storingen, adviezen en elektrische installatie. U kunt 24 uur per dag terecht bij ‘Noord-Holland Loodgieters’. Bij iedere noodsituatie staan we dag en nacht voor u klaar. 

Share