Met deze tips blijf jij graag thuis deze herfst!

De dagen worden steeds korter en er zijn van die weekenden dat je er even helemaal geen zin in hebt om er op uit te trekken. En in deze tijd van coronamaatregelen is dat sowieso wel een veilig idee.

Dat betekent echter niet dat je je hoeft te vervelen! Wij hebben de leukste ideeën voor je gevonden zodat zelfs de meest regenachtige dagen voorbij zullen vliegen.

Netflix komt voor het einde van het jaar nog met honderden titels

Fans van Undercover spraken al maanden over seizoen twee en Casa de Papel verbreekt elk seizoen z’n eigen record. Toch is met Videoland en Amazon Prime de concurrentie flink gestegen en dat komt voor jou als kijker alleen maar goed uit.

Er is letterlijk voor iedereen wel wat te vinden. Of je nu met z’n allen een gezinsfilm op zondagmiddag gaat kijken of thuis in je eentje Breaking Bad gaat bingen, Netflix zal je niet teleurstellen.

Netflix staat er natuurlijk om bekend om met blockbusters te strooien, maar ook de nieuwe films en series zijn veelbelovend. We kunnen je sowieso Perdida aanraden. Deze nieuwe Spaanse serie gaat over een hopeloze vader die op zoek gaat naar zijn vermiste dochter en zich bewust met drugs op zak laat arresteren. Hierdoor komt hij in een beruchte Colombiaanse gevangenis terecht en probeert hij erachter te komen wat er met zijn dochter is gebeurd. Gedurende elf afleveringen zul je op het puntje van je stoel zitten.

Wil je andere aanbieders van streaming, televisie en film vergelijken? NederlandReview verzamelt voor jou de reviews van hun klanten onder TV & Film!

FIFA 21 komt eraan!

Er zijn van die bepaalde momenten in het jaar dat bij vrijwel elke voetballiefhebber het hart wat sneller gaat kloppen. De start van de Champions League is zo’n moment, maar de dag dat de nieuwste versie van FIFA wordt gelanceerd is misschien wel net zo speciaal.

Elk jaar zie je volwassen mannen in de rij staan tussen kinderen om thuis een van de meest begeerde spellen ter wereld te kunnen spelen. Zodra het spel in de schappen ligt, worden er duizenden exemplaren verkocht.

Het afgelopen jaar waren de resultaten van FIFA 20 misschien wat minder. Dit jaar is de verwachting dat het spel alle records zal breken.

Ook aanbieders van onlinecasino zien altijd een stijging zodra het wat frisser wordt buiten. Hoewel deze spellen niet in dezelfde categorie vallen als FIFA gaat er ongetwijfeld net zoveel geld in om. Een voordeel van deze spellen is dat je niet speciaal naar de winkel hoeft. Je speelt ze gewoon online en vaak kun je gratis spelen zonder je te registreren.

Sony lanceert de Playstation 5 op 12 november

We houden het digitaal. Op 12 november wordt namelijk de nieuwe Playstation 5 geïntroduceerd. Het prijskaartje van € 499 lijkt de Playstation fanaten niet af te schrikken, want binnen luttele seconden was deze console al uitverkocht.

De eerste Playstations zijn dus allemaal al weg, maar er wordt hard gewerkt om er meer naar Nederland te krijgen voor de feestdagen…

We raden je aan om er als de kippen bij te zijn als jij dit najaar nog de nieuwste Playstation wilt bezitten. Juist omdat er minder sport te zien is en er daarmee ook minder sportweddenschappen zijn in deze periode, kun je dus flink wat tijd spenderen op je nieuwe PS5!

Wil je weten waar je de nieuwste Playstation het beste kunt aanschaffen? Lees reviews van klanten over elektronica en hun ervaringen met games bij NederlandReview!

Share