Let goed op deze 3 punten als je een website laat maken

Ben je net een onderneming gestart en ben je op zoek naar een bedrijf dat goede websites maakt? Er zijn enkele punten waarmee je rekening moet houden. In dit artikel delen we de drie belangrijkste punten waar je op moet letten als je een website laat maken.  

1. Zorg dat je weet welke websitediensten er worden aangeboden

Elk webdesign bedrijf is anders en ze bieden dan ook elk andere diensten aan. Zorg dat je vooraf goed weet welke diensten er precies aangeboden worden. Zo weet je zeker dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. 
 
Zoek een bedrijf dat websites bouwt die aan alle eisen van een moderne website voldoen. Kies daarnaast voor een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, het bouwen, hosten en onderhouden van je website. 

2. Kan je de website zelf aanpassen?

Hoewel het fijn is dat een bedrijf het onderhoud van de website verzorgt, is het natuurlijk wel zo prettig als je zelf ook enige aanpassingen kunt doen. Je website laten maken kun je het beste doen door een bedrijf, waarbij het mogelijk is om zelf je website te beheren. Zo weet je zeker dat je op elk moment mogelijk is om afbeeldingen en tekst aan te passen en je website up-to-date te houden.
 
Wie zijn website wil kunnen beheren en aanpassen heeft een content management system(CMS) nodig. Wanneer een bedrijf niet met een CMS-systeem werkt, zal het bedrijf de aanpassingen moeten doen. Dit is voor de meeste ondernemers niet wenselijk.  
 
Kies daarnaast voor een bedrijf dat beschikbaar is voor ondersteuning. Wanneer je ergens niet uitkomt, is het prettig om contact op te kunnen nemen met een helpdesk, zodat je snel weer verder kunt met het runnen van je bedrijf. 

3. Breng de kosten in kaart

Bespreek vooraf goed wat de uiteindelijke kosten voor je nieuwe website zijn. Niemand wil achteraf horen dat de kosten ineens een stuk hoger uitvallen, dan je in gedachten had. Zorg dus dat je een duidelijk kostenoverzicht hebt, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 
 
Een website laten maken in Rotterdam hoeft helemaal niet duur te zijn. Hoe hoog de kosten uiteindelijk uitvallen, is afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Zorg dus ook dat je goed weet wat je wil. Houd daarbij rekening met eventuele toekomstige uitbreidingen. Hiervoor kun je bij de meeste bedrijven een overzicht met prijzen van mogelijkheden opvragen.

Share