Zo scoor je korting met online shoppen!

Is de inhoud van jouw kledingkast toe aan een make-over voor de lente? Hangt je kast nu nog vol met kleding van vorig seizoen en is het tijd voor een upgrade? Waarschijnlijk zit je op dit moment weer in je warme jumper, onder een warm deken terwijl de thermostaat overuren maakt. Helaas lijkt het warme weer nog steeds niet echt op te schieten… Is de winter weer terug? Het goede weer lijkt nog zo ver weg, maar dit is het perfecte moment om je slag te slaan. Bij RoseGal krijg je namelijk tot 55% korting op veel items in de collectie! Of je nu op zoek bent naar een leuk lentejurkje of alvast een nieuwe bikini zoekt, bij RoseGal kun je het vinden. Je kunt behalve de inhoud van je kledingkast, overigens ook je huis een make-over geven. RoseGal geeft namelijk ook kortingen op hun Home-Decor artikelen!


Kortingen die je niet kunt laten lopen!

RoseGal staat bij klanten al bekend als een webshop met voordelige prijzen. Ze gaan nu echter nog een stap verder en geven hun klanten nog extra kortingen. Bij RoseGal hoef je geen nee te zeggen vanwege de prijs. De lente hangt namelijk al in de lucht en dat wil RoseGal vieren. Ze geven daarom nu tot 55% korting op grote maten mode, lentejurkjes, truien, strandkleding, woonartikelen, mannenmode en verschillende accessoires. RoseGal heeft overigens nog een extra verrassing aan hun kortingen toegevoegd. Je krijgt bij sommige artikelen namelijk dubbele punten waarmee je nog meer kortingen kunt sparen.


Het puntensysteem van RoseGal

RoseGal wil het online winkelen voor klanten nog leuker maken. Zij doen dit onder andere door hun puntensysteem waarmee klanten kunnen sparen voor kortingen op hun aankopen. Elke 50 punten kan ingewisseld worden voor 1 euro korting! Er zijn verschillende manieren waarmee klanten punten kunnen verdienen. Je krijgt uiteraard punten voor iedere aankoop in de webshop, maar je krijgt ook punten bij het aanmaken van een nieuwe account. En je krijgt ook punten voor elke keer dat je inlogt op je account. Log je acht dagen achter elkaar elke dag in, dan krijg je elke dag 5 extra punten. Voor dag één krijg je dus 5 punten, maar voor dag acht krijg je er 40!


Over RoseGal

De webshop werd opgericht door een groep vrienden die een diepe passie voor kleding en mode delen. Ze zijn vooral geïnteresseerd in de eindeloze mogelijkheden die de combinatie van vintage en modern te bieden hebben. Hun liefde voor vintage kleding is ontstaan door de eenvoud en de unieke tijdloosheid van de kleding. Er ontstaat vervolgens een interessant contrast met de constant veranderende elementen van onze moderne kleding. Door deze stijlen te combineren, hoopt RoseGal de creativiteit van hun klanten uit te dagen en hun harten te overwinnen.


Waar wacht je nog op? De meeste kortingen hebben een tijdelijke looptijd, dus wees er snel bij! Misschien zijn sommige artikelen zelfs met meer dan 55% korting afgeprijsd. Er is maar één manier om daar achter te komen!


Share