Koningsdag = Aanbiedingen!

Wat doe jij met Koningsdag? Struinen langs vrijmarktkraampjes, partyen bij de grote feesten, kijken naar de Koninklijke Familie op televisie of in het echt… of rust buiten de steden zoeken? Verschillende bedrijven grijpen de gelegenheid aan om extra aanbiedingen te presenteren rond de verjaardag van Koning Willem-Alexander, bijvoorbeeld voor wie stijlvol doch oranje gekleed wil gaan, voor wie met vrienden bier wil drinken of wie juist ver weg van alle oranje feesten wil blijven. ZIe hier een aantal van deze speciale aanbiedingen voor Koningsdag!

Oranje Stropdas

Subtiel laten weten dat je Koningsdag steunt? Oranje outfits hoeven niet smakeloos te zijn! Bij YourTie kun je terecht voor een stijlvolle oranje stropdas. Op deze en alle andere oranje producten krijg je bij YourTie nu 25% korting. De korting is geldig tot en met 1 mei 2017. Wil jij deze korting? Klik dan hier.

Ga je toch liever all the way met bijvoorbeeld een masker van de Koning of Koningin of een setje oranje vleugels? Ook Feestwinkel.nl geeft korting speciaal voor Koningsdag: 10% korting op het Koningsdag-assortiment. Klik hier voor deze aanbieding.

Koningsdag = bier

Voor menigeen is het geen Koningsdag als er geen bier met vrienden is gedronken. En hoe doe je dat beter dan met een Heineken SUB? Daarom komt Heineken speciaal voor Koningsdag 2017 met een speciale Koningsdag bundel: In de bundel zit een SUB Black edition + Heineken Glasses, Heineken torps + Orange box, en dat voor slechts €173,95. Klik hier voor deze limited aanbieding!

Koningsnieuws in de aanbieding

Rondom Koningsdag staat de Koninklijke Familie natuurlijk extra in de aandacht. Blijf in deze tijd goed op de hoogte van koningsnieuws en ander nieuws met een abonnement op de Telegraaf. De speciale Telegraaf Koningsdagactie 2017 geeft jou 10 weken vrijblijvend de Telegraaf voor maar 2 euro per week + 2 gratis HEMA tompouces. Deze actie loopt tot en met Koningsdag, 27 april 2017. Klik hier voor de Telegraaf Koningsdagactie 2017!

Koningsdag ontvluchten? Ga ervandoor in een 

 Fletcher Hotel!
Heb jij helemaal geen zin in de gekte en drukte op Koningsdag? Je kunt vluchten naar een Fletcher Hotel en genieten van de rust en de natuur die veel van hun hotels bieden. Fletcher Hotels heeft een speciale Voorjaarsaanbieding voor wie 3 dagen weg wil in één van hun hotels, inclusief welkomstdrankje, uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen dinger. De speciale Voorjaarsknaller van Fletcher geldt nog steeds op en rond Koningsdag en vind je hier.

Heb jij gebruik gemaakt van een of meer van deze speciale Koningsdagacties? 

Laat dan hier of op de desbetreffende bedrijfspagina je ervaringen achter om anderen te laten weten hoe het was! Kon jij zo een perfecte Koningsdag-oufit samenstellen of Koningsdag ultiem vieren? Werden producten wel op tijd voor Koningsdag geleverd en kreeg je waar voor je geld? Wij zijn natuurlijk razend benieuwd!

Let wel: het gaat om speciale aanbiedingen ter gelegenheid van Koningsdag op 27 april 2017, wat betekent dat deze acties niet het eeuwige leven hebben. Kijk goed op de desbetreffende actiepagina wat de voorwaarden zijn en hoe lang de actie geldig is om teleurstellingen te voorkomen!

Share

Recent toegevoegd