De Klassieker: Wie gaat er winnen? Ajax of Feyenoord?

Zondag, 21 januari, 14:30, Johan Cruijff ArenA. Staat het al in je agenda genoteerd? Het nieuwe jaar begint goed voor de Eredivisie met de Klassieker. Ajax en Feyenoord zullen het in de Johan Cruijff ArenA weer tegen elkaar opnemen. De Klassieker werd afgelopen jaar al in De Kuip gespeeld en met een overweldigende 1-4 gewonnen door Ajax. De Klassieker in de ArenA zal het debuut zijn voor Ten Hag, de nieuwe coach van Ajax, maar ook Van Persie zal mogelijk zijn rentree maken voor Feyenoord. De Klassieker belooft een mooie wedstrijd te worden. Heb jij je voetbalshirt al klaarliggen? Bij deze winkels kun je nog snel een shirt bestellen!


Feyenoord kan de druk niet aan!

De Klassieker werd eerst in De Kuip gespeeld en dit liep niet goed af voor de Rotterdammers. Ze werden met de vloer gelijk gemaakt en de wedstrijd eindigde in 1-4. Ze spelen nu in het Walhalla van Amsterdam tegen de Ajacieden. Zullen ze hun koppies in het spel kunnen houden of bezwijken ze onder de druk? Als je het mij persoonlijk vraagt, denk ik dat Feyenoord weer keihard onderuit zal gaan. Ze hebben het gewoon niet in zich om van de Amsterdammers te winnen. Voor al mijn mede-ajacieden die niet kunnen wachten tot de wedstrijd, is Voetbal-Geest de perfecte webshop. Ze hebben een Ajax Fanshop waar je alles kunt vinden om je op de Klassieker voor te bereiden.  


Ajax maakt geen schijn van kans!

Mijn Ajax-hart durft het eigenlijk niet te schrijven, maar zullen de Ajacieden de Klassieker nog een keer kunnen winnen? Feyenoord werd vorig jaar kampioen en wil wraak na de wedstrijd in De Kuip. Zullen ze zich terugvechten en kan het Legioen de Ajacieden in de ArenA een koppie kleiner maken? Ajax heeft een nieuwe coach en er zijn in een korte tijd veel dingen veranderd. Zijn ze klaar voor de ultieme test? De Rotterdammers hebben nog geen maand geleden met 0-7 gewonnen van Sparta en willen meer. De Voetbalboetiek heeft voor alle Feyenoordsupporters een ruim assortiment met fanwear. Neem een kijkje in de webshop en bestel nog snel een nieuw shirt voor de wedstrijd.


Ga zelf het veld op!

Na het kijken van de wedstrijd heb je vast zin om ook zelf een balletje te trappen. Je kunt echter niet zonder kicksen, scheenbeschermers en voetbalsokken het veld op. Voetballen is een serieuze zaak en daar heb je de juiste uitrusting voor nodig. Unisport heeft alles wat je nodig hebt om het veld op te gaan. Of je nu op zoek bent naar trainingspakken, tenues of keepershandschoenen, je kunt het bij Unisport allemaal vinden. Als het Nederlands Elftal ons echter één ding geleerd heeft, dan is het dat het Nederlandse vrouwenvoetbal niet onderschat mag worden. Daarom raad ik alle voetbalvrouwen aan een kijkje te nemen bij Vrouwenvoetbalshop.nl. Ook alle dames zijn er dan na de winterstop weer klaar voor om het veld op te gaan.


Wat denk jij dat de uitslag wordt voor de Klassieker? Wint Feyenoord de wedstrijd in de ArenA? Of blijft Ajax ongeslagen? 


Foto: Groman123


Share