Bestel bij deze winkels nog snel jouw foute kersttrui!

Echt fout hoeft niet lelijk te zijn! Ben jij gek op foute kersttruien? Wij namelijk wel! Met kerst worden de zwarte jurkjes door de vrouwen weer uit de kast getrokken en proberen alle mannen in paniek die vervelende stropdas weer om te doen. Er zijn gelukkig ook mensen die geen zin hebben in al dat gedoe. Zij dragen veel liever een verschrikkelijke kersttrui. Ik zit persoonlijk elk jaar tijdens het kerstdiner weer in een nieuwe kersttrui, terwijl de rest van de familie netjes gekleed aan de tafel zit. Wil jij het dit jaar ook een keer anders doen, maar heb jij nog geen foute kersttrui? Bij deze winkels kun je vandaag nog bestellen en word je kersttrui nog voor kerst geleverd. Wij hebben onze favoriete foute kersttruien in de winkels vast voor je uitgezocht!


Kittens en Pizza!

Normaal bewaren we het beste altijd voor het laatst, maar deze foute kersttrui is zo geweldig dat we er wel mee moeten beginnen. Superfout heeft genoeg foute kersttruien om uit te kiezen, maar één is toch echt onze favoriet. De naam van de trui is al geweldig. Pizza en poezen kersttui, beter kan bijna niet. Wie wil er nu namelijk niet een trui met schattige poesjes en pizza? De katten hebben kerstmutsen op en dragen een sjaal om warm te blijven. Ze zweven op de pizzapunten alsof het vliegende kleden zijn en het allerbeste, de katten zijn in de ruimte! Fouter kan toch bijna niet?


Voor de echte gamer!

Kun je elk jaar niet wachten tot het kerst is en ben je ook nog eens een Mario superfan? Dan is de kersttrui van Coolcat echt wat voor jou! Mario die in een sneeuwlandschap tegen een ster probeert te springen, als dat geen kerst schreeuwt dan weten wij het ook niet meer. Alle gamers die met kerst eigenlijk liever thuisblijven om te gamen, krijgen door deze trui misschien toch nog een beetje een kerstgevoel! 


Santaaaaa!

Voor iedereen die altijd jeuk krijgt van kersttruien en al begint te rillen bij het idee van een wollen trui, heeft Urban Outfitters het perfecte alternatief. Ze hebben een simpel rood t-shirt met een afbeelding uit de leukste kerstfilm ooit. Kun jij je de scène in Elf nog herinneren dat hij de kerstman in het winkelcentrum ziet en erachter komt dat hij niet de echte kerstman is? ‘You sit on a throne of lies!’ Het is één van de meest iconische scènes in een film ooit. Met jouw t-shirt van Elf kun je iedereen jaloers maken tijdens het familiediner.


Een echte klassieker!

Onze volgende favoriete foute kersttrui is te vinden bij Forever 21. Het is een echte klassieker die eigenlijk niet mag ontbreken met kerst. De trui heeft het lichaam van de kerstman zo op de trui geplaatst dat jouw hoofd nu ook het hoofd van de kerstman is. Jij kunt deze kerst doen alsof je de kerstman bent en zoveel koekjes eten als je maar wilt. Aan het einde van de avond kun je dan ook in de slee van de kerstman weer naar huis. 


Rood is de kleur van… Kerstmis!

De laatste foute kersttrui die wij met jullie willen delen, is eigenlijk officieel niet echt een trui. Het is een Fluffy vest van Boohoo.com. Het vest is alleen zo schattig dat hij niet in deze lijst met leukste foute kersttruien mag ontbreken. Het vest is namelijk een Reindeer jumper! Het vest zit heerlijk warm en als je de capuchon op doet, ben je Rudolph the Red Nosed Reindeer. Het vest heeft echt een rode neus en een gewei. Je moet, als je dit vest draagt, alleen wel de persoon met de kerstmantrui van Forever 21 thuis brengen. Is dit voor jou geen probleem? Kies deze kerst dan niet voor een foute kersttrui, maar voor een fout kerstvest van Boohoo.com.


Foto: TheUglySweaterShop


Share