Hoe zorg je ervoor dat jouw verbouwing een succes is?

Verbouwen is meestal leuk om te (laten) doen, maar er kan ook veel misgaan. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden voordat je aan een klus begint. Lees reviews van klanten voordat je met een bedrijf in zee gaat en investeer in jouw veiligheid.

Zo zorg je ervoor dat jouw verbouwing een succes wordt! NederlandReview geeft graag tips hoe je dat precies doet.

Lees reviews voordat je met een bedrijf in zee gaat

Sommige mensen hebben twee rechterhanden en draaien hun hand niet om voor een klus in huis. Anderen huren liever een bouwvakker of klusjesman in om te helpen bij een verbouwing of laten deze zelfs helemaal door iemand anders uitvoeren. 

In beide gevallen zul je te maken krijgen met bedrijven om mee samen te werken. Het is dan altijd verstandig om, voordat je dat doet, reviews van klanten te lezen. Hoe beoordelen die de service, de prijzen en de producten van het bedrijf? Het is goed om op basis van die ervaringen en oordelen een keuze te maken, om te voorkomen dat je een kat in de zak koopt of te maken krijgt met een mislukte bouworder. Maar hoe vind je die reviews?

Hoe vind je betrouwbare reviews van klanten over bouwmarkten en webshops?  

NederlandReview verzamelt al jarenlang betrouwbare reviews van klanten. Dat doen we ook voor bouwmarkten en online bouwzaken. Je vindt hier alle reviews van klanten over bouwmarkten en online woonwinkels. Van bekende namen, zoals Praxis, tot kleinere online shops. Door deze reviews te vergelijken kom je erachter waar jij het beste terecht kunt als je bijvoorbeeld bouwmaterialen wilt kopen.

Denk je erover om een dienst voor jouw huis in te huren, zoals een bouwvakker of een klusjesman? Neem dan eens een kijkje tussen de klantenreviews over diensten in huis. Misschien vind jij zo wel die ene perfecte betrouwbare klusser!

Investeer in veiligheidsmaatregelen 

Door je goed in te lezen, bereid je je grondig voor. Een andere vorm van voorbereiden is het aanschaffen van veiligheidsmiddelen.

Veiligheidsmaatregelen neem je niet alleen als je naar buiten gaat nu tijdens de coronacrisis. Je moet ook extra op jouw veiligheid letten als je aan het verbouwen bent. Investeer daarom in goede veiligheidsmaatregelen. Dit is echt iets waar je niet klakkeloos op moet gaan besparen! Want mocht er iets fout gaat, dan kan jouw hele verbouwing helemaal mislukken.

Ben je bijvoorbeeld aan het timmeren of aan het zagen, dan is het verstandig om een veiligheidsbril en sterke handschoenen aan te trekken. Heb je een trapje of krukje nodig bij jouw verbouwing, regel dan een stevig exemplaar, waar je dus op kunt vertrouwen. Ook kun je soms een kamersteiger kopen om ervoor te zorgen dat je overal goed bij kunt. Bijvoorbeeld als je jouw plafond wilt schilderen.

 

Share