Beantwoord deze 3 vragen en vind de perfecte bank!

Is jouw bank versleten of wil je gewoon weer eens iets anders?

Met drie simpele vragen vind je jouw perfecte nieuwe bank!


Waarom zoek je een nieuwe bank?
Het weer wordt weer kouder, de ‘r’ zit al een tijdje in de maand… Tijd om jouw huis extra knus en gezellig in te richten en lekker te cocoonen! Een perfecte bank is dan onmisbaar, maar hoe vind je die?

Ook kan het zo zijn dat jouw oude bank verouderd of versleten is, of te veel naar hond ruikt. Dan is het tijd om een nieuwe bank aan te schaffen. NederlandReview geeft tips: hoe vind je de perfecte bank?


Drie vragen om de perfecte bank te vinden
Voordat je erop uitgaat om een nieuwe bank te vinden, moet je voor jezelf bepalen waarom je een nieuwe bank wilt: waar moet jouw bank aan voldoen om jouw perfecte bank te zijn? Wij helpen jou met drie vragen: beantwoord die en je weet wat je moet zoeken!


1. Wie gaan straks op jouw nieuwe bank zitten?
Voor wie koop jij jouw nieuwe bank eigenlijk?

Misschien wil je er vooral zelf op zitten, warm onder een dekentje met een goed boek, al dan niet met je voeten lekker uitgestrekt op een bijpassend voetenbankje. Wil je juist samen met jouw geliefde knus tegen elkaar aanzitten, dan zoek je naar loveseats. Wil je met het hele gezin op de bank passen om met zijn allen The Voice Kids te kijken, dan is een uitgebreide hoekbank wellicht een beter idee.


2. Waar moet de bank tegen bestand zijn?
Heb je kinderen of huisdieren? Dan is het slim om daar rekening mee te houden bij de keuze voor een bepaalde bank.

Kinderen zorgen ervoor dat er eerder geknoeid wordt, dus is het slim om bijvoorbeeld een stof te kiezen die je gemakkelijk kunt schoonmaken. Of om voor een bank te kiezen die een hoes heeft die je in de was kunt doen. Dat scheelt veel stress als iemand een glas melk over de bank heen gooit!

Huisdieren zorgen weer voor heel andere problemen. Honden zoeken bijvoorbeeld vaak een lekker plekje op de bank, of dat nou mag of niet, dus is het slim om een stof te kiezen waar geuren niet te veel in blijven hangen. Katten staan er juist om bekend dat ze banken nog weleens als krabpaal gebruiken, dus zonde als de stof van de bank daar niet tegen kan! 


3. Hoelang doe jij met jouw bank?
Vroeger kochten mensen een volledige huisraad als ze gingen trouwen. Ze gingen immers pas na de bruiloft samenwonen en kochten dan alles tegelijk. De meubels die toen werden gekocht, gingen vervolgens een leven lang mee.

Tegenwoordig is een bank ook een modegevoelig meubelstuk. Mensen vervangen een bank niet per se omdat deze versleten is, maar ook als deze uit de mode is geraakt.

Het is goed om vooraf te bepalen hoelang jij met jouw nieuwe bank denkt te gaan doen. Wil jij jaren plezier hebben van deze nieuwe aankoop, kies dan voor een stevige kwaliteit en een tijdloos design. Dan is de kans het grootst dat jij niet gauw een nieuwe bank nodig hebt. Vind je het juist leuk om vaak een nieuwe inrichting te plannen en jouw bank te vervangen? Dan kun je kiezen voor een goedkoper model en een ontwerp dat meer tijdgebonden is.


Zoek en vergelijk reviews!
Heb jij alle drie de vragen nauwkeurig beantwoord? Dan weet je wat je zoekt in jouw nieuwe bank! Loveseat of hoekbank, corduroy of leer, hip of tijdloos! Gebruik deze antwoorden om gemakkelijk jouw ideale bank te vinden.

Op NederlandReview vind je veel bedrijven die jouw ideale bank kunnen verkopen. Vergelijk deze bedrijven door op NederlandReview de reviews van hun klanten te lezen. Zo weet je welke bedrijven betrouwbaar zijn en waar je met een gerust hart terecht kunt.

Heb je eenmaal jouw bank gevonden, laat dan vooral even een review achter waarin je jouw ervaringen deelt.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening, en natuurlijk naar jouw nieuwe bank!

 

Share