Hoe vind je de beste diensten? Lees echte reviews!

Op NederlandReview verzamelen we reviews over online shops, maar ook over diensten. Hoe kies je de beste dienst? Lees ervaringen van klanten!

Online en offline kun je allerlei spullen kopen, maar ook diensten afnemen. Lees je vooraf eerst reviews van klanten die jouw voorgingen bij een bepaalde aanbieder, dan ben je beter op de hoogte van waar jij het beste terecht kunt. Lees dus altijd reviews van te voren! Op NederlandReview verzamelen we reviews over diensten in de categorie Diensten. Daarbinnen zijn er meerdere categorieën, bijvoorbeeld voor softwareoplossingen, werk en administratie. 

In deze blog lichten we drie veelgevraagde onderwerpen voor je uit: hoe vind je een goede spreker voor jouw evenement, hoe vind je het juiste boekhoudsysteem en hoe weet je of een kamersite betrouwbaar is?

Hoe vind je een goede spreker voor jouw evenement?
Organiseer jij of jouw bedrijf een evenement, bijvoorbeld een congres of een stakeholdersvergadering? Dan is het gebruikelijk om iemand daar te laten spreken. Dat kun je natuurlijk zelf doen, of een van jouw medewerkers, maar je kunt ook een expert inhuren om het evenement extra vuur te geven en kracht bij te zetten, of een bijzonder thema uit te lichten. Wil je bijvoorbeeld de duurzaamheid van een nieuwe richting benadrukken, vraag dan bijvoorbeeld een spreker innovatie die daarover kan vertellen. 

Lees testimonials van eerdere klanten
Maar hoe vind je zo'n spreker? Een beetje googlen levert veel resultaten op, maar hoe weet je wie werkelijk iets kan toevoegen aan jouw evenement? Heeft een spreker een eigen website, lees die dan goed door en vergeet de testimonials van eerdere klanten niet: wat waren hun ervaringen met deze spreker? 

Lees reviews met klantervaringen
Lees daarnaast ook altijd eerst hoe eerdere klanten deze sprekers hebben beoordeeld: vind bedrijven op NederlandReview en lees de reviews van hun klanten. Zo weet je beter waar je aan toe bent!

Hoe vind je het juiste boekhoudprogramma?
Een boekhoudprogramma is bedoeld om jou werk afhandig te maken. Het moet dus handig in het gebruik zijn, jouw gegevens veilig bewaren en zo bijdragen aan jouw bedrijfsvoering. Bovendien wil je natuurlijk niet te veel betalen voor jouw boekhoudprogramma. Er moet wel geld overblijven om mee te boekhouden!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende boekhoudprogramma's op de markt: van e-boekhouden.nl tot myfinance. Hoe weet je welke het beste is? En voor welke je niet te veel betaalt?

Ook hiervoor geldt: lees de beoordelingen van hun klanten! Zij weten immers het beste hoe bijvoorbeeld de service van een bepaald boekhoudprogramma is, of het makkelijk aan te vragen en op te zeggen is, en of je waar voor je geld krijgt. Lees dus altijd eerst de reviews van klanten voordat je overgaat tot een (duur) abonnement op een boekhoudprogramma.

Hoe weet je of een kamersite betrouwbaar is?
Ga je studeren in bijvoorbeeld Amsterdam, Groningen of Utrecht, dan is de kans groot dat je een kamer nodig hebt. Zo kun je immers volop genieten van het studentenleven! Echter, het aanbod van kamer is in populaire studentensteden zoals deze meestal (zeer) schaars. De tijd van langs de deuren gaan en gemakkelijk een kamer vinden, is voorbij. Gelukkig biedt het internet uitkomst en vinden veel mensen online een kamer. 

Maar waar schaarste is, ligt misleiding op de loer. Veel mensen zijn best wanhopig als ze naar een kamer zoeken. De colleges beginnen bijvoorbeeld al bijna, maar jij slaapt nog steeds op de bank bij een vriend of, misschien nog wel erger: in je oude kinderkamer bij je ouders op een paar uur met de trein. Dan ben je al gauw geneigd om je in te schrijven bij de eerste de beste kamersite… en daar vervolgens afgezet te worden.

Want helaas, er zijn best veel onbetrouwbare kamersites op internet. Kamers waarvoor je 'in natura' moet betalen, kamers die na betaling van borg niet blijken te bestaan, abonnementen op kamerdiensten zonder kameraanbod: voorbeelden te over.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee: laat je goed informeren voordat je je aanmeldt op een kamersite en lees dus de reviews van klanten op NederlandReview. In de categorie Huis, tuin en kamers vind je verschillende platforms waarop kamers worden verhuurd: van het vrij bekende Kamernet tot minder bekende namen.

Heb jij zelf ervaringen met bedrijven die diensten aanbieden?
Dan vragen wij om jouw ervaringen te delen in een review op NederlandReview! Heb jij een fantastische spreker ingehuurd voor een congres en wil je die aan iedereen aanraden? Heb je een boekhoudprogramma gevonden waar je niet meer zonder kan? Of misschien wil je wel mensen waarschuwen voor de louche kamersite waar jij terecht bent gekomen? 

Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn van harte welkom op NederlandReview. Samen zorgen die voor een compleet beeld van de service, de prijzen, de levering en het bestelgemak van leveranciers van allerhande diensten. Dus laat je horen, op NederlandReview!

Share

Recent toegevoegd