Het is uitverkoop! Waar scoor je de beste deals?

Het is weer januari, en dat betekent één ding: de uitverkoop is begonnen! Waar scoor jij de beste deals?

Oude collecties eruit, nieuwe erin
Misschien staat je hoofd na de dure decembermaand vol verplicht cadeaus schoppen er niet naar om in dit nieuwe jaar weer de stad in te gaan, maar misschien is het toch niet zo'n slecht idee. Want veel winkels hebben nog veel over van het vorig jaar, en daar willen ze nu gauw vanaf. De nieuwe collectie moet er al weer bijna in (ja, het wordt ooit weer warm buiten!), en dus moet de oude eruit. Voordeel voor jou als consument: hoge kortingen! Zo geeft de webwinkel van GUESS kortingen van 50%, lekker shoppen dus daar!

Hoge kortingen op schoenen

Wij van NederlandReview hebben eens rondgekeken in de drukke winkelstraten van Nederland en de kortingen zijn soms groot, heel groot. Maar niet overal. Zo vind je bij Shabbies Amsterdam de hipste schoenen soms met wel 50 procent korting. Lekker! Vooral omdat dit normaal gesproken niet de goedkoopste winkel is, dus tel uit je winst.

Vind je bij Shabbies niet wat je wilt? Ook Nelson Schoenen geeft 50 procent op veel modellen, en ze hebben de collectie die in de sale valt, onlangs nog uitgebreid ook. 

Huishoudwinkels

Bij andere winkels, zoals Blokker, is er ook 'uitverkoop', maar is de korting minder hoog, soms maar 5%. Maar dit is dan ook geen kledingwinkel die plaats moet maken voor een nieuwe collectie.

Net als bij de Blokker kun je ook bij de HEMA terecht voor huishoudelijke spullen, maar hier is de korting wel weer tot 50% op veel artikelen. Daarnaast krijg je vaak 1+1 gratis, onder andere op kleding in de 'Hemarkt'. Wij hebben mensen met tassen vol de winkel zien verlaten. Gelukkig kun je deze aanbiedingen ook gewoon online bestellen.

Vroegboekkortingen

Iets anders dan uitverkoop, maar wel dikke korting: vroegboekkortingen voor zomervakanties. Zo stunt Sunweb met Vroegboek Deals, voor wie nu al die zomervakantie wil boeken. Kun je daarna lekker lang voorgenieten.  

Deel je tips voor korting!

Heb jij een topdeal geregeld in de uitverkoop? Deel het op NederlandReview! Heb je een aanbieding online gevonden, maar viel dit toch tegen, bijvoorbeeld omdat er ineens torenhoge verzendkosten bij kwamen of omdat het product zelf tegenviel? Laat dit dan ook weten! Wij zijn altijd benieuwd naar alle ervaringen!

Foto: Sicco2007

Share

Recent toegevoegd