Heb jij het perfecte hoesje voor je iPhone 12 al?

Dat moment dat je je nieuwe iPhone 12 uit zijn strakke verpakking haalt: geen krasje te bekennen. Een heerlijk gevoel, dat je zo lang mogelijk wilt vasthouden. Een telefoonhoesje is altijd aan te raden, maar bij een kostbare smartphone zoals de iPhone des te meer.

Er zijn hoesjes in allerlei soorten en maten. Een van de nieuwste trends op het gebied van telefoonhoesjes, zijn echter hoesjes die niet alleen passen bij je stijl, maar ook de situatie waarin je je telefoon gebruikt. Op vakantie, al wandelend of terwijl je op de fiets zit: deze hoesjes zijn per situatie perfect!

Slim Fit Transparant iPhone 12 hoesje

Vind jij juist die gloednieuwe en strakke look van je iPhone belangrijk en mooi om te laten zien, maar wil je er ook zo lang mogelijk van genieten?

Dan is een Slim Fit Transparant iPhone 12 hoesje de perfecte keus. Het hoesje beschermt je telefoon, maar is tegelijkertijd maar 0.3 millimeter dik, waardoor je niet het gevoel krijgt dat je plots twee telefoons in handen hebt.

iPhone 12 hoesje met koord

Wil je je nieuwste iPhone 12 altijd in de aanslag hebben voor het maken van haarscherpe foto’s, maar wel je handen vrijhouden? Met een koordhoesje hoesjes hoef je niet meer te graaien in je tas of je telefoon in je broekzak bij je sleutels te stoppen (krasgevaar!).

Je telefoon zit in een beschermend hoesje dat vastzit aan een handig koord, dat je om je lichaam kunt dragen. Zo hoef je geen extra tas mee te dragen of je telefoon continu vast te houden. Handig!

Bescherm je telefoon en bewaar je pasjes met een flipcover hoesje

Telefoon, sleutels, pasjes: loop jij altijd alles te zoeken? Dan maakt een flipcover hoesje je leven al iets makkelijker. Daarin kun je niet alleen je telefoon kwijt, maar ook je belangrijkste pasjes, zoals je OV-kaart.

Dit model van TwoTone is een goed voorbeeld van twee vliegen in één klap slaan: het booktype beschermhoesje van hoogwaardig kunstleder beschermt je iPhone tegen invloeden van buitenaf en houdt papieren biljetten en kaartjes droog van de Nederlandse regen.

Handig! Hoesjes met een popsocket

Toegegeven: met het groeiende formaat van iPhones en smartphones in het algemeen, wordt het niet echt makkelijker om ze lang vast te houden. Daar is gelukkig iets slims op gevonden: hoesjes met een popsocket.

Deze hoesjes zijn voorzien van een hulpmiddeltje voor extra grip, waardoor je je telefoon comfortabel kunt vasthouden, of makkelijk kunt neerzetten om bijvoorbeeld een filmpje te kijken. Bovendien zijn de hoesjes met popsocket voorzien van de mooiste designs, want het oog wil ook wat!

Waterproof telefoonhoesje voor je iPhone 12

Ben je graag artistiek bezig en zijn foto’s van het Nederlandse landschap voor jou niet spannend genoeg? Dan kun je vanaf nu ook de geweldige iPhone camera onderwater gebruiken om fantastische foto’s te maken.

Met een waterdicht hoesje ben je ervan verzekerd dat je iPhone gewoon blijft werken, ook als je in een koude sloot of prachtige oceaan zwemt.

Combineer functioneel met design

Een mooi hoesje is niet altijd alles. Wil je je iPhone 12 echt zo lang mogelijk goed beschermen, zorg er dan voor dat je altijd een hoesje hebt dat past bij de situatie en plek. Zo kun je nog langer van je high-tech smartphone genieten!

Share