Feature Blog November: nieuwe reviewbedrijven!

Lees in de Feature Blog November welke nieuwe bedrijven deze maand zijn toegevoegd! Lees nu bijvoorbeeld ervaringen over zorgverzekeraar VGZ, sportschool Trainmore en vpn-aanbieder Surfshark.

Nieuwe bedrijven om te beoordelen vanaf november

Iedere maand voegen vele nieuwe bedrijven zich bij NederlandReview met een eigen pagina waarop hun klanten hun ervaringen kunnen delen en reviews kunnen achterlaten. 

Wij lichten graag een aantal bedrijven uit in deze Feature Blog November. Heb je ervaringen met een of meer van deze bedrijven? Laat dan vooral een review met jouw ervaringen achter!

Nieuwe zorgverzekeringen: VGZ, De Amersfoortse, ZEKUR en Bewuzt 

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat veel mensen gaan overstappen van zorgverzekering. Dat is vaak slim om te doen, want zo kun je besparen op zorgkosten. NederlandReview helpt een goede keuze te maken door klanten hun ervaringen te laten delen. Nieuw te beoordelen zorgverzekeraars zijn onder andere VGZDe Amersfoortse, ZEKUR en Bewuzt. Deze zorgverzekeraars hebben elk een heel andere insteek: de een focust op de kwaliteit, de andere juist op de prijs. Lees daarom reviews van hun klanten om een goede keuze te maken voor een nieuwe zorgverzekering! Lees ook onze eerdere blog over de keuze tussen de goedkoopste zorgverzekering of de beste dekking.


Bedrijven met goede voornemens: Timfit en Trainmore

Tot en met december is het voor velen nog even ouderwets genieten van veel diners en gezelligheid. Daarna gaan veel mensen traditioneel aan de slag om die extra kilo's weer te verliezen. Op NederlandReview hebben we twee bedrijven nieuw toegevoegd in november om te beoordelen: sportschool Trainmore en verkoper van voedingssupplementen Timfit. Hoe beoordelen hun klanten hun diensten?


Heb jij ervaringen met een of meer van deze nieuwe bedrijven op NederlandReview?

Laat dan jouw review achter, waarin je beoordeelt op basis van hun bestelproces, service, prijs en levering. Misschien ben jij wel de eerste die een ervaring deelt op deze nieuwe bedrijfspagina's op NederlandReview! 

Share

Recent toegevoegd