Feature Blog April: nieuwe reviewbedrijven! #corona

In deze Feature Blog April lees je welke nieuwe bedrijven deze maand zijn toegevoegd. 

Deze maand staat in het teken van corona, met bedrijven als #Helpdehoreca en JuiceBrothers.

Nieuwe bedrijven om te beoordelen vanaf april

Iedere maand voegen vele nieuwe bedrijven zich bij NederlandReview met een eigen pagina waarop hun klanten hun eigen ervaringen kunnen delen en reviews kunnen achterlaten. 

Wij lichten graag een aantal bedrijven uit in deze Feature Blog April. Heb je ervaringen met een of meer van deze bedrijven? Laat dan vooral een review met jouw beoordelingen achter! Wij horen namelijk graag hoe jij over deze bedrijven denkt. 

Reviews over #Helpdehoreca

Veel bedrijven hebben zwaar te lijden onder de coronacrisis. Horecazaken zijn nu bijvoorbeeld allemaal gesloten. Sommige zijn alleen nog open om eten af te halen. Deze zaken draaien dus flinke verliezen. 

Om deze horecazaken een hart onder de riem te steken, is het iniatief #Helpdehoreca in het leven geroepen. Hier kun je waardebonnen kopen voor bijvoorbeeld restaurants waar je dan later gaat eten. De horecagelegenheid kan dat geld dan nu al gebruiken om bijvoorbeeld de vaste lasten te betalen.

Wat vind jij van dit initiatief? Helpt het? Is het betrouwbaar? We lezen graag jouw ervaringen in een review over #Helpdehoreca!

Reviews over Red je boeketje

Een ander initiatief om te helpen tijdens de coronacrisis is Red je Boeketje. Dit initiatief moet er enerzijds voor zorgen dat geïsoleerde ouderen zich minder eenzaam voelen, omdat zij een boeket ontvangen. Anderzijds moet het de bloemenindustrie een hart onder de riem steken, omdat bijvoorbeeld telers en verkopers zo alsnog hun bloemen kunnen verkopen, die ze anders zouden moeten weggooien.

Hoe ervaren klanten dit initiatief? Is het makkelijk om mee te doen? Zijn de boeketen echt zo mooi en wat was de reactie?

Reviews van klanten over JuiceBrothers

Tijdens de coronacrisis is het extra belangrijk om jouw weerstand zo hoog mogelijk te houden. Dat kun je bijvoorbeeld doen door gezonde sapjes en smoothies te drinken, vol vitaminen, om zo fit te blijven. Een bedrijf dat jou graag voorziet van deze sapjes, is JuiceBrothers.

Hoe ervaren hun klanten deze smoothies en sapjes? Zijn ze lekker, zitten ze inderdaad vol vitaminen? Kun je ze gemakkelijk online bestellen en is de prijs goed? Lees het vanaf nu in de reviews over JuiceBrothers!

Reviews van klanten over Let's get checked

Wil jij zekerheid over jouw gezondheid? Dan kan het verstandig zijn om die te laten testen. Online kun je bijvoorbeeld tests kopen bij Let's get checked, ook voor COVID-19, of die is nog in ontwikkeling.

Maar dan wil je van te voren natuurlijk wel even weten of dit bedrijf betrouwbaar is, en natuurlijk ook of hun testen betrouwbaar zijn. En hoe is de klantenservice en het bestelgemak? Kom erachter in de reviews van klanten over Let's get checked. Heb je hier al eens besteld, deel dan gauw jouw ervaringen!

Heb jij ervaringen met een of meer van deze nieuwe bedrijven op NederlandReview?

Laat dan gauw jouw review achter, waarin je beoordeelt op basis van het bestelproces, service, prijs en levering. Misschien ben jij wel de eerste die een ervaring deelt op deze nieuwe bedrijfspagina's op NederlandReview! 

Share