4% korting op autoverhuur Europcar

Een auto huren kan altijd makkelijk zijn. Als je een lange rit moet gaan maken, of als je even een paar bezoeken in een stad af moet leggen. Een auto huren kan echter behoorlijk wat geld kosten. Daarom is het goed om te weten dat een van de grootste autoverhuurders van Nederland in de maand januari 4% korting geeft op het huren van een auto. Een auto huren wordt op deze manier nog aantrekkelijker!

Een personenauto huren bij Europcar, makkelijk en eenvoudig 

Europcar maakt het huren van een auto eenvoudig. Als je een personenauto wilt huren bij Europcar, dan heeft deze autoverhuurder een ruim assortiment aan personenauto’s voor je beschikbaar. Als je veel in een stad moet rijden, dan kan je bij Europcar Autoverhuur kiezen voor een compactere auto, zuinig en makkelijk te parkeren. Stel dat je een wat langere rit moet gaan maken, dan zou je kunnen overwegen om een wat grotere auto te huren. Zo heb je meer comfort en kom je relaxter aan op je bestemming! De prijs van een grotere auto ligt over het algemeen wel wat hoger, maar je kunt nu toch profiteren van 4% korting bij Europcar!

Als je met een groep mensen op pad gaat, dan kan je nu extra voordelig een personenbusje huren bij Europcar. Je hebt de keuze uit twee busjes, een Opel en een Mercedes, in allebei de busjes kan je negen personen vervoeren en heb je nog ruimte om drie koffers in te laden. 

VOER DE VOLGENDE KORTINGSCODE IN BIJ JE BESTELLING: 20150108 

Klik hier om naar Europcar te gaan

Verhuiswagen of bestelbus huren? Nu met korting bij Europcar!

Ga je verhuizen? Of heb je om een andere reden een auto met meer ruimte nodig? Een bestelauto of verhuiswagen huren doe je voordelig bij Europcar. Europcar Autoverhuur heeft een groot aantal verschillende bestelwagens en vrachtwagens waar je ook met een klein rijbewijs in mag rijden. Als je dus tijdelijk een auto nodig hebt met wat meer ruimte, dan kan je nu bij Europcar met extra voordeel een bestelbus of verhuiswagen huren!


Klaar voor het grote werk? Huur een vrachtwagen bij Europcar

Autoverhuur Als je echt een auto met veel ruimte nodig hebt, dan kan je ook een vrachtwagen bij deze autoverhuurder huren. Uiteraard moet je dan wel in het bezit zijn van een geschikt rijbewijs, maar als je een dergelijk rijbewijs hebt, kan je bij Europcar tegen scherpe tarieven een vrachtwagen huren. Europcar heeft de keuze uit verschillende typen vrachtwagens, allemaal met hun eigen eigenschappen en prijzen. Wel zijn
alle vrachtwagens van Europcar van het merk Daf.

Europcar: een auto huren in heel Europa

Europcar is een van de grootste autoverhuurders van Nederland, maar Europcar is niet alleen in Nederland actief. Zoals de naam al doet vermoeden is dit bedrijf actief in Europa, maar ook daarbuiten. Wereldwijd heeft het bedrijf zo’n 10.000 vestigingen, verspreid over 130 landen. Door het grote netwerk van Europcar en de
jarenlange ervaring van dit bedrijf, is het in staat om wereldwijd tegen zeer scherpe tarieven auto’s te verhuren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast het feit dat Europcar zo’n grote speler is en daardoor heel scherpe tarieven kan hanteren, is het ook ook een groot voordeel dat dit bedrijf zoveel vestigingen heeft. Zo is er altijd wel een locatie te vinden waar je je auto op kunt halen en een ideale locatie waar je je auto terug kunt brengen!

Weten hoe Nederland denkt over Europcar? Lees hier alle ervaringen over Europcar bij NederlandReview!

Share

Recent toegevoegd