Waarom zou je overstappen naar Engie > Review!

Waarom zou je overstappen naar Engie > Review!

Waarom overstappen naar energieleverancier Engie?

Valt de maandelijkse energierekening ook telkens weer hoger uit dan verwacht? Dan is het misschien tijd om over te stappen naar een andere energiemaatschappij. Doordat er vandaag de dag tal van energieleveranciers zijn in Nederland, heb je veel keuze. Het is heel goed mogelijk dat er aanbieders zijn die veel minder vragen voor het aanbod  van energie dan je huidige maatschappij doet. Ben jij van plan om de overstap naar een andere aanbieder te maken? Overweeg dan eens een contract bij Engie energie af te sluiten. 

Eenvoudig vergelijken
Door de overstap te maken naar Engie, kun je op jaarbasis behoorlijk wat geld besparen. Veel Nederlanders vinden het teveel werk om de prijzen van energieleveranciers met elkaar te vergelijken, maar dat is tegenwoordig geen excuus meer. Vandaag de dag zijn er namelijk tal van website waarop je aanbieders van energie simpel met elkaar kunt vergelijken. Het enige dat je moet doen is een aantal gegevens met betrekking tot jouw huishouden invullen en de goedkoopste aanbieders rollen zo uit de bus. Engie is één van de goedkoopste aanbieders, dus grote kans dat je hier terechtkomt. Bijkomend voordeel van deze energieleverancier is dat Engie ook nog eens groene stroom levert. 

Verschillende keuzemogelijkheden
Indien je kiest voor Engie als energiemaatschappij, krijg je als consument verschillende keuzes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘Helder 1 jaar’ en ‘Helder 3 jaar’. Wanneer je het contract voor één jaar afsluit, ben je gegarandeerd van een jaar lang geen prijsstijgingen, makkelijk overstappen en groene stroom. De meeste mensen die de overstap maken naar Engie kiezen echter voor ‘Helder 3 jaar’. Bij dit pakket ben je gegarandeerd van drie jaar lang dezelfde prijs en krijg je ook groene stroom geleverd. Bijkomend voordeel is dat dit pakket gemiddeld 145 euro goedkoper is op jaarbasis dan pakketten bij andere aanbieders. Eenvoudig overstappen
Naast dat Engie bijzonder goedkoop is, is het overstappen naar deze energieleverancier ook nog eens heel erg makkelijk. Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld, krijg je direct bericht per e-mail. Vervolgens heb je eerst twee weken bedenktijd. Mocht Engie je in deze periode toch niet bevallen, dan kun je het contract dus weer opzeggen. Wanneer je besluit over te stappen, dan zegt Engie het contract bij je huidige energieleverancier op. Hierdoor hoef je zelf dus nauwelijks moeite te doen om over te stappen naar een andere aanbieder en bespaar je maandelijks toch behoorlijk wat geld. 

Kijk op onze engie energie ervaringen pagina voor alle reviews!

Beoordelingen Engie
Dat Engie een energieleverancier is die haar afspraken nakomt, blijkt wel uit de positieve ervaringen die mensen hebben met het bedrijf. Er wordt daadwerkelijk honderd procent groene stroom geleverd en liefst 97 procent van de klanten beveelt Engie aan bij anderen. In totaal zijn er op de website van de energieleverancier meer dan duizend klantenbeoordelingen achtergelaten, waaruit een 8,6 als gemiddeld cijfer komt. Indien je nog niet overtuigd bent om de overstap te maken naar Engie, kun je natuurlijk ook de reviews over het bedrijf lezen op NederlandReview. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werkwijze van Engie en heb je rustig de tijd om te bepalen of het de moeite waard is over te stappen naar deze energieleverancier. 

Toch ervaringen lezen van andere energie maatschappijen? Kijk dan hier.

Gerelateerd