Kortingscode van Eliza was here

€75 euro korting op een vakantie naar Griekenland met Eliza was here!

De winterse kou maakt langzaam maar zeker weer plaats voor een zacht voorjaarszonnetje. Reden voor jou dus om alvast vooruit te denken naar je zomervakantie. Heb je al plannen voor een zonvakantie of is het allemaal toch nog wat aan de dure kant? Zomervakanties zijn over het algemeen vrij prijzig en daarom biedt Eliza was here! €75 euro korting op een vakantie naar Griekenland. Deze actie is alleen geldig indien je voor 14 maart een vakantie boekt bij Eliza. 

Met korting naar Griekenland

De kortingsactie van Eliza was here! geeft je de mogelijkheid om voor een leuk bedrag de zon op te zoeken. Er zijn diverse mogelijkheden voor een verblijf in Griekenland. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Villas Delight op Kreta, Olivetto Villas op Lefkas, Sea View Castle op Zakynthos, Cactus Villas in Epirus/Parga of Appartementen Mezzao op het eiland Kefalonia. Bij deze accomodaties is het mogelijk om zelf je vakantieduur te kiezen en zijn er ook verschillende kamertypes te boeken. Ook kies je zelf de dag van vertrek. Op deze manier kun je dus voor een redelijke prijs zelf je vakantie naar Griekenland samenstellen.

Klaar voor vertrek met Eliza was here!

Indien je gebruik wilt maken van de kortingsactie bij Eliza was here! dien je de kortingscode EZV16_GRIEKENLAND te gebruiken. Klik hier om deze code in te voeren, ontvang je 75 euro korting op de volledige reissom. Deze korting is alleen geldig voor een vliegvakantie naar Griekenland indien je voor 14 maart 2016 je vakantie boekt bij Eliza. De korting geldt daarnaast alleen voor vakanties met een vertrekdatum tussen 1 april 2016 en 31 oktober 2016. Zomervakanties vallen dus ruim binnen deze periode, zodat je in de zomer lekker kunt vertoeven in het warme Griekenland. 

Cultuur snuiven

Griekenland kent veel historie en er is dan ook genoeg te doen. Dit geldt niet alleen voor de eilanden, maar ook op het vaste land is het nodige te beleven. Zo zijn er veel oude tempels te bezichtigen en is het een aanrader om eens een dag verder het binnenland in te trekken. De kustplaatsen zijn in de meeste gevallen toeristische trekpleisters, maar Eliza blijft hier het liefste ver van verwijderd. Door bij Eliza was here! een reis naar Griekenland te boeken, kom je echt in aanraking met de Griekse cultuur en zie je hoe de mensen daar leven. De inwoners van het land met rijke historie kunnen je vast en zeker heel veel vertellen over de geschiedenis. 

Op vakantie met Eliza was here!

Eliza reist ,ontdekt en deelt haar mooiste ervaringen met jou. Waar iedereen rechtsaf slaat ,slaat Eliza juist linksaf om de pareltjes in het Midellandse Zeegebied te ontdekken. De accomodaties in Griekenland zijn stuk voor stuk prachtig, maar er is meer. Naast reizen naar Griekenland heeft Eliza was here! nog diverse andere vakantiebestemmingen om uit te kiezen. Zo kun je er ook voor kiezen om in de zomer naar Cyprus, Italië, Kroatië, Malta, Portugal, Spanje of Turkije te trekken. Ook hier blijft Eliza verwijderd van de toeristische trekpleisters en zoekt zij vakantiebestemmingen in rustige gebieden. Daarnaast zijn er bij Eliza  diverse themareizen te boeken. Hierbij kun je denken aan een huwelijksreis, een culinaire reis, een geschikte vakantie voor kinderen en een duurzame vakantie. 

Eliza deelt bijzondere vakanties

De bestemmingen die op de website van Eliza was here! te vinden zijn, zijn stuk voor stuk door haar bezocht. Tijdens haar reizen schrijft ze van alles op, zodat ze het met jou kan delen. Dit loopt uiteen van traditionele recepten en fijne stranden tot de mooiste adresjes om je te ontspannen. Bij een vliegvakantie met Eliza was here! is een huurauto altijd inclusief. Hierdoor worden vakantiegangers niet in een overvolle toeristenbus gepropt, maar gaan zij met hun eigen huurauto op zoek naar hun vakantiebestemming. 

 

Share

Recent toegevoegd