Het is bijna Single's Day; wat betekent dat?

Het is van oorsprong een Chinees fenomeen: Vrijgezellendag of Single's Day. Een dag om te vieren dat je vrijgezel bent en jezelf eens lekker in de watten legt. Wat een heerlijke feestdag, dus! En het is bijna zover: op 11 november 2019 vieren vrijgezellen feest! 


Single's Day wordt steeds populairder in Nederland. Veel mensen zijn immers tegenwoordig vrijgezel. Daarom ook dat symbolische nummer: 11.11, een datum vol met het cijfer 1, een dag van singles!


Speciale kortingen op Single's Day


Veel winkels geven speciaal voor Single's Day speciale kortingen, dan kun jij extra hard jouw #selflove vieren! En wat nog beter is: die winkels doen dat meestal niet alleen op Single's Day zelf, maar beginnen daar nu al mee. The more shoppers, the better natuurlijk.


Net als Valentijnsdag is dit niet alleen een feestje van de liefde, maar ook van de winkelstraat. Daar kun je natuurlijk lekker van profiteren. Welke winkels doen hieraan mee?


Nieuwe outfit voor Vrijgezellendag


Zin om jezelf lekker te verwennen? Dat doe je dan natuurlijk met het scoren van een volledig nieuwe outfit. Onder #treatyourself verleidt Boohoo jou om dat bij deze kledingwinkel te doen, want zij hebben acties speciaal voor Single's Day. Tip: wil je precies op 11.11 shinen in jouw nieuwe Boohoo-look, bestel dan op tijd, want de levertijd is soms lang, zo lezen we in de reviews van hun klanten!


Lekker luchtje voor Single's Day


Parfumwinkels zijn populaire cadeauwinkels: voor verjaardagen en in december kopen veel mensen hier hun presentjes. Op Single's Day koop je hier eens een cadeau voor jezelf. Niet zo gek dus dat winkels als ICI PARIS XL en Douglas speciaal voor Vrijgezellendag extra aanbiedingen hebben, zoals 25% op alles.


Verwen jezelf met electronica


Niet alleen bedrijven die jouw lichaam verwennen, vieren Vrijgezellendag . Wij vonden het bijvoorbeeld best verrassend dat electronicawinkel BCC ook meedoet. Maar waarom ook niet natuurlijk: je kunt ook jezelf verwennen met een nieuwe televisie of die nieuwe iPhone! Het weekend rond 11.11 geven zij speciale kortingen, zo melden ze. Spannend!


Wat vind jij van Single's Day? Vind jij het een meerwaarde dat bedrijven hieraan meedoen? Laat het weten, bijvoorbeeld met een review bij een bedrijf dat juist wel of niet deelneemt. 


Share