Platform Coinmerce: eenvoudig handelen in cryptocurrency

Coinmerce kan een ideaal platform zijn om te handelen in cryptocurrency. De oprichters van deze organisatie zijn deze dienst en community gestart om de handel in crypto op eenvoudige wijze aan te bieden en te beheren. Sinds de start van deze onderneming zijn ze enorm gegroeid. Het doel blijft echter om cryptocurrency voor iedereen en overal toegankelijk te houden. Vanaf de oprichting in 2017 ligt de focus op mensen. Alle personen, ongeacht van welk niveau, zijn welkom op het platform. Dit bedrijf vindt het leuk om van beginners echte professionals te maken.

Solana crypto

Via de website van Coinmerce kan er onder andere gehandeld worden in solano crypto. Mocht je deze crypto via het platform willen aanschaffen, kan dit via een iDEAL-betaling gedaan worden. Dit kan via de bank waarbij jezelf bent aangesloten.

Solana is in 2017 opgericht door Anatoly Yakovenko, een voormalig Qualcomm medewerker. Solana wordt wereldwijd beschouwd als snelste blockchain. Samen met Greg Fitzgerald en Eric Williams werd een platform gebouwd, dat oplossingen bedacht voor bestaande Bitcoin blockchains en Ethereum dilemma's.

Solana is enorm snel wat het ideaal maakt voor allerlei projecten, zoals bijvoorbeeld gedecentraliseerde uitwisselingen. Het platform wordt omschreven als levensvatbaar voor betalingen. Er wordt samengewerkt met partners zoals FTX, Chainlink, Project Serum, Kin en Tempest. Deze bedrijven hebben profijt van Solana's oplossingen in relatie tot problemen met transactieafwikkeling en bandbreedte.

Vet crypto

Het is mogelijk om de vet crypto, VeChain Thor te kopen. Deze digitale munten kunnen eveneens via iDEAL afgerekend worden. VeChain is in 2015 opgericht door Sunny Lu. Deze persoon was voor dat jaartal onder andere werkzaam voor Louis Vuitton.

VeChain is een systeem om transparante en bruikbare gegevens in de supply chains industrie te creëren. VeChain Thor wordt op diverse wijzen ingezet. Dit gebeurt onder andere bij het in goede banen leiden van bedrijfsprocessen. Users hebben de mogelijkheid het te gebruiken bij het nagaan van kwaliteit, authenticiteit, opslagtemperatuur en levering van een product.

Kernwaarden

Bij Coinmerce geven ze aan dat een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan. Allereerst vinden ze de Community erg belangrijk. Als deze er niet zouden zijn dan zou het bedrijf niet bestaan. Daarnaast wordt er ingezet op integriteit, toegankelijkheid en gezamenlijke innovatie.

Veiligheid en dienstverlening

De dienstverlening en veiligheid van het platform staan bovenaan het prioriteitenlijstje. Er wordt door deze organisatie aangegeven dat ze altijd mee gaan met de laatste ontwikkelingen. Ze willen graag vooroplopen, in alles wat ze doen. Dit is terug te zien in uitingen, handelingen en transparantie.

Goede ervaring bieden

Ze willen gebruikers graag de beste ervaringen bieden. Er wordt in begrijpelijke taal gezorgd dat ze altijd en overal voor iedereen toegankelijk zijn. Het maakt niet of iemand wel of geen ervaring heeft, wat het vermogen is en wat er wordt ingelegd. Soms wordt er zelfs een schepje bovenop gedaan, zodat het verschil gemaakt kan worden.

Krachten bundelen

Als het moet, wordt er ingezet op een krachtenbundeling. Coinmerce gelooft niet in verschillende eilandjes, maar zet juist in op samenwerking. Naar eigen zeggen past dit goed bij de organisatie. Er wordt altijd in het platform geïnvesteerd en ze hebben vertrouwen in zichzelf en de users. Doel is om steeds betere resultaten te behalen.

Share