Kerstpakketen en kerstgeschenken voor trouwe medewerkers en zakenrelaties 

Kerstpakketten en kerstgeschenken zijn een uitstekende manier om trouwe medewerkers en zakenrelaties te belonen. Personeelsleden zullen na het krijgen van een kerstpakket met een grote glimlach huiswaarts keren. Klanten zullen met een blij gezicht een kerstgeschenk in ontvangst nemen. Dat brengt voor werkgevers een aantal voordelen met zich mee. Zo zal een werknemer dagelijks een stapje harder doen. Dit komt de productie ten goede. Ook zorgt het in het algemeen voor een betere sfeer op de werkvloer. Prestaties zullen hierdoor toenemen wat uiteindelijk weer goed is om meer verkopen te genereren. Een klant zal na het krijgen van een kerstpakket blijven kopen en dit misschien wel meer gaan doen. Kortom allerlei redenen om kerstpakketten en kerstgeschenken aan te schaffen. 

Unieke kerstpakketten 

Er bestaan allerlei originele kerstpakketten. Het is wel zo fijn als het assortiment uit producten bestaat die van betrouwbare en toonaangevende leveranciers afkomstig zijn. Als dit zo is kun je er altijd wel vanuit gaan dat er sprake is van een goede kwaliteit. Bedenk ook goed dat het om het gebaar gaat en kijk in de eigen portemonnee. Sommige bedrijven kunnen grote kerstpakketten cadeau doen, terwijl andere ondernemingen minder budget tot hun beschikking hebben. Het is goed om te weten dat er ook leuke kleine pakketten zijn, die een onuitwisbare indruk op het personeel kunnen maken. Bedenk goed wat passend is bij de werknemers van jouw bedrijf. Wellicht vinden zij iets in de categorieën home & living, rituals pakketten en food kerstpakketten wel erg leuk. 

Kerstgeschenken relaties

Er zijn uiteenlopende unieke kerstgeschenken te verkrijgen. Bedenk goed wat leuk is om aan een relatie te overhandigen. Zakelijke relaties worden vaak verrast met kleinere geschenken dan voor wat er aan personeel wordt gegeven. Maar de keuze kan natuurlijk helemaal zelf gemaakt worden. Er bestaan flessen wijn, borrelpakketten en andere geschenken tot 25 euro. Zo kunnen de kosten laag gehouden worden, terwijl er een goede indruk met een geschenk wordt achtergelaten. Erg prettig om toch iemand blij te kunnen maken in een samenleving die over het algemeen vrij duur is. De overhandiging van een kerstgeschenk is een waardevolle manier om iemand te bedanken voor de samenwerking. 

Kerstdiner en/of kerstfeest

Personeel vindt het ook vaak fantastisch als er een kerstdiner en/of kerstfeest georganiseerd wordt. Tijdens dit evenement kunnen de kerstgeschenken of kerstpakketten bijvoorbeeld uitgedeeld worden. Kerstdiners kunnen op allerlei manieren vormgegeven worden. Sommige bedrijven kiezen voor een grote lange tafel waaraan het personeel plaats kan nemen. Andere organisaties kiezen juist weer voor kleinere ronde tafels. Het kan een idee zijn om personeelsleden van andere afdelingen juist bij elkaar aan tafel te zetten. Dit om de eenheid binnen het bedrijf te versterken. 

Kerstfeesten kunnen eveneens van toegevoegde waarde zijn. Er kan een liveband of dj worden ingehuurd om de sfeer te verhogen. Soms is er een collega die het te gek vindt om de muziek te verzorgen. Op internet worden genoeg locaties aangeboden die gehuurd kunnen worden om een spetterend kerstfeest te organiseren. Er kan ook gekozen worden voor een feest op het eigen kantoor. 

Share