De voordelen van "slimme" lockers

De voordelen van "slimme" lockers

De voordelen van "slimme" lockers

De personeelskosten rijzen ook bij jou de pan uit? Wist je dat je hier uitstekend op kunt bezuinigen? Namelijk door het gebruik van handige ELOCKERS Dit handige systeem is ook ideaal voor bedrijven die overgaan naar een meer flexibele manier van werken. Werknemers hebben geen eigen werkplek meer, maar kiezen voor een plaats waar ze zo effectief mogelijk kunnen werken. Ook in die situatie zijn de voordelen van slimme lockers groot.

E-lockers kopen om spullen snel en veilig op te bergen

Ontvang je vaak gasten en bied je hen de service dat ze hun spullen veilig kunnen opbergen, dan heb je veel personeel nodig. Deze mensen staan gerust een hele dag of een hele avond klaar om de persoonlijke eigendommen van jouw klanten of gasten aan te pakken. Dit kost jou als ondernemer een flinke duit. Ken je de voordelen van e-lockers? Kies je voor Lockers kopen, dan huren jouw bezoekers heel eenvoudig online en helemaal zelfstandig op locatie een locker. Jij hoeft daar dan dus geen personeel voor in te zetten.

Wat zijn de voordelen van e-lockers?

Het lijkt je misschien wel interessant om e-lockers aan te schaffen. We zetten de grote voordelen graag nog even voor je op een rijtje.

Tevreden bezoekers

Bezoekers kijken vaak niet al te vrolijk als ze in de garderobe een drukke rij zien staan. Dat wordt wachten voordat jij je persoonlijke spullen kunt overhandigen aan een host. Zet jij echter e-lockers in, dan kunnen je gasten en klanten een stuk sneller doorlopen. Zowel bij aankomst als bij vertrek. Niemand hoeft meer minutenlang te wachten op sleutels of wisselgeld. Zelfs tijdens de piekmomenten loopt het veilig opbergen van spullen als een trein.

Meerdere kanalen voor de verkoop

Wil je lockers verhuren, dan kan dat via een ticketprovider, door middel van een pre-sale of je kiest voor een gepersonaliseerde lockershop. Wil je ze verhuren op de locatie zelf, dan zou je een bemande ticketbox kunnen overwegen of je gaat voor elockers online.

Besparing op je personeelskosten

Heb je een eigen onderneming, dan weet je ongetwijfeld hoe hoog de kostenpost voor je personeel is. Laat jij voortaan je bezoekers eenvoudig en snel van te voren hun locker kopen, dan heb je een stuk minder personeel nodig.

Uitstekend inzicht in je transacties en omzet

Het aantal verkochte lockers geeft je een direct inzicht in je transacties en omzet. Dit werkt door middel van jouw persoonlijke dashboard. Je ziet heel duidelijk en in een oogopslag hoe het staat met de gemiddelde besteding en met de gegenereerde omzet.

Slimme e-locker is multi-inzetbaar

Voor elk type gelegenheid kun je de e-locker inzetten. Er zijn maar liefst 6 verschillende functionaliteiten aanwezig. Denk hierbij onder meer aan het digitale muntslot. Hierbij heb je een pincode die twee keer geldig is. Ideaal is ook de festival modus waarbij een bezoeker 24 uur lang dezelfde pincode kan gebruiken. Na gebruik hoeven de sloten niet opnieuw geprogrammeerd te worden.Jouw interesse is gewekt? Vraag dan nu een gratis offerte aan voor het enige multi-inzetbare lockersysteem van heel Europa.

 

Gerelateerd