BMW voor elkaar – Vertrouwenspersoon inschakelen

BMW voor elkaar – Vertrouwenspersoon inschakelen

Een plek waar veel mensen bij elkaar komen, moet een veilige en aangename plek zijn. Een plek waar dit zeker te allen tijde zo moet zijn, is de werkomgeving. Hier zijn werknemers vaak 40 uur per week te vinden en deze plek heeft een grote invloed op de mentale gezondheid. Als bedrijf kunt u erg gebaat zijn met een externe partij die u helpt met het creëren en behouden van een veilige en fijne werkomgeving. Een partij die professionals op dit gebied inzet met een hands-on mentaliteit is ‘BMW voor elkaar’.

Complete dienstverlening

We zijn de complete top leverancier van bedrijfsmaatschappelijk werk. We bieden dan ook een breed aanbod aan. Zo bestaat onze organisatie uit bedrijfsmaatschappelijk werkers, vertrouwenspersonen, conflictbemiddeling/mediation, psychologen, adviesbureau sociale raadsvrouw en een 24/7 calamiteitenopvang. Kortom, we bieden het gehele pakket aan. 

Vertrouwenspersoon

Zoals hierboven genoemd is het leveren van een vertrouwenspersoon ook een dienstverlening die we aanbieden. Wanneer er sprake is van ongewenste omgangsvormen kan dit effect hebben of de arbeidsbelasting en de mentale gezondheid van uw medewerkers. We zijn een luistert oor voor alle medewerkers en gaan er samen voor zorgen dat iedereen weer veilig aan het werk kan. Het hebben van een vertrouwenspersoon kan ook een positief effect hebben op het ziekteverzuim.

Een uniek combinatie

Bij ‘BMW voor elkaar’ zijn we er zowel voor de werkgever als voor de medewerkers. Met een netwerk van zelfstandig gevestigde professionals kunnen we kwaliteit leveren en uw bedrijf verder helpen. We komen met elkaar tot duurzame oplossingen en werken met terugkoppelingen en jaarverslagen. Ook kunt u gebruikmaken van de kennis en trainingen die we aanbieden. 

Het afgelopen jaar was al regelmatig in het nieuws dat ongewenst gedrag op de werkvloer kan leiden tot ontevreden medewerkers, imagoschade en tot eventuele escalatie. Het belang van een veilige werkomgeving is dus enorm groot. Onze dienstverlening kan omschreven worden als oplossend en persoonlijk. Samen met u gaan we opzoek naar de oplossing die passend is voor uw bedrijf, zodat iedereen veilig en aangenaam weer aan hun werk kan toekomen. Efficiënt, effectief en de beste investering voor uw bedrijf. 

Gerelateerd