5 unieke ideeën voor een bedrijfsuitje

Na een periode van hard werken vol bloed, zweet en tranen, zullen je werknemers vast ook wel toe zijn aan iets leuks. Nu kun je natuurlijk het zoveelste BBQ-feest voor het bedrijfspand houden, maar is het niet leuk om een keer iets heel anders te doen? Hier 5 unieke bedrijfsuitjes die je kunt organiseren! 
1. Moorddiner

Dit moorddiner van Huisbrand Events is bedoeld voor de groep die graag op avontuur uitgaat. Er is een moord gepleegd, de bloedspetters zijn nog zichtbaar en iemand moet het nu zien op te lossen. Samen met je team ga je in kostuum en al op pad om de moordenaar op te sporen. Iemand is verkleed als de maffiabaas, de ander als getuige en ga zo maar door. Ondertussen kan het hele team genieten van een uitgebreid 3-gangen diner. Het uitje duurt 4 uur en is mogelijk vanaf minimaal 10 personen. Voor 10-29 personen wordt er €57,50 p.p. gerekend, en voor 30+ personen wordt er €52,50 p.p. gerekend.
 
2. The Escape Room Party

Dit is voor de collega’s die wel van een feestje houden! Om het uitje van Holland evenementengroep in te leiden doe je met je team een XS Escape Room programma t.w.v. €15. Vervolgens kunnen jullie met z’n allen genieten van een 3-gangen buffet inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de weersomstandigheden, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de foodtrucks en de openluchtbioscoop. Laat je op deze avond verrassen door de lichtshows, muziek, het dansen en nog veel meer. Het uitje duurt 5 uur lang en is per persoon voor €80 all-in al verkrijgbaar.
De grote vraag is alleen nog: hoe krijg je al je werknemers op deze locatie? Een bus huren bij Bakreizen.nl kost je weinig geld en scheelt je wat moeite; de chauffeur zit er al bij.
 
3. Pop-Up Borrel

Een feestje op werk zelf kan ook heel leuk zijn, maar hoe organiseer je die? Pop-Up Borrel verzorgt op jouw terrein een volledig streetfood festival. Hapjes, drankjes, entertainment, creatieve aankleding en meubilair zijn daarbij inbegrepen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om het hele evenement door de medewerkers van Pop-Up Borrel te laten organiseren. Wil je het liever klein houden? Dat kan, met alleen de mobiele bar en borrelhapjes. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de prijzen.
 
4. Ontmaskerd

Het ontmasker de Mol spel van Monsterevents is ideaal voor teambuilding en gezelligheid. Dit is leuk omdat veel collega’s waarschijnlijk ook het Tv-programma waar dit vandaan komt, Wie is de Mol?, kijken of kennen. Samen met je collega’s probeer je de mol binnen je groep te ontmaskeren. Het spel bestaat uit verschillende opdrachten en puzzels, die in het stadscentrum van de stad naar keuze moeten worden volbracht. Tijdens de prijsuitreiking van het winnende groepje wordt de Mol bekend gemaakt en is er de mogelijkheid om van een borrel te genieten. Voor dit uitje wordt er €27,00 p.p. in rekening gebracht.
 
5. Cocktails

De cocktail workshops van Flying Cocktails kunnen gewoon op eigen locatie worden gehouden. Je krijgt dan leuke cocktailweetjes en een korte uitleg, en gaat vervolgens aan de slag met de cocktailshaker. Daarna wordt er een Flying Cocktails-quiz gehouden, met een lekkere prijs als beloning. De workshop is nog uit te breiden met een deel flairen (het showgedeelte), waar er nog meer speciale oefenlessen worden gegeven. Voor een uur durende cocktail workshop vanaf 12 personen, betaal je maar €24,50 p.p.
 
Foto door: Matan Seveg


Share