YourMastercard

6.2
7.1

Bestellen

5.6

Service

5.1

Prijs

6.9

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

YourMastercard

Heerlijk toch?! Hoe ook jij dit bedrijf kunt leren kennen. YourMastercard.nl is natuurlijk een naam welke veel mensen kennen. Het gaat uiteindelijk om de ervaring en niet om het geld. Ze bieden verschillende vormen van lenen aan. Natuurlijk gaat het om een credit card welke veel weg heeft van een doorlopend krediet. Het is geen persoonlijke lening. Het is een gemakkelijke manier van betalen in een online shop en ook op tal van andere plaatsen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook jij hier van kunt genieten. Ken je de YourMastercard.nl nog niet? Dan is het goed om op deze site de verschillende reviews te lezen en om te lezen wat anderen van hun zeggen. Ken je ze al wel? Dan is het goed om jouw beoordeling hier achter te laten. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien wat er allemaal kan.  


Over YourMastercard.nl

Het bedrijf achter deze site is International Card Services BV (ICS). Het is de creditcard specialist en de marktleider als het gaat om creditcards in ons land. Het bedrijf zorgt al meer dan 25 jaar voor de uitgifte en de promotie en ook de administratie plus transactieverwerking van creditcards in ons land van onder andere Mastercard. 


Ze bieden haar klanten ook verschillende financiële diensten en producten aan, waaronder de 24 uur per dag 7 dagen per week fraude preventie en de verschillende verzekeringen welke er zijn. Het is ook mogelijk voor de card houders om gebruik te maken van de verschillende aanbiedingen.  
Het grootste voordeel van de creditcards is dat je op meer dan 27 miljoen locaties in de hele wereld gebruik van de card kunt maken. Het kan gaan om een aankoop in een winkel, in een restaurant, bij een hotel en ook bij een benzinestation. Je hebt altijd de juiste valuta bij de hand. Je hoeft niets te wisselen. 
Ook kun je met de card veilig en gemakkelijk online betalen. Het online shoppen gaat gemakkelijk, snel en eenvoudig. Als een pakje niet aankomt of beschadigd, dan kun je terugvallen op de garanties en de aankoopverzekering. Geweldig toch!


Diensten van YourMastercard.nl

De mastercard heeft volop opties en mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan het wereldwijde betaalgemak, het veilig betalen in eigen land en daarbuiten, een 180 verzekering voor bijna alle aankopen, direct inzicht via de app op je telefoon en nog veel meer. 


Er zijn verschillende creditcards waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er de normale en standaard creditcards en ook de speciale betaalkaarten. Denk hierbij aan de Mastercard Gold en de Mastercard Black. Het geeft een royale bestedingsruime en ook toegang tot meer dan 600 Airport Lounges. 


Wil je beter in de hand hebben wat je uitgeeft? Dan kun je voor een prepaid mastercard kiezen. Het heeft alle voordelen van de Mastercard classic. Het enige verschil is dat je er eerst geld op stort, wat je dan kunt gebruiken. Een ander voordeel is, dat er geen BKR controle plaatsvindt bij een prepaid creditcard. 


Klachten, tips en complimenten over YourMastercard.nl

Als je een klacht hebt over deze site of de creditcard hebt dan kun je deze klacht natuurlijk kenbaar maken. Het kan via de post, via de mail en ook telefonisch. Uiteraard wordt de klacht door hun in behandeling genomen en mag je hier een goed antwoord op verwachten. 


Heb jij ervaring met YourMastercard.nl?

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 


 


Lees hier de ervaringen van echte klanten met de service van YourMastercard. Is dit een betrouwbare en veilige partij om een Mastercard online bij aan te vragen? Is de app handig en de kosten laag?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook