Money2gocard

5.3
6.2

Bestellen

4.8

Service

4.5

Prijs

5.5

Levering

41.7%

Zou hier weer kopen

Money2gocard

Waarom zou ik kopen bij dit bedrijf? De site money2gocard.nl biedt de mogelijkheid aan om geld te lenen. Geld lenen kun je natuurlijk op verschillende manieren. Een doorlopend krediet is een optie, maar natuurlijk ook de money2gocard.nl.  Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via money2gocard.nl. Ken je money2gocard.nl nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews over money2gocard.nl op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als money2gocard.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

Over money2gocard.nl

De money2gocard.nl is een product van de Novum Bank Limited. Het is een flexibel bedrijf welke prepaid kaartprogramma’s maakt, ontwerpt en ook ontwikkeld en implementeert. Ze bieden een totale klanten registratie website aan volgens een white label oplossing. Er zijn verschillende opwaardeer mogelijkheden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de sms functies om op te waarderen of het saldo op te vragen. Er zijn voor de programma managers goede mogelijkheden voor fraude controle, witwas controle (om dit tegen te gaan uiteraard), klantenservice diensten, risico management en andere opties. Hierdoor is het een goede partner voor je prepaid zaken.  

De money2gocard.nl is een prepaid Mastercard met volop mogelijkheden om als debitcard of creditcard te gebruiken. Het is mogelijk om de bestedingslimieten aan te passen en te gebruiken afhankelijk van je budget. De creditcards worden op money2gocard.nl aangeboden. Het maakt niet uit welke kredietscore of inkomen je hebt. Het is mogelijk om de kaart via Ideal op te waarderen en om hem te gebruiken op meer dan 33 verkooppunten. Het is ideaal voor thuiswinkelen en ook voor een vakantie.
Je kunt je geld goed beheren en je weet altijd wat je hebt uitgegeven.  Het is mogelijk om een vakantie naar Griekenland te boeken, designer kleding te kopen in een webshop en ook om een app te downloaden. Het is altijd veilig en goed. Heerlijk toch! 

Diensten van money2gocard.nl

De money2gocard.nl is een prepaid creditcard waarmee je altijd veilig en ook praktisch je rekeningen mee kunt betalen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de voordelen van een creditcard en om toch ook gebruik te maken van Het maakt niet uit of je weinig geld wilt opnemen of juist meer. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken van een goede creditcard als deze via money2gocard.nl. Er is geen BKR toetsing en werkt als een normale creditcard. 

Klachten, tips en complimenten over money2gocard.nl

Ben je ergens niet tevreden over? Wil je liever zien, dat er wat veranderd wordt? Of ben je teleurgesteld in money2gocard.nl? Dan is het goed om dit bij hun te melden. Ze maken het dan mogelijk om je te helpen en om de zaken te veranderen. 
Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen! 

Heb jij ervaring met money2gocard.nl 

Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 


 


Lees duizenden ervaringen bij NederlandReview. Is money2go card betrouwbaar en handig in gebruik? Lees eerst ervaringen hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook