Hypotheek24

6

Bestellen

4.9

Service

6.6

Prijs

4.6

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Hypotheek24

Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Laten we je eerst wat meer over dit bedrijf vertellen. 


Over Hypotheek24

Een hypotheek afsluiten kun je zelf is het idee van Hypotheek24. Al vele duizenden mensen gingen je voor. Sinds 2013 is het gemakkelijker geworden voor een consument om een hypotheek af te sluiten. Zo kunnen starters vrij beperkt een keuze maken en kiest eigenlijk iedereen hetzelfde. De hypotheek afsluiten kun je dan ook heel gemakkelijk zelf doen. Deze site geeft je de tools om zelf een hypotheek af te sluiten en helpt je bij iedere stap. Je kunt zo zelf je hypotheek online kiezen en ook duizenden euro’s besparen. 
Het zelf afsluiten van een hypotheek is helemaal niet zo moeilijk. Consumenten willen ook veel meer zelf doen. Ze stappen zelf online over van zorgverzekeraar en kiezen zelf hun nieuwe energieleverancier of verkopen en verhuren hun woning via het internet. Veel mensen dachten, dat het afsluiten van een hypotheek te complex was. Niets is echter minder waard. Het is wel belangrijk om voldoende kennis te hebben van een hypotheek.  
Deze site is een onderdeel van de DGN Familie. Sites als degoedkoopstenotaris.nl, zorgkiezer.nl zijn enkele andere sites welke onder hun vleugels horen. 


Diensten van Hypotheek24

Eigenlijk bieden ze bij deze site, maar een dienst aan. Het gaat om het online aanbieden van een hypotheek. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om hier volop gebruik van te maken. 


Klachten, tips en complimenten over Hypotheek24

Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klacht naar behoren op te lossen. Door je klacht kenbaar te maken is het mogelijk voor het bedrijf om hun dienstverlening te verbeteren. 


Heb jij ervaring met Hypotheek24? 

Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van Hypotheek24 vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site. 


Lees hier beoordelingen van echte klanten van Hypotheek24. Loont het hier je hypotheek over te sluiten? Hoe werkt het precies? Zijn er klachten en hoe lossen ze die op?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Hypotheek inclusief advies

Waardeloze ervaring, communicatie ondermaats, advies verkeerd. - adviesrapport met diverse slordigheden; - ORV advies dat compleet verkeerd was; - belangrijk punt in de eigendomsconstructie gemist met alle gevolgen van dien; - communicatie ondermaats, meerdere malen zelf contact op moeten nemen om naar de voortgang te vragen; - op het moment dat er iets enorm belangrijkst te melden was werd dit met een Whatsappje gedaan in plaats van een telefoontje; - terugbelafspraken worden niet nagekomen; - klantportal was een zooitje. Belangrijkste punt was nog wel dat nadat de hypotheek rond was en we bovenstaande punten nogmaals onder de aandacht gebracht hadden de reactie kort samengevat was: 'Maar de hypotheekaanvraag is toch goedgekomen?' Dan heb je het dus echt niet begrepen.

N

Niek

06-10-2020

80

oversluiten hypotheek

Aanvraag gedaan voor oversluiting hypotheek, 1e ronde goedgekeurd door Centraal Beheer de hypotheekverstrekker. En op het formulier aangegeven dat we 27 mei 9.30 uur naar de notaris gaan. Daarna 3 weken gewacht en kwam er plotseling een vraag, waar wilt u het geld aanbesteden van de nieuwe hypotheek. Een onnodige vraag die nergens toe doet en bovendien ook direct na de 1e goedkeuring gesteld had kunnen wordrn. We hebben meteen dezelfde dag geantwoord en goedgekeurd. Daarna weer 1.5 week gewacht tot maandag 18 mei. Toen werd ik gebeld door de notaris, waar blijven uw stukken voor de ondertekening die plaatsvind op woensdag 27 mei. Zelf opnieuw gebeld met Hypotheek24, helaas niet voor de 1e keer, adviseur is weer niet bereikbaar. De persoon aan de telefoon gaf ik neem een aantql zaken waar voor de adviseur, kan helaas niet alles zien in het dossier. Na een gesprek van 10 minuten en heel lang aandringen wordt er gezegd de aanvraag voor definitieve goedkeuring ligt bij Centtaal Beheer sinds vrijdag 15 mei. Daar hebben ze 3 werkdagen voor nodig. Dinsdag 19 mei zouden we de stukken ontvangen. Aan de medewerker duidelijk gemaakt, wat als ik die stukken niet op tijd krijg, dan kan de notaris zjjn werk niet doen. Wie gaat dan de extra kosten betalen van annuleren notaris. Het antwoord was letterlijk, daar kan ik u geen antwoord op geven mevrouw. En ook aangegeven Hemelvaartsdag zijn de kantoren gesloten. Maar helaas tot op de dag van vandaag 24 mei nog steeds niets ontvangen van Hypotheek 24. Ze doen niets om je probleem op te lossen. Onder het motto het komt door de corona mevrouw. En woensdag 27 mei staat gepland bij de notaris. Wie gaat dit bekostigen en oplossen?????? Wie helpt m En als laatste wil ik wel vermelden, de service en daadkracht was bij de hypotheekaanvraag in 2017 perfect. Maar in 2020 is van service en daadkracht geen sprake. Daarom gwef ik nu een 1. Als bedrijf mag je je kapot schamen dat je zo met je klanten omgaat. Namen van de medewerkers zijn bekend.

S

Sijgje Wijker-Westerhuis

24-05-2020

100

Je bent een nummer

Drama bedrijf. Alles zou kunnen, niks kan, bellen niet terug, reageren sporadisch op mail en vervolgens moet ik nog wel kosten betalen terwijl ik geen hypotheek heb. Nooit meer!

R

Ruud

15-12-2017

80

Incompetent

Probably overworked, don't deliver on time, only act under pressure from the client.

D

D

03-07-2017

0

Niet genoeg zekerheid

Ja leuk, voor wie denkt dat hij het zelf kan. Ik ben halverwege gestopt met invullen omdat ik toch de zekerheid wilde hebben. Dus heb een " mannetje" ingeschakeld. Was mijn eerste keer een huis kopen en alles ging gelukkig goed. Ik heb uiteindelijk (denk ik) wel een goede hypotheek met de beste rente die ik kon krijgen. Achteraf gezien denk ik ook dat ik het zelf gekund had, nu ik gezien heb wat zo'n mannetje voor je doet. Die heeft gewoon heel veel jaren ervaring en weet wat hij doet. Maar op zich is dat geen rocket science. Dus heel misschien ga ik voor mijn volgende huis hiervoor omdat het prima kan. Maarja, ik hoop dat dat nog een paar jaartje duurt ;-) Levering heb ik dus laag gezet want dat is er nooit van gekomen. Prijs is trouwens wel goed als je dat vergelijkt met zo'n hypotheekmannatje. Dat is duur!!

H

Hanziga, Jan

08-03-2017

80

prima en snel

We waren een beetje huiverig eerst, maar duidelijke uitleg en goed geregeld dus uiteindelijk ervoor gekozen om het via dit te doen. Een alternatief op de huidige manier van hypotheken krijgen. Dank daarvoor.

M

Marieke H.A.

24-10-2016

80

Klopt ook nog!

Klopt ook nog! Een vriend van mij kocht bijna gelijk ook een huis. En bij wijze van test heb ik de boel afgesloten met behulp van hypotheek24 en een vriend van mij via zijn hypotheek mannetje (zo'n adviseur). Hij was 2500 euro kwijt aan hem en een (iets) hogere rente dan ik. Nou, prima dus!

A

Arnout

14-09-2016

80