Cashper

6.4
7.3

Bestellen

6

Service

5.2

Prijs

7

Levering

58.3%

Zou hier weer kopen

Cashper

Ook benieuwd naar ervaringen van anderen met kredietfinancier Cashper? Lees dan vooral verder. Cashper is een bedrijf dat specialiseert in minileningen. Via Cashper kan je snel geld lenen met een kortlopend minikrediet. Een BKR check is niet nodig bij Cashper.

Over Cashper

Cashper wil de grootste online aanbieder van kleine geldbedragen zijn. Geld lenen bij Cashper kan tot maximaal €600 en vanaf €50. Zogenaamde minikredieten zijn de specialiteit van het bedrijf. Inmiddels is Cashper al vrij groot in Europa, daarbij zijn ze de enige online verstrekker van leningen die een bankvergunning heeft in Europa.

Diensten

Een klein bedrag lenen en terug betalen binnen 15 tot 30 werkdagen. Op deze manier blijft het overzichtelijk ondanks dat je een doorlopend krediet hebt. Doordat het om relatief kleine bedragen gaat die je bij Cashper kan lenen kan je ook geld lenen ondanks dat je misschien geregistreerd staat bij BKR, dat is het Bureau Krediet

Registratie.

Om een bedrag te lenen  kan je het rekensysteem op de website gebruiken. Als je de slider beweegt zie je onmiddelijk onderaan wat de terugbetaaldatum is en wat de rentevergoeding is. Alles is erg overzichtelijk en zonder poespas. 

Er kan gekozen worden voor extra diensten zoals serviceopties of betalende opties. Er zijn ook kosteloze opties beschikbaar. Daarnaast kan een voordeelbundel worden gekozen om met nog meer gemak en snelheid een lening rond te krijgen. Mocht je er online niet uitkomen kan je altijd even bij de veelgestelde vragen of eventueel contact op te nemen via e-mail of telefoon. De telefonische bereikbaarheid is wel minimaal.

Klachten

Zoals aangegeven kan je Cashper via e-mail en telefoon bereiken. De telefonische bereikbaarheid is echter slechts van 13.00-17.00 door de week en op zaterdag van 13.00-15.00. De klantenservice is wel ’s ochtends ook geopend, maar dan zal contact moeten worden gezocht via e-mail.

Andere beoordelingen laten zien dat er een snelle afhandeling van zaken is bij Cashper, maar als nadeel wordt wel aangegeven dat alleen volledig in één keer afbetalen mogelijk is. In zo’n geval is 30 werkdagen relatief kort. Daarnaast zijn er wat haken en ogen aan een eerste lening en is het niet zo dat je altijkd de volle €600 kan lenen de eerste keer. Je zal je eerst moeten bewijzen dat je wel degelijk terug betaald. Mocht je daarna een keer net te laat zijn met terug betalen mag je geen goedkope bundel bestellen. 

De klantenservice is vaak traag of geven eigenlijk helemaal geen reactie. Wat natuurlijk erg vervelend is als ze in feite je geld afhandig maken. Toch zijn er ook gebruikers van Cashper die wel makkelijk geld kunnen lenen en goede service krijgen. De ervaringen zijn dus erg verschillend.

Als je er over denkt in zee te gaan met Cashper en een minikrediet te nemen is het wel van belang dat je het bedrijf kunt vertrouwen. Beoordelingen kunnen je hierbij helpen. Wacht dan ook niet een beoordeling te schrijven als je zelf al een ervaring hebt met Cashper.

 

NederlandReview levert echte reviews en ervaringen van klanten die voorgingen bij Cashper. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook