Wise Trader

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wise Trader

Handel doen op de beurs kan best een groot risico met zich meebrengen. Je wilt dus zeker weten dat je een betrouwbaar beursbedrijf hebt om je hierbij te helpen. Misschien is WiseTrader dat wel. Maar hoe betrouwbaar zal dit financiële bedrijf nou eigenlijk zijn? Zul je hier echt zo makkelijk investeringen kunnen doen? Zal je er als beginnende belegger of investeerder wel je weg kunnen vinden? Zal het makkelijk zijn om via de website van WiseTrader een account aan te maken en te beginnen op de beursmarkt of aandelenmarkt? En op wat voor een manier zal de klantenservice van WiseTrader je kunnen helpen als je er zelf niet helemaal lijkt te kunnen komen? Alleen investeerders die al eens eerder via WiseTrader hebben gehandeld kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van WiseTrader vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je een goed beeld van WiseTrader geven zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten.


Over WiseTrader

WiseTrader is een beursbedrijf en financiële instelling die je wil helpen bij je investeringen en beleggingen. Het bedrijf is in 2016 opgericht door een paar beurshandelaren en hi-tech experts. Nu zijn ze, volgens hun website, al één van de meest gerespecteerde spelers op de markt. Hun doel is om het maximale uit de waarde van je investeringen te halen. Je zult volgens hen nooit in het rood staan. Ze vinden namelijk dat je een echte investeerder moet kunnen worden en “bouwblokken voor succesvol handel drijven” moet kunnen eisen. Daarom bieden ze ook een e-boek op dit gebied aan. Daarbij krijg je een gratis introductieles zodat je zeker weet waar je aan begint. Deze informatie bestaat niet alleen uit een les maar ook uit vrije toegang tot video’s over analyses en strategieën. Zo weet je zeker dat je goed beslagen ten ijs komt. En wie weet kun je wel die typische beginnersfouten voorkomen die door beginners zo vaak worden gemaakt.
Diensten van WiseTrader

Je kunt je vrij gemakkelijk inschrijven voor WiseTrader. Je hoeft alleen maar je volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en land in te voeren. Dan zul je een educatief pakket ontvangen waarmee je aan de slag kunt gaan. Wel moet je aangeven dat je ouder dan 18 bent. Verder kun je dan beginnen met investeren en beleggen. Wel is er nog een WiseTrader klantenservice die je kan helpen als je er zelf niet helemaal uit lijkt te komen.


Klachten, Complimenten en Tips voor WiseTrader

Heb je ooit eerder via WiseTrader geïnvesteerd of belegd? Dan horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met deze financiële instelling. Hoe makkelijk was het nou echt om een account aan te maken? Was het educatieve introductiepakket echt zo informatief of had je er eigenlijk maar weinig aan? Heb je veel geld kunnen verdienen door aandelen op het goede moment te kopen of verkopen? En kon de klantenservice van WiseTrader je van dienst zijn toen je ze nodig had? Schrijf je eigen WiseTrader review en laat ons weten wat jouw mening over WiseTrader nou eigenlijk echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)