Vondellaan Vastgoed

Alle reviews

Vondellaan Vastgoed

78% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  obligatieserie A9

  Ik had al eerder bij Vondellaan Vastgoed geïnvesteerd, naar volle tevredenheid, maar aarzelde toch vanwege het nut van spreiding. Ik werd af en toe gebeld of ik over deze serie al een besluit genomen had. Dat duurde even. Ik werd steeds vriendelijk en geduldig te woord gestaan en kreeg eerlijke antwoorden op mijn vragen. Dus toch weer geïnvesteerd. Afhandeling verloopt snel en correct.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  obligatieseries a9

  Afgelopen jaar heb ik bij vondellaan vastgoed informatie aangevraagd en ik vond op eerste blik de brochure wat karig. Gelukkig werd ik opgebeld door een beller van vondellaan die mij uitgebreid meenam in het proces. Wat meneer zei bleek gelukkig ook zwart op wit te staan in de brochure dus had ik mijn keuze al snel gemaakt. Toen ik me had ingeschreven ontving ik al snel de bevestiging en de inlog voor mijn online account. Ik hoef er haast niet naar om te kijken dus ik ben meer dan tevreden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wordt kapot gespammed, elke dag, vaak meermaals ongevraagde emails.

  Ongevraagd blijven ze mailen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Email reclame

  Ongevraagd reclame via email. Zelf met juiste emailadres contact gezocht met Vondellaan Vastgoed. Geen reactie.

  Inmiddels gemeld als phishing cq ongewenste mail.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Obligaties

  Meerdere keren reeds geïnvesteerd. Elk jaar een bedrag sinds 2018.
  Altijd keurig op tijd uitbetaald gekregen, kan daar niets negatiefs over zeggen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  n.v.t.

  Ik ontvang reclamemail en telefoontjes en wil daarvan af. Ik verzoek Vondellaan om mijn gegevens te verwijderen en ik beroep me daarbij op mijn wettelijk geborgd 'Recht op Vergetelheid'. Voldellaan laat mij schriftelijk weten mijn personalia te hebben verwijderd. Toch ontvang ik even later weer reclamemail en een telefoontje. Wanneer ik om opheldering vraag, heet het dat 'derden' (letterlijk!) mij hebben gemaild en gebeld en dat Vondellaan geen blaam treft. Echter: de mail is afkomstig van het EIGEN mailadres van Vondellaan en het telefoontje van het EIGEN telefoonnummer van Vondellaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  obligaties

  Heb sinds begin 2019 obligaties in bezit. Elk kwartaal netjes de rente overgemaakt gekregen. Goede communicatie. Via telefoon, of op kantoor.

  Heb een aanvangsbedrag overgemaakt naar Vondellaan obligaties. Kijkuit naar mijn registratie.

  Inmiddels registratie voltooid straks via account met belangstelling mijn resultaten volgen.

  Beste Jaap, kan je een update geven met je ervaring in het volgen van de je resultaten zijn deze conform afspraak

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  20.000

  Wat ze beloven doen ze ook, altijd op het einde van de maand is de rente gestort.
  Ik ben er nu 2 jaar bij en erg tevreden

  Beste Elly, ben je nog steeds zo tevreden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inschrijving

  Ik deed onlangs een minimale storting van € 1.000 en kreeg het inschrijvingscertificaat (wanneer electronisch tekenen ?) toegezonden na een vlotte afhandeling van mijn dossier.
  Ik wacht nu op mijn eerste terugbetaling.
  So far, so good !..

  en nog altijd so far, so good?

  Beste Noël Thoelen
  Op de vraag van Marion Smidts heb je nog geen reactie gestuurd?
  Ik vraag me af, wat het antwoord is.

  Beste Noël,
  Ook ik ben reuze nieuwsgierig wat het resultaat is.

  Ook ik wacht naar zijn ervaring

  Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik nog altijd zéér tevreden ben over VV. na 2 jaar. Ik heb werkelijk niets aan te merken over de samenwerking, de vlotte afhandeling en over de uitbetaling van de intresten iedere 2 maanden. Onlangs heb ik zelfs opnieuw geïnvesteerd. En ik ben niet aangeworven om goede recensies te geven! Op de huidige markt moet je al ver zoeken om tegen deze voorwaarden zo gerust te kunnen investeren!

Anderen bekeken ook

IQ Option
1 reviews

Je kunt je geld op de bank laten staan, maar met die lage rente van tegenwoordig zal het daar weinig groeien. Je kunt er ook de markt mee opgaan en...

AxiTrader
1 reviews

Zoek je een handelsbedrijf om zaken via bepaalde vormen van beleggen te doen? Wellicht is AxiTrader voor jou een ideaal bedrijf. Lees via Nederland...

easyMarkets
1 reviews

Ben jij op zoek naar een market maker? Kijk wat klanten hebben ervaren bij easyMarkets? Dit is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrij...

Beleggingspanden.nl
4 reviews

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Beleggingspanden.nl is een website wat gaat over vermogen en beleggen in vastgoed. Het is ...

Vondellaan Vastgoed

Alles wat met geld te maken heeft is eigenlijk wel riskant. Toch wil je jouw vermogen wel zoveel mogelijk laten groeien. Op een spaarrekening lukt dit vanwege de lage rente niet echt. Daarom biedt Vondellaan Vastgoed Investeren een manier aan om je geld te investeren en hier rendement uit te halen. Maar hoe zal dit nou eigenlijk in zijn werk gaan? Zullen die beleggingen nou wel zo veilig zijn? Hoeveel rendement zul je via deze investeringsaanbieder nou echt van je geld hebben? En zal er een Vondellaan Vastgoed Investeren klantenservice zijn om je te helpen als je advies of raad nodig hebt? Je kunt deze vragen alleen beantwoorden via echte klanten van Vondellaan Vastgoed Investeren. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe dit vermogensbedrijf echt werkt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen zullen je vertellen of Vondellaan Vastgoed Investeren echt wel zo betrouwbaar is als ze eruit zien.

Over Vondellaan Vastgoed Investeren
Vondellaan Vastgoed Investeren is een vermogensbedrijf dat je kan helpen om geld te investeren. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en is sinds die tijd, volgens hun website, een specialist op het gebied van verhuurd vastgoed en andere beleggingsonjecten. Ze zeggen een goede stap op weg naar meer rendement te zijn voor zowel startende beleggers als gevorderde investeerders. Via hun website kun je geld investeren in aandelen en bedrijven. Je kunt al met een lage inzet beginnen en hebt dus niet veel geld nodig om via hun bedrijf te kunnen beleggen. De rente wordt per kwartaal uitgekeerd en je zult dus regelmatig wat extra geld ontvangen. De instaprente is 5% en dus behoorlijk hoog voor een financieel bedrijf. En mocht je niet langer via Vondellaan Vastgoed Investeren willen beleggen, dan kun je na 1 jaar kostenloos uitstappen. Dit kan ieder kwartaal omdat het per kwartaal wordt geregeld. Er zijn twee mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen. Je kunt rechtstreeks in de onderliggende woning beleggen met het recht op een eerste hypotheek. Je kunt dan inverteren in verhuurd vastgoed met uitzicht op een hoger rendement. De woning dient dan als onderpand. Daarnaast kun je indirect beleggen door middel van de effecten die Vondellaan Vastgoed Investeren hiervoor aanbiedt. Dit gaan via de Woningverhuur Obligaties.


Diensten van Vondellaan Vastgoed Investeren
Je kunt via de website van Vondellaan Vastgoed Investeren makkelijk beleggen in vastgoed. Ze willen wat persoonlijke gegevens van je weten en dan zullen ze je meer informatie sturen. Verder is er nog een Vondellaan Vastgoed Investeren klantenservice die gebeld of gemaild kan worden als je nog vragen voor ze hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Vondellaan Vastgoed Investeren
Heb je wel eens geprobeerd om in vastgoed te investeren via Vondellaan Vastgoed Investeren? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit financiële bedrijf. Hoe makkelijk was het nou echt om via Vondellaan Vastgoed Investeren te investeren? En wat voor een klantenservice biedt Vondellaan Vastgoed Investeren aan als je er zelf niet helemaal uit kunt komen? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Vondellaan Vastgoed Investeren nou echt is.

}