NederlandReview

  Ervaringen Thinq

  Ontdek hier wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees hier echter eerst wat meer informatie over dit bedrijf.

  Over Thinq

  Dit bedrijf helpt je om op de juiste manier je administratie te doen in zo min mogelijk tijd. Het doen van je boekhouding was nog nooit zo gemakkelijk online te doen als met dit bedrijf. Je kunt in een handomdraai ook de beste digitale facturen opmaken en verzenden. Natuurlijk helemaal in jouw huisstijl.

  Je krijt een compleet financieel dashboard waarbij je in real time je bedrijfsresultaten kunt bijhouden. Je hebt hierdoor meer grip op je business. Je ziet alles in actuele cijfers en ook met mooie grafieken.


  Het is ook mogelijk om de belastingaangiftes te doen. Hierbij kunnen de ervaren adviseurs van dit bedrijf je bij helpen. De fiscale kansen worden optimaal gebruikt en je hebt slechts een kleine kans op een naheffing.
  Ook het salaris kun je verwerken in de salarisadministratie. Het wordt allemaal compleet meegenomen in de online boekhouding.

  Naast al deze diensten biedt het bedrijf ook nog persoonlijke diensten rondom investeringsvraagstukken, het aannemen van personeel. Je kunt in een persoonlijk gesprek gaan sparren met de adviseurs van het bedrijf.

  Hoe werkt online boekhouder Thinq

  Diensten van Thinq

  Dit bedrijf is je online boekhouder welke 24 uur per dag 7 dagen per week actief zijn. Je kunt op een snelle, eenvoudig en transparante manier je boekhouding doen. Er zijn 25 medewerkers welke alle aangesloten ondernemers helpen en begeleiden.

  Klachten, tips en complimenten over Thinq

  Een klacht, tip of opmerking kun je natuurlijk gemakkelijk indienen bij dit bedrijf. Je kunt vervolgens op hun reactie wachten om te zien hoe het opgelost wordt (bij een klacht) of hoe het gewaardeerd wordt (bij een tip of compliment).

  Heb jij ervaring met Thinq?

  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

  Lees hier de ervaringen van ondernemers die via Thinq hun boekhouding op orde hebben. Of is die juist een chaos geworden? Is Thinq wel betrouwbaar en veilig?

  Thinq
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thinq

  Uw beoordeling

  jaarcijfers

  Vreselijk, elke keer ander contactpersoon. indien je bedenkt te vertrekken stoppen zij per direct met contact. Zij ronden het jaarwerk niet af, lekker met de gebakken peren zitten dus. Of terwijl, je mag nooit weg ook al wordt niet geholpen. Let dus goed op!

  Door: nieuw14-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Uitgebreid systeem

  Erg uitgebreid, ik gebruik nog niet eens de helft van alle functies, maar het is wel handig, want zonder dit systeem moet ik het allemaal uitbesteden en daar heb ik geen geld voor over.

  Door: J.H10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  geen zorgen meer om salarisadministratie

  echt een perfect systeem

  ik heb geen benul van salarisadministratie
  nu maak ik mij hier geen zorgen meer over

  Door: Jalso F08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Boekhouden uitbesteden - Meer tijd voor opdrachten

  Ik ben ZZP-er en weet veel van designen maar gewoon niet van boekhouden. Het is fijn dat te kunnen uitbesteden. Daar heb ik dan ook wel een paar centen voor over, want het bespaart mij gewoon veel tijd, waarin ik aan opdrachten kan werken. Zo kost het me eigenlijk niets en het is wel goed geregeld! Het systeem werkt efficiënt en vriendelijk.

  Door: H.27-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Thinq een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Thinq. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thinq actief?

  Thinq is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thinq gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.