Thinq

7.5

Bestellen

7.5

Service

6

Prijs

7.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Thinq

Ontdek hier wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees hier echter eerst wat meer informatie over dit bedrijf. 


Over Thinq

Dit bedrijf helpt je om op de juiste manier je administratie te doen in zo min mogelijk tijd. Het doen van je boekhouding was nog nooit zo gemakkelijk online te doen als met dit bedrijf. Je kunt in een handomdraai ook de beste digitale facturen opmaken en verzenden. Natuurlijk helemaal in jouw huisstijl. 


Je krijt een compleet financieel dashboard waarbij je in real time je bedrijfsresultaten kunt bijhouden. Je hebt hierdoor meer grip op je business. Je ziet alles in actuele cijfers en ook met mooie grafieken. 
Het is ook mogelijk om de belastingaangiftes te doen. Hierbij kunnen de ervaren adviseurs van dit bedrijf je bij helpen. De fiscale kansen worden optimaal gebruikt en je hebt slechts een kleine kans op een naheffing. 
Ook het salaris kun je verwerken in de salarisadministratie. Het wordt allemaal compleet meegenomen in de online boekhouding. 


Naast al deze diensten biedt het bedrijf ook nog persoonlijke diensten rondom investeringsvraagstukken, het aannemen van personeel. Je kunt in een persoonlijk gesprek gaan sparren met de adviseurs van het bedrijf.


Diensten van Thinq

Dit bedrijf is je online boekhouder welke 24 uur per dag 7 dagen per week actief zijn. Je kunt op een snelle, eenvoudig en transparante manier je boekhouding doen. Er zijn 25 medewerkers welke alle aangesloten ondernemers helpen en begeleiden.


Klachten, tips en complimenten over Thinq

Een klacht, tip of opmerking kun je natuurlijk gemakkelijk indienen bij dit bedrijf. Je kunt vervolgens op hun reactie wachten om te zien hoe het opgelost wordt (bij een klacht) of hoe het gewaardeerd wordt (bij een tip of compliment). 


Heb jij ervaring met Thinq? 

Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!


Lees hier de ervaringen van ondernemers die via Thinq hun boekhouding op orde hebben. Of is die juist een chaos geworden? Is Thinq wel betrouwbaar en veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

jaarcijfers

Vreselijk, elke keer ander contactpersoon. indien je bedenkt te vertrekken stoppen zij per direct met contact. Zij ronden het jaarwerk niet af, lekker met de gebakken peren zitten dus. Of terwijl, je mag nooit weg ook al wordt niet geholpen. Let dus goed op!

N

nieuw

14-06-2020

0

Uitgebreid systeem

Erg uitgebreid, ik gebruik nog niet eens de helft van alle functies, maar het is wel handig, want zonder dit systeem moet ik het allemaal uitbesteden en daar heb ik geen geld voor over.

J

J.H

10-12-2016

0

geen zorgen meer om salarisadministratie

echt een perfect systeem ik heb geen benul van salarisadministratie nu maak ik mij hier geen zorgen meer over

J

Jalso F

08-12-2016

0

Boekhouden uitbesteden - Meer tijd voor opdrachten

Ik ben ZZP-er en weet veel van designen maar gewoon niet van boekhouden. Het is fijn dat te kunnen uitbesteden. Daar heb ik dan ook wel een paar centen voor over, want het bespaart mij gewoon veel tijd, waarin ik aan opdrachten kan werken. Zo kost het me eigenlijk niets en het is wel goed geregeld! Het systeem werkt efficiënt en vriendelijk.

H

H.

27-09-2016

0