Raisin

5.4
5.3

Bestellen

5.1

Service

5.9

Prijs

5.2

Levering

54%

Zou hier weer kopen

Raisin

Het kan handig zijn om wat spaargeld op de bank te hebben. Natuurlijk wil je dan wel een betrouwbare bank kiezen of een spaarrekening om je geld te beheren. Wie weet kan Raisin dit wel zijn. Maar zal je geld wel veilig staan op zo’n rekening of is er kans dat je het gehele bedrag kwijt raakt? Hoe hoog zal de rente zijn die zij aanbieden nou echt zijn? Zal het makkelijk zijn om je geld bij Raisin op een spaarrekening te zetten? En zal de klantenservice je wel kunnen helpen als je ineens niet meer bij je geld kunt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens wat geld op een Raisin spaarrekening hebben gehad kunnen je hierover inlichten.
Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe een spaarrekening nou eigenlijk werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Raisin echt zo veilig en betrouwbaar is.

Over Raisin

Raisin is een financiële instelling. Ze bieden je een spaarrekening aan waar jij jouw spaargeld op kunt zetten. Het bedrijf noemt zich zelfs een “toonaangevende marktplaats” voor sparen in heel Europa. Het aanbod bestaat volgens hun website, namelijk toegang tot spaarproducten vanuit heel Europa. Ze opereren namelijk maar liefst in 30 verschillende landen en hebben 53 partnerbanken in hun database.

Doel van Raisin

Hun doel is om jou de beste rente te bieden en op die manier jouw rendement te verhogen. Je kunt, na je eenmalig online geregistreerd te hebben, in één oogopslag al je deposito’s zien. Maar ze zullen je ook regelmatig updates sturen over nieuwe spaarproducten. Je kunt dan gemakkelijk een nieuwe deposito openen of juist een al bestaande deposito verlengen. Dit kun je zelfstandig doen en daar heb je dus verder niemand bij nodig. Jij bepaalt namelijk waar je wilt sparen. Er is een speciaal depositogarantiestelsel dat jouw spaargeld zal dekken tot een bedrag van €100.000 per rekeninghouder per bank.

Hier wat tips om geld te besparen zodat je meer op een spaarrekening kunt zetten.

Diensten van Raisin

Je kunt je via de website gemakkelijk aanmelden. Je hoeft je alleen maar te registreren. Wel willen ze graag dat je een kopie van je ID-bewijs upload en een referentie transactie uitvoert. Daarna krijg je inloggegevens waarmee je waar dan ook op hun website kan inloggen. Eenmaal ingelogd zal je vervolgens toegang hebben tot het gehele aanbod van hun partnerbanken. Daarna is het gewoon een kwestie van een spaarproduct selecteren en de gewenste inleg overmaken. Verder is er een klantenservice die je kan helpen als je er zelf niet helemaal uit dreigt te komen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Raisin

Heb jij wel eens geld proberen te sparen via een rekening van Raisin? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw Raisin ervaring. Hoe makkelijk was het om je te registeren? Was het echt zo gemakkelijk om een deposito te openen? Hoeveel geld heb je gespaard in de tijd dat je geld op een Raisin deposito stond? En wat zei de klantenservice van Raisin toen je geld kwijt leek te zijn? Schrijf je eigen Raisin review en laat ons weten wat jouw mening over deze spaarbank is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (126)

Anderen bekeken ook

close

Raisin

Vergelijk reviews en bekijk Raisin