NederlandReview

  Ervaringen Graydon

  Ongekend! Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees eerst meer over het bedrijf en andere concurrenten voordat u een keuze maakt.

  Over Graydon

  Het bedrijf geloofd in transparantie als basis voor vertrouwen tussen de zakenpartners. Wanneer bedrijven een goed beeld hebben van de mogelijkheden welke er zijn en de risico’s, dan kan er een samenwerking ontstaat waaruit deals gesloten kunnen worden en kunnen kansen uitgroeien tot realiteit. De bedrijf werkts samen met bedrijven zoals Funding Circle.

  De missie van het bedrijf is om veel data uit meerdere bronnen om te zetten naar informatie. Deze informatie zorgt voor de juiste economische, commerciële en financiële inzichten om het bedrijven gemakkelijker te maken om een zakelijke beslissing te nemen en ook om een competitief voordeel te behalen.


  Jay Graydon Airplay - Roxanne

  Diensten van Graydon

  De belangrijkste diensten waar dit bedrijf zich mee bezig houdt, zijn:
  • Credit Management
  Risk & Compliance
  • Marketing Informatie
  Incasso

  Klachten, tips en complimenten over Graydon

  Het is goed om klachten, tips en complimenten kenbaar te maken aan een onderneming. Wanneer je een klacht achterlaat, bied je een bedrijf de kans om hun dienstverlening te verbeteren. Ook bij Graydon is dat het geval. Tips en complimenten zijn natuurlijk altijd welkom, bij ieder bedrijf!

  Heb jij ervaring met Graydon?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op NederlandReview? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Graydon. Leveren ze echt goede ‘oplossingen voor uw uitdagingen’? Hoe is de service en de expertise van dit bedrijf? Leer van hen die u voorgingen!

  Graydon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Graydon

  Uw beoordeling

  genoeg van wanbetalers

  Meerdere malen problemen gehad met klanten die niet wilden betalen. Nadat het me zo'n tien keer was overkomen, vond ik het wel een keer mooi geweest. Op zoek gegaan naar een mogelijkheid om dit soort personen te herkennen en die heb ik gevonden bij Graydon. Op de website van dit bedrijf kun je de gegevens van mensen invullen en zo achterhalen of ze betalingsachterstanden of iets dergelijks hebben. Je krijgt vervolgens zo een rapport aangeboden. De kosten voor het opvragen van een rapport liggen wel hoog. Een klein nadeeltje, maar ik heb het er graag voor over. Het kost me immers meer geld wanneer ik constant opgelicht blijf worden door louche figuren en bedrijven!

  Door: gast17-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Ideaal om klanten te checken

  In het verleden tot twee keer toe opgelicht door verschillende 'bedrijven'. Om niet weer de fout in te gaan, ben ik op zoek geweest naar oplossingen. Voordat ik nu in zee ga met een klant, vraag ik altijd eerst een rapport op bij Graydon. Hier kan ik een potentiële klant uitvoerig checken en op deze manier voorkom ik dus dat ik nogmaals met verkeerde bedrijven in zee ga. De service is goed, het aanvragen van een rapport eenvoudig en ik heb ook zeker wat aan de informatie die ik krijg. Het kost wat, maar nu weet ik in ieder geval zeker dat ik niet met verkeerde personen in zee ga.

  Door: Cleo van Berel16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  handig

  oh ok..

  verrassend dit. Nu doe ik het bij al mijn afnemers. Niet zomaar alles op rekening want ik ging flink de fout in.

  Dit helpt een beetje..

  Jammer dat je nog steeds niet altijd alles voor kan zijn.

  Door: Marco10-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Graydon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Graydon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Graydon actief?

  Graydon is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Graydon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.