Easybroker

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Easybroker

Wil je gaan beleggen? Ben je op zoek naar een effectenmakelaar? Dan is Easybroker wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle beoordelingen die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Easybroker?


Easybroker is een effectenmakelaar in Eindhoven. Via het platform kunnen mensen aan de slag gaan met beleggen. Volgens de oprichters van dit platform is het niet moeilijk om beleggingen te doen. Soms wordt het investeren genoemd. In ieder geval zet je jouw geld voor je aan het werk. Via de site kunnen mensen zelf aan de slag gaan. Easybroker stelt een frisse wind te laten waaien door je financiën. Ze stellen anders te werk te gaan dan andere vermogensbeheerders of brokers. Er wordt bij deze onderneming geloofd in het feit dat alle mensen kunnen beleggen. Medewerkers van Easybroker geven aan graag ondersteuning te bieden. Eenvoudigheid, heldere informatie en gebruiksvriendelijkheid spelen een belangrijke rol. Mocht je willen deelnemen moet je een rekening openen. Hiervoor moet je jouw paspoort of ID kunnen overleggen. Je kan privé of zakelijk een samenwerking met dit bedrijf starten.


Beleggen in aandelen, opties en ETF's


Via Easybroker kun je beleggen in aandelen, opties en ETF's. Aandelen zijn een manier van beleggen. Met de aankoop van aandelen investeer je in een bedrijf. Als deze onderneming gaat groeien, kun je daar van meeprofiteren. Je ontvangt dan bijvoorbeeld winst welke voortvloeit uit aandelenkoersen. Je kunt ook inzetten op opties. Daarmee worden risico’s beheerd en kan rendement vergroot worden. Optiehandel kan op meerdere manieren bedreven worden. Het is belangrijk dat je kiest voor wat het beste bij jou past. Er kunnen ook beleggingen worden gedaan in Exchange Traded Funds (ETF's). Deze ETF’s kunnen als een soort fonds worden gezien. Aandelen bestaan bijvoorbeeld uit grondstoffen of andere producten. Op de site van Easybroker staan alle beleggingsvormen waar je aan kunt deelnemen.


Waarom beginnen?


Op de site worden voordelen beschreven om met Easybroker te beginnen. Allereerst wordt er aangegeven dat beleggen niet zomaar populair is. Dat heeft meerdere redenen. Ze stellen dat sparen niet zorgt voor rente. Huns inziens zal jouw geld dan alleen maar minder waard worden. Ze stellen klanten een heldere uitleg te geven waardoor je goed op weg wordt geholpen. Ook wordt er informatie beschreven over de risico’s en veiligheid. Er wordt gewerkt binnen de voorwaarden die worden gesteld door De Nederlandsche Bank en AFM. Desondanks blijft het beleggen. Dit is vaak geschikt voor types die niet angstig zijn om een beetje risico te nemen.


Zelf aan de slag


Je kunt Easybroker ontdekken en zelf aan de slag gaan. Er wordt belegd op meer dan 100 beurzen die verspreid zijn over ruim 30 landen. Je kunt handelen in zowel lokale als internationale aandelen. Dit is eveneens mogelijk in valuta die ze in specifieke landen gebruiken. AFM en DNB-toezicht moet zorgen voor een gerust gevoel. Ze stellen veiligheid en betrouwbaarheid te bieden door scherpe regels en toezicht. Er wordt gewerkt met Nederlandse toezichthouders. Er is geen sprake van beheerkosten en er kunnen geen beleggingen worden gedaan tegen lage tarieven. Gratis komt niet in hun woordenboek voor. Ze geven aan constant te werken aan betere service en tools. Heb je een vraag? Dan ben je welkom om contact met het team op te nemen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Easybroker? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij beleggingen gedaan via dit platform? Is het beleggingsproces succesvol verlopen? Zou je andere mensen aanbevelen in zee te gaan met dit bedrijf? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)