Bigbank

Alle reviews

Bigbank

93% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Flexibele spaarrekening

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aannelden bij Bigbank

  Ik heb me zojuist aangemeld bij de bigbank
  Achteraf heb ik twijfels mbt identificatiefraude omdat iemand aan huis een kopie maakt van je paspoort. Heeft iemand hier een mening over?

  daar ben ik ook niet zo happig op

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verrassend

  Ik heb 10 jaar geleden een eerste deposito geopend bij BB met een mooie rente. In de loop der jaren heb ik zoveel vertrouwen gekregen dat het er nu 12 zijn. Elke maand één van 1 of 2 jaar looptijd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fijne bank

  Sinds kort ben ik overgestapt naar Bigbank en het aanmelden ging soepel en gemakkelijk. De website is ook erg eenvoudig in gebruik wat een groot verschil is met de aanbieder an de Portegese bank.

  Ook de snelheid van antwoorden is erg groot! Bigbank reageert vrijwel direct waar ik bij de ander toch wel lang moet wachten...

  Hoe het zal gaan met de rentebetalingen moet ik nog even afwachten maar tot nu toe heeft Bigbank een zeer betrouwbare uitstraling en indruk gewekt!

  Ik zelf ben al wat langer klant bij Bigbank en ook ik heb de zelfde goede ervaringen ondervonden. Mijn rente is ieder jaar netjes overgemaakt en kreeg zelfs bij de eerste keer verlengen een bonusrente van 0.1% op de huidige rente hopelijk krijg ik dit weer aangezien mijn contract binnenkort weer afloopt.

  Wat zijn de ervaringen met (bron) belasting?

  Er is geen bronbelasting bij Bigbank / in Estland

  Wat is jullie ervaring met kosten die je huisbank in rekening brengt? In mijn geval is dat de Rabobank. En zijn er nog andere onverwachte kosten waar ik rekening mee moet houden?
  Alvast dank voor de hulp!

  Hallo kijkers

  Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor degenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 200 euro kunt u binnen 72 uur 2000 euro verdienen. Neem contact met ons op via WhatsApp: +27633586789 om te beginnen

  investeer 200 euro en verdien 2000 euro
  investeer 500 euro en verdien 5000 euro
  investeer 1000 euro en verdien 10000 euro
  Investeer 2000 euro en verdien 20000 euro
  Investeer 5000 euro en verdien 50000 euro
  Investeer 7000 euro en verdien 70000 euro

  Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!!

  100% echt en legitiem✔️✔️✔️

  Neem contact met ons op om een investering op te zetten

  WhatsApp: +27633586789 of neem contact op met wilsontradeszone(at)gmail . com

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima

  Simpel aan te vragen, de klantenservice is GEWELDIG! Alleen de rente is een klein beetje beter dan bij de gewone bank en keurig altijd mijn rente uitgekeerd gekregen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige service!

  Bij vragen wordt je direct geholpen door Nederlands sprekende klantenservice en vrijwel direct antwoord. Ik heb nog nooit langer dan een aantal minuten hoeven te wachten op antwoord op mijn email.

  Rente word keurig op tijd gestort en heb er nooit of hoeven te wachten in tegenstelling tot andere aanbieder(s). Het enige puntje is de rente die is nog wel hoog maar niet meer zoals het is geweest maar dit is bij iedere aanbieder.

  Al met al ben ik zeer te vrede met mijn deposito's bij Bigbank!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede rente

  Ben nu al een lange tijd klant bij Bigbank en heb eigenlijk nog nooit problemen gehad. Bij vragen ben ik altijd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Recent is de rente ook weer verhoogd bij Bigbank hopelijk zet dit door!
  Al met al ben ik zeer tevreden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Deposito meer profijt

  Deposito van Bigbank geeft veel meer profijt dan ik had bij ING. Overstap is daarom zeker een goede actie geweest.
  Verder ook zeker behulpzaam bij vragen en service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede rente

  Goede rente, aardige klantenservice medewerkers ze staan je altijd goed te woord en proberen waar mogelijk mee te denken. Identificatie is ook prettig je word er goed over geinformeerd al met al tot nu toe een zeer prettige ervaring!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iets meer rente maar geen vetpot

  Deposito genomen omdat je hier nog wel rente krijgt en bij de rabobank nog nauwelijks. Niet veel bijzonders. Wel (veel) meer rente maar geen vetpot.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Depositorekening

  Ik heb een depositorekening geopend bij Bigbank omdat sparen bij mijn huidige bank (ING) gewoonweg geen zin meer heeft.

  Rekening was relatief snel afgesloten, service is goed hier.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Op deposito's krijg je nog rente tenminste

  Ik ben overgestapt naar Bigbank omdat de rente almaar lager wordt.
  Op deposito's krijg je tenminste nog rente. Niet zoveel als vroeger alleen, maar beter dan sparen.
  Bigbank is verder een professionele partner gebleken. Overstappen was relatief eenvoudig en het personeel is hier zakelijk en klantvriendelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  deposito via bigbank

  wij hebben een deposito lopen via bigband omdat je hier tenminste nog rente op ontvangt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keurig

  Ik wordt er altijd keurig geholpen. Goede uitleg op de website en anders is er de klantenservice nog.

  I actually like your site.. Fantastic colors & theme. Did you create this Web page yourself? Be sure to reply back again as I’m trying to develop my incredibly very own site and wish to find out in which you acquired this from or exactly what the theme is termed. Thanks!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online zakendoen

  Een bank uit Estland, hoe verzin je het? Ik vond dat juist wel mooi. Je komt ze minder tegen in het straatbeeld dan bijvoorbeeld ABN of Rabo, maar ik doe vooral zaken online en geregeld met een deposito. Daarvoor is deze bank zeer geschikt.

Anderen bekeken ook

Trezor
0 reviews

Trezor biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier Bitcoin en andere cryptocurrency op te slaan. Dit gebeurt offline, zodat je niet het risi...

TransferGo
0 reviews

Je werkt in het buitenland en wilt geld naar je familie thuis sturen. Als je dit via een bank doet, gaat  daar  helaas veel geld aan verl...

Nationale Nederlanden Zorg
2 reviews

Voor sommige zaken is het verstandig je te laten adviseren door de consumenten voor jou. Hier lees je beoordelingen en reviews van ervaringen van (...

Beleggingspanden.nl
4 reviews

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Beleggingspanden.nl is een website wat gaat over vermogen en beleggen in vastgoed. Het is ...

Bigbank

Wat zeggen anderen over Bigbank? Wat zijn hun ervaringen? Bigbank is opgericht in 1992 in Estland. Ze hebben zich gespecialiseerd in deposito’s en leningen voor consumenten (in Nederland biedt Bigbank enkel deposito's aan). Ze hebben kantoren in Estland, Letland, Litouwen, Finland, Spanje en ook in Zweden. Ze bieden ook als internetbank termijndeposito’s aan op de Oostenrijkse, Duitse en de Nederlandse markt aan. Bigbank is de naam van alle banken op alle markten.
Het is voor iedereen mogelijk om via het internet gebruik te maken van de diensten van de Bigbank. 
Natuurlijk moet de Bigbank zich aan dezelfde regels rondom solvabiliteit houden als vele andere banken. Een goede kredietanalyse is dan ook de basis om geld uit te lenen aan anderen.

De Bigbank onderscheidt zich van de rest doordat ze meer middelen hebben om haar klanten beter te leren kennen. Hierdoor kunnen ze ook veel beter bieden wat de klant ook daadwerkelijk wil hebben. Ze zijn wat flexibeler dan de bestaande banken, wat een grote plus is.

Over Bigbank in Nederland
Bigbank is in Nederland een grensoverschrijdende financiële dienstverlener. Zo is de Bigbank ook aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten. Er zijn geen kantoren in Nederland. De deposito’s van de klanten van de Bigbank zijn tot 100.000 euro per persoon gegarandeerd. Dit gebeurt via het Etste garantiestelsel. Ook in Oostenrijk en Duitsland bieden ze termijndeposito’s aan. In Finland, Zweden, Spanje en de Baltische staten worden ook consumentenkredieten aangeboden aan de klanten van Bigbank. Ze willen de Nederlandse consumenten overtuigen van hun vakkennis door hun jarenlange ervaring in Finland en de Baltische Staten. 


De diensten van Bigbank
Bigbank biedt in Nederland termijndeposito’s aan voor particulieren. Het is belangrijk voor ze om een goede kwaliteit aan te bieden voor de diensten die ze aanbieden. Er wordt vooral gebruik gemaakt van het internet. Natuurlijk doen ze dit in alle landen volgens de regels. Het is goed om te zien welke mogelijkheden de Bigbank ook jou te bieden heeft. 

Klachten of tips over Bigbank
Natuurlijk kan het ondanks alles gebeuren dat er iets mis gaat. Het is dan belangrijk om contact te krijgen met de Bigbank. Ondanks dat ze geen kantoor hebben in Nederland kun je ze wel via een Nederlands telefoonnummer bereiken. Ook kun je ze natuurlijk per email bereiken. Het is tevens mogelijk om ze via Skype te benaderen om zo je vraag te stellen.

Wat vind jij van Bigbank.nl?
Als je een ervaring hebt met Bigbank dan horen we graag van je. Het is belangrijk voor NederlandReview om jouw beoordeling van Bigbank te plaatsen op de website. Op die manier is het namelijk mogelijk om meerdere mensen te helpen om een eerlijk en goed beeld te krijgen van de Bigbank. 

Goede ervaringen met Bigbank? Zijn ze betrouwbaar en hebben ze een goede deposito in vergelijking met andere spaarproducten? Lees ervaringen hier!

}