NederlandReview

  Ervaringen ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket

  Wilt u graag weten wat anderen over de Abn Amro Credit Card zeggen? Lees dan de reviews, meningen en beoordelingen op Abn Amro Credit Card. Het is goed om te zien wat anderen zeggen om zo een duidelijke mening te vormen over dit bedrijf. Bij De Abn Amro kunt u natuurlijk terecht voor meerdere zaken. Denk hierbij aan:

  - sparen
  - beleggen
  - geld lenen
  - doorlopend krediet
  - persoonlijke lening
  - senioren lening

  Over de Abn Amro Credit Card

  Over de Abn Amro Credit Card zijn een aantal zaken te zeggen. Ten eerste is het de Abn Amro Bank NV welke voor particuliere klanten de creditcards van International Card Services BV aanbiedt. De Abn Amro krijgt een vergoeding voor haar bemiddeling van de International Card Services. De Abn Amro is de partij welke adviseert in het aanbod van wat ze aanbieden. De International Card Services is een volledige dochter van de Abn Amro bank.

  Een creditcard is ideaal om mee in het buitenland uw rekening te betalen. U kunt wereldwijd gemakkelijk en snel betalen. Er zijn geen extra kosten als u de credit card in combinatie met uw betaalpakket heeft. U kunt er gemakkelijk geld mee opnemen in een van de bijna een miljoen geldautomaten over de hele wereld.

  Creditcards - Verstandig of niet? (2019)

  De diensten van Abn Amro Credit Card

  Er zijn twee soorten creditcards bij de Abn Amro bank. Zo is er een normale creditcard en ook een Gold card. De Gold card is wat uitgebreider dan de normale creditcard en kent een hogere limiet. Om in aanmerking te komen voor een creditcard moet u wel een inkomen hebben.

  Klachten over de Abn Amro Credit Card?

  Als u een tip, opmerking, compliment of klacht heeft dan kunt u per email, telefonisch en ook per post contact opnemen met hun. Het is natuurlijk ook mogelijk om naar een filiaal van de Abn Amro Bank te gaan om daar uw ongenoegen te uiten. Kies ervoor om uw emoties hierbij thuis te laten en uzelf te focussen op de klacht. De Abn Amro Credit Card zal vervolgens naar behoren uw klacht in behandeling nemen en ook afwikkelen.

  Uw mening over Abn Amro Credit Card

  Bent u bekend met de Abn Amro Credit Card? Hebt u er een gehad of heeft u er nog steeds een? Dan is het goed om uw mening over hun op NederlandReview te delen. NederlandReview verzamelt beoordelingen van bedrijven en organisaties om hun klanten zo te helpen om een beter oordeel te kunnen vellen. Een oordeel gebaseerd op ervaringen van andere klanten.

  Een creditcard van ABN AMRO een goed idee? Lees ervaringen van creditcard houders die u voorgingen. Bekijk voordelen, nadelen en acties van deze kaart

  ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  7.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket

  Uw beoordeling

  Master credit card van ABN Amro

  Wij hebben al jaren een ABN AMRO Credit Card. Werkt via ICS en alles gaat eigenlijk gewoon prima. Het is gewoon een mastercard, je kan er daardoor overal mee betalen. Ook in het buitenland.

  Fijn is ook dat het achteraf betalen is, dat geeft toch een veiliger gevoel.
  En er zit ook geen rente op, dat is wel soms bij andere credit cards zo.

  Oh en we hebben de kaart nog gratis bij een rekening ook.

  Bovendien zijn ze altijd zeer keurig en vriendelijk aan de telefoon.

  Prima bedrijf, prima credit card.

  Door: T. Hendriks28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tevreden over ABN Amro

  Een paar weken geleden overgestapt naar deze bank. Zat voorheen bij een andere bank, maar deze verdween meer en meer uit het straatbeeld. Hierdoor moest ik bij problemen een heel stuk reizen en ik ben niet zo mobiel. Bij ABN Amro heb ik veel meer mogelijkheden en heb dan ook geen spijt van de overstap.Dat komt ook doordat de tarieven allemaal een stuk gunstiger zijn dan ik gewend was en bovendien is de rente op mijn spaarrekening aantrekkelijker dan bij mijn vorig bank. Ik ben zeer positief.

  Door: gast09-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  ABN credit card

  Al jaren in bezit van een ABN AMRO Credit Card. Ooit voor deze kaart gekozen omdat we al bij deze bank zaten. De service is altijd goed gebleken, zowel telefonisch als in de fysieke winkels van ABN: keurig en goed onderlegd personeel die je echt verder helpen als er iets mis mocht zijn.

  Daarnaast is onze kaart altijd overal geaccepteerd, wat toch het belangrijkste is dat zo'n kaart moet doen. Veel in het buitenland gereisd, nooit problemen gehad.

  Door: Lester01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  credit card goedkoper dan pinnen in Verenigde Staten

  Op reis geweest in de Verenigde Staten en bijna overal betaal met onze credit card van ABN Amro.
  Handiger en goedkoper dan met contant geld betalen, want pinnen is duur.

  Wel irritant dat de chip veel werd geweigerd, die werd niet goed gelezen.
  Maar gelukkig deed in al die gevallen dan telkens de magneetstrip het wel prima.

  Prima kaart, vooral op reis erg handig.

  Door: wij op reis05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Tevreden

  Doet alles wat het moet doen.
  Ik heb de kaart genomen omdat ik al een rekening had lopen bij de ABN en tevreden ben over de diensten. Ze zijn vriendelijk als je ze nodig hebt en de prijzen zijn redelijk.

  Door: Antonie de Bruin08-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Tevreden klant bij betrouwbare bank

  Ik ben een tevreden klant bij ABN. Op hun kantoren word je altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen, wat het probleem ook is. Mijn rekening bij een andere bank heb ik opgezegd omdat daar de service heel wat minder was. Zeker voor bankzaken vind ik het van belang een goede betrouwbare bank te gebruiken, voor mij is dat ABN. Ik zit hier al jaren en heb geen klachten.

  Door: F. Jantzen14-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  ABN AMRO credit card op reis

  Wij nemen de ABN AMRO credit card vaak mee op reis en telkens weer blijkt daarmee betalen handiger en veiliger dan met pinpas of zelfs met contant. Vaak ook goedkoper, beetje afhankelijk van het land. De kaart werkt gewoon als een VISA en wij hebben nog nooit meegemaakt dat onze credit card niet werd geaccepteerd, hoogstens dat je hem een paar keer extra moet invoeren voordat het apparaat hem pakt.

  Door: Janco Stol17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Betrouwbaar en Zakelijk

  Als klant van ABN Amro als bank leek het mij praktisch ook voor dit bedrijf te kiezen voor de aanschaf van een credit card. en dat is geen slechte keuze gebleken. Vooral in het buitenland is het erg handig, de kaart wordt overal waar ik kom goed herkend en geaccepteerd. Bij vragen word je uiterst keurig geholpen, ook wanneer je vanuit het buitenland belt. Erg prettig zaken doen met ABN.

  Door: Joseph29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Overal geaccepteerd

  Je hoeft geen VISA te hebben om overal te kunnen betalen (dat was mijn veronderstelling aanvankelijk). Deze kaart is wel van ABN Amro, maar het is gewoon een Master Card, dus daar kun je ook gewoon overal mee terecht. We hebben hem al uitgeprobeerd in meerdere werelddelen en geen problemen :):)

  Door: B.vL02-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed mee betaald in diverse landen

  Deze kaart meerdere malen meegenomen op vakantie, naar verschillende landen, waaronder in Europa, Noord-Amerika en Azië. Overal altijd gewoon goed kunnen betalen, dekking is telkens goed, zonder problemen.

  Door: Paul Dijkstra16-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Waardeloze klantenservice

  Een prima kaart waarmee ik weinig problemen ken. Bij gebruik in het buitenland nog nooit problemen gehad, maar alleen voor vakantiegebruik. Helaas is op de klantenservice meer aan te merken: trage reacties, probleem terug leggen bij de klant ipv meedenken en een concrete oplossing zoeken. Na mijn laatste mail zelfs helemaal geen reactie meer ontvangen. Ik zit inmiddels al bijna een maand met een reservering van 700 euro die al 3,5 week geleden opgeheven had moeten zijn. Het inlevingsvermogen met opmerkingen zoals: wat vervelend voor u, etc. daar zijn ze de beste in om dat soort dingen te schrijven. Echter een oplossing bieden, of meedenken over een oplossing is teveel gevraagd. Het probleem wordt telkens weer teruggeschoven richting de andere partij. De kaart werkt prima, maar als klant met een vraag hoef je niet de illusie te hebben dat je serieus genomen wordt.

  Door: Tom Mantel05-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Veel storingen

  Ik zou deze credit card niet nog een keer bestellen. Ik gebruik deze nu regelmatig omdat ik tijdelijk in het buitenland zit, en heb de afgelopen maand alleen al meer dan 4 keer geen betaling kunnen doen en dus met een probleem gezeten omdat de ABN AMRO Credit Card een storing had. Ik heb elke keer gecheckt of dit probleem aan mijn limiet lag of niet, maar telkens bleek de website er op dat moment ook uit te liggen en bleek achteraf dat ik wel genoeg geld op mijn rekening had. De enige reden dat ik geen 1 ster heb gegeven is omdat, mocht je kaart gestolen worden, deze wel meteen geblokkeerd kan worden en je snel een nieuwe ontvangt.

  Niet aan te raden als je van plan bent deze vaker in het buitenland te gebruiken en niet graag met een betaalprobleem zit wanneer ze daar alleen creditcards accepteren (bijv. in de USA).

  Door: Perrine17-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  VISA card

  Ik heb al jaren een VISA card een jaar geleden heb ik alles afbetaald. Nu nam ik weer geld op dat kon zo maar nu achteraf kan in niet gespreid betalen omdat ik nu uitzendkracht ben. Ik vind het schande dat ze mij gewoon geld op laten nemen zonder vooraf te checken voor draagkrachtig te zijn. Ik heb 3 keer moeten bellen over de aanvraag moest inkomstenformulier op sturen voordat ik die had werd het afgekeurd omdat ik uitzendkracht ben en mijn man niet draagkrachtig genoeg is. Niemand zegt dus als je belt over dat ik uitzendkracht ben dat het niet kan en ik begrijp niet waarom ik zoveel geld kan opnemen zonder dat ze eerst kijken of je het kan lenen. In de voorwaarden staat dat het een doorlopend krediet is nau dan moet je altijd van tevoren checken en niet eerst geld geven en dan daarna checken klopt niet daarom komen veel mensen in de problemen. Ik vind het schande hier ze hier mee omgaan.

  Door: Louise13-09-2016
  Pantoman13-09-2016

  Louise, dit is toch supergek dat je hier boos over bent? Je moet gewoon niet uitgeven wat je niet hebt. Daar ben je toch zelf verantwoordelijk voor. Je gaat het bedrijf toch geen slechte review voor geven voor je eigen stomme fouten??

  Louise15-09-2016

  Pantoman je werkt zeker bij de bank want het gaat niet om mij ik kan het wel terug betalen hoor. Toevallig staat het vandaag in de krant dat veel jonge mensen en oudere heel veel schuld hebben hoe komt dat door dat je makkelijk geld kan krijgen vooral bij VISA card als er eerst gevraagd word naar iemands inkomen dan kan je bepalen of je kan lenen. Daar ben in kwaad over het gaat te gemakkelijk. Dus deze reviews is terecht.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  kaart geblokkeerd

  normaliter altijd maandelijks de betalingen gedaan met mijn cc direct terugbetaald, maar de app kwam won en verloor. Als je op de app van ICS kijkt wordt er aangegeven dat je een bedrag mag betalen, je mag zelf weten hoeveel, maar ze geven wel een minimum aan. Als je net voor je gezin vluchten en treinen aan het boeken bent in Thailand waar je alleen met je CC kan betalen, werkt deze niet, na diverse keren proberen, saldo checken, betaling doen, nog steeds niet.Gebeld naar de mensen van ICS met name afdeling waar ik contact mee had, zo onaardig koud, arrogant, nee meneer uw kaart heeft een blokkade. Ik had de betaling van juni op 21 juni moeten doen en ze hadden hem binnen op 1 juli de app doet er ook 4 tot 5 dagen over vordat het bedrag van je abn naar je CC is overgemaakt, is iets wat ook in seconden kan in deze tijd met de huisige technike, maar oke. De dame vertelde me even snel dat ik altijd het volledige bedrag wat ik gebruikt had terug moest betalen, zal vast in de kleine letter staan, maar 6 maanden lang geen melding of wat dan ook over gehad. Dus ik betaalde af en toe het advies bedrag, af en toe het volledige bedrag. Nee het advies bedrag is het bedrag wat je mag storten als je die maand denkt extra je CC nodig te hebben, zodat je meer ruimte hebt dan je limiet..... oooh ja nee heel duidelijk. Maar nog steeds 6 maanden lang geen melding gehad dat ik de rekening volledig moest aanvullen, Goed zei ik, ik heb net 2 betalingen gedaan en inmiddels het volledige bedrag aangevuld, dus wanneer gaat de blokkade er af. De blokkade gaat er NOOIT meer af....... say what? Niet communiceren alles een beetje laten gaan en vervolgens dit?

  Shame on you ICS en ABN

  Door: Ewout Nijland01-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Voelt toch wat ongemakkelijk

  Had een kaart van ABN Amro aangevraagd. De kaart wordt geleverd door ICS (International Card Services). Nu is dat nog niet echt een probleem, want je kan er gewoon overal mee betalen. Het is inderdaad Mastercard en dat wordt overal geaccepteerd (behalve in Nederland, wat overigens ook totaal belachelijk is, maar dat is een ander verhaal!)

  Nu gebruik ik de kaart niet heel veel, maar ik krijg wel iedere keer een afschijving van ICS. Dat halen ze gelijk van mn CC af. Dus ik iriteerde me daaraan, want in sommige maanden gebruik ik de kaart niet eens. Later bleek dat dit gewoon de bijdragen voor mijn kaart waren. Ik dacht dat dit in een keer af werd geboekt, maar daar deden ze dus een paar keer over. Hadden ze iets duidelijker kunnen communiceren!

  Door: Melissa de J.05-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 15 ervaringen geplaatst over ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket actief?

  ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Creditcards & Bankpassen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.