Van Beekum Specerijen

Alle reviews

Van Beekum Specerijen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  diverse kruiden

  Van Beekum Specerijen is mijn vaste leverancier van kruiden die ik bij mijn workshops,masterclasses, demo's, proeverijen en recepten gebruik. Een fijne betrouwbare leverancier en perfect voor consumenten als zij hier ook kruiden willen bestellen. De kwaliteit is hoog en de service perfect!

Anderen bekeken ook

De Kruidenbaron
1 reviews

Veel eten kan soms best wel smakeloos zijn. Aan sommige groente zit bijvoorbeeld uit zichzelf niet heel veel smaak en ook andere gerechten worden s...

Asian Food Lovers
5 reviews

Houd jij van de Aziatische keuken met haar vele smaken? Dan kun je terecht bij Asian Food Lovers. Maar wat kun je hier vinden en hoe werkt deze die...

DEEN
8 reviews

We moeten allemaal regelmatig even boodschappen doen. Of je nou echt naar de supermarkt gaat of, zoals veel mensen tegenwoordig doen, je levensmidd...

TaartenWinkel.nl
10 reviews

Verjaardagen kunnen soms zo stressvol zijn. De hele familie komt langs, dus het hele huis moet van onder tot boven schoongemaakt worden. Je schoonm...

Van Beekum Specerijen

Van Beekum Specerijen bestaat reeds sinds 1908. Momenteel is het bedrijf producent van specerijen en kruiden. Daarnaast is het bedrijf ook een groothandel in deze producten.

Geschiedenis
Het begon in 1908 echter allemaal met de verkoop van slagerij-inrichtingen. Pas sinds de jaren '40 veranderde het bedrijf toen een paar kleinzonen van de oprichter het bedrijf overnamen. Zij bleven leveren aan dezelfde klantenkring, echter nu was het product kruiden en specerijen. Tot 2004 bleef het bedrijf in dezelfde familie waarbij de nieuwe generatie de opvolgers werden. Dit veranderde echter in 2004.

Nieuwe eigenaar
In 2004 werd Van Beekum Specerijen overgenomen door Edwin van Beekhuizen. Edwin zat als slager in dezelfde wereld als Van Beekum Specerijen. Hij wilde echter een andere richting op en kon het bedrijf overnemen toen de eigenaar met pensioen ging. Het bedrijf verhuisde toen naar Hierden. Edwin veranderde de bedrijfsvoering wat een groei van het bedrijf betekende. Er werden nieuwe producten ontwikkeld en er werd actiever ingezet op de verkoop. Het bedrijf werd dan ook al snel te groot voor de vestiging in Hierden, waarna het verhuisde naar Ermelo. De groei van het bedrijf zorgde ervoor dat ook zoon Arne in het bedrijf kwam werken.

Uitbreiding verkoop
Niet alleen werd er ingezet op actievere verkoop binnen de slagerswereld. De opening van een webshop in 2013 zorgde er voor dat ook consumenten hun kruiden en specerijen kunnen inkopen bij Van Beekum Specerijen. De webshop werd opgezet door zoon Chris. Het succes van de webshop heeft ertoe geleid dat hij een studie in de richting van online marketing is gaan volgen. In 2016 is de gehele website dan ook nogmaals gemoderniseerd. Daarnaast is het bedrijf sindsdien ook actief op social media.

Huidige assortiment
Hoewel het bedrijf Van Beekum Specerijen heet, is het aanbod veel breder. De categorieën die we op de website kunnen vinden zijn 'Kruiden en Specerijen', 'Kruidenmixen' en 'Sauzen en Marinades', maar daarnaast ook een minder gangbaar aanbod zoals 'Hulpstoffen' en 'Kunst- en natuurdarmen'. Het bijzondere is dat het bedrijf deze producten niet alleen verkoopt als groothandel, maar de producten ook zelf vers maakt. Hierdoor kan Van Beekum Specerijen hun kwaliteit garanderen.

Kwaliteit
De kwaliteit van de producten is een van de belangrijkste speerpunten binnen dit bedrijf. Het bedrijf voldoet aan allerlei kwaliteitseisen en controleert hier ook zelf op. Niet alleen de kwaliteit van de producten is van belang, maar ook de kwaliteit van de service. Bestellingen die voor 15.00 uur worden gedaan worden de volgende dag thuisbezorgd. Ook worden deze altijd in een degelijke verpakking zoals een strooibusje verstuurd. Ten slotte biedt het bedrijf ook een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat als de consument niet tevreden is, het geld teruggegeven wordt.


Beoordelingen en ervaringen
Op de website van Van Beekum Specerijen staat een 9,6 als cijfer gegeven door klanten. Dit zou een cijfer zijn dat gebaseerd is op meer dan 2600 reviews. Dit is een zeer hoog cijfer, wat er op lijkt te wijzen dat het bedrijf echt goede producten verkoopt. Om de kwaliteit van de producten te kunnen blijven monitoren is het belangrijk dat er nieuwe reviews online blijven komen. Het is dan ook zeer belangrijk dat jij jouw ervaringen en beoordelingen hier achter laat. Hiermee kun je andere klanten helpen een goede keuze te maken. Laat dus nu jouw review achter!

}