Thuisbezorgd

Alle reviews

Thuisbezorgd

52% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (87)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Helemaal niets

  Ik werk in een restaurant en ik vind de beoordelingen bij thuisbezorgd vaak zulke onzin. Als de klant boos is geeft hij of zij ons een slechte recensie vaak met opmerkingen die helemaal niet zo zijn.
  Klant komt binnen wordt boos ik heb vanmorgen al besteld (dit klopt niet de bestellingtijd staat op 18.45) noemt haar achternaam waardoor wij niet de bon direct kunnen vinden omdat ze met haar voornaam besteld. In de recensie zegt ze dan bon was kwijt veel ergenis kreeg later de pizza's. Feitelijk hing de bon er gewoon en was m'n baas binnen een half uur klaar met alle 9 pizza's! En de rest van alle bestellingen waar hij druk mee bezig was. Klaar. 19.15 stapte ze ons restaurant binnen en op de recensie zegt dat het meet dan drie kwartier duurde. Ik denk omdat het komt dat ik uitlegde dat er bij thuisbezorgd staat het een uitloop kan hebben van een half uur tot 3 kwartier. Ook staat er een recensie op dat m'n baas 2x geld heeft gepakt van een klant. Deze klant besteld nog steeds wekelijks bij ons!!! Zo'n erg bedrijf zijn we. En we hebben de dubbele bestelling van meet fan 120 euro bij ze afgeleverd. Ze hebben deze opgegeten. En 2 uur later geld teruggevraagd bij thuisbezorgd wat wij hadden uitgelegd dat ze konden doen. Dus we hebben de bestelling netjes afgeleverd en geen extra geld gepakt het heeft ons geld gekost. Ik vind deze reacties soms zo belachelijk vooral omdat we hardwerkende mensen zijn en er misbruik wordt gemaakt van mijn baas z'n goedheid. Klant komt in de winkel klagen met lege dozen pizza wil geld terug want het was niet lekker maar wel alles opeten. Als het niet lekker was waarom heb je het dan helemaal opgegeten. Je eist je geld terug je bent 2 gerechten mee terug met een waarde van 12 euro maar m'n baas geegf je 50 euro in de hand, schandalig vind ik het hoe mensen met hem om gaan en de recensies die daarbij horen! Schaam je

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goed en snel soms koud

  Ik bestel hier regelmatig
  MEestal is het heel goed en snel, maar heb ook wel eens gehad dat het al een beetje koud was
  maar daar eb ik een magnetron vor haha
  ligt ook gewoon aan het restaurant zelf natuurlijk hoe goed het is maar ik vind het systeem
  van thuisbezorgd op zich best wel goed dat je online eten kunt bestellen en dat ze het dan komen bezorgen
  maar het ligt dus ook aan de kwaltiteiten van het retsaurant waar je dan bij bestelt dat is niet alleen thuisbezorgd
  op zich ben ik best tevreden en bestel dus best vaak want het is lekker makkelijk
  als je geen zin hebt om te koken maar wel gewoon wilt eten haha

  Ik had een klacht over een bezorgde maaltijd van Zuidzeefish in Oosterhout. Ik had daarover contact met Thuisbezorgd.nl. Het is nu meer dan een week geleden en nog heb ik niets mogen vernemen van Thuisbezorgd.nl. Ik ben zwaar teleurgesteld en kan iedereen afraden iets bij Thuisbezorgd.nl te bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eten bestellen online

  ik bestel hier regelmatig en het is echt een handige site. er staat van alles op wat je maar wilt

  het is wel heel erg afhankelijk van waar je bestelt of de prijzen een beetje normaal zijn en hoe lang de levertijd wel niet is. soms is het echt supersnel en supergoedkoop en ook lekker, soms het totale tegenovergestelde.

  het zou leuk zijn als je dat van te voren zou weten.

  maar ik heb gewoon een aantal favoriete bedrijven en een aantal waar ik niet meer kom (dat zijn er gelukkig niet zoveel)

  bestellen, kiezen en betalen werkt in ieder geval prima, goede dienst!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eten besteld

  Gisteren met aantal vriendinnen voor het eerst eten besteld met Thuisbezorgd via de website.

  Een erg handige service als iedereen iets anders wil eten maar niemand echt wil koken.

  Het werd met ongeveer 45 minuten geleverd, alles goed verpakt en het was nog warm ook. We vonden de wachttijd redelijk.

  De bezorgkosten waren in ons geval gratis, toch was het natuurlijk meer prijzig dan wanneer je zelf kookt of haalt. Maar het is een handige service en leuke ervaring.

  Dus ik zou wel nogmaals bestellen als er een goede gelegenheid voor is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Happy-Wings

  verkeerd bestelling bezorgd , vergeet wisselgeld , moet terug komen en geef geen zorg dat het was de verkeerd beselling

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dinner ( Kwalitaria damare en thuisbezorgd)

  Ik heb besteld en na meer dan uur bel ik om te vragen over mijn eat hij was nog niet klaar en ze zegen over 5 minuten dus wacht ik 15 minuten bel ik weer en was in de weg nog 15 minuten was niet dus meer dan 80 minuten wacht en nog niet , dus heb ik gebeld en gecanceld ze zegen oké , was ik weg naar mijn afspraak en 15 minuten later ze bel me dat de bezorge voor de deur , ik heb gezegd ik heb de dat gecanceld en ik ben niet meer thuis was oké , volgende dag bel ik voor mijn geld ze zegen jij kreeg de geld niet terug omdat de order is gemakt , ik woon 3 minuten verder van de restaurant en de eat kom zo laat en heb ik gecanceld en na alles ik mag mijn geld niet terug !!!! Heb ik thuis bezorg gebeld ze zegen wij moet toestemming kregen van de restaurant om de geld te given anders jij kreeg de geld niet , de restaurant zeg ja wij waren laat en ik heb 4 keer gebeld en ja ik heb de order gecanceld en ze hebben heel druk dat is daroom is laat en ze weten is zijn fout maar nee jij kreeg jouw geld niet terug ,, wij kunnen jouw 20 percent given in volgende besteling dat was zijn oplossing ,,, !!! dus nooit meer daar bestelen en nooit mee bij thuis bezorg dat ze agree met dat dus thuis bezorg account verwijderd ook , is niet te vertrouwen , heel slechte ervaringen met ze .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  eten bestellen thuisbezorgd

  superchille service, vooral als je geen zin hebt om te koken of de film te onderbreken :P

  het is wel mega afhankelijk van het bedrijf of het goed is enzo - thuisbezorgd doet verder niks


  ik had een keer pizza bestelt en dat duurde echt wel een uur voor het er was - niet goed. pizza was toen ook gewoon koud en het was best duur ook gewoon

  maar afgelopen keer had ik sushi besteld en dat was er met 20 minuten en was ook heel vers en alles

  dus het ligt en beetje aan het bedrijf waar je besteld, thuisbezorgd zit er alleen maar tussen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lekker eten bestellen

  Ik bestel altijd via thuisbezorgd. gewoon geen zin om boodschappen te doen en het is wel lekker makkelijk. ook woon ik met een paar huisgenoten, nou dan is het wel zo relax om gewoon eten te bestellen . en zo duur is het ook niet, want dan kan je gewoon delen.
  sorry hoor ik ben gewoon lekker lui en ik vind dat je niet te moeilijk moet doen in het leven!
  Je kunt uit alles kiezen van pizza tot chinees en meestal is het met een half uurtje al wel bezorgd. ideaal toch??

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanradertje

  Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.nl heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ervaringen afhankelijk van restaurant

  Soms is het goed, soms valt het tegen.
  Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
  De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  eten/afhaal/bezorging maaltijd

  Dit bedrijf verwijderd keer op keer mijn account zonder enige reden. Elke keer als ik wat wilt bestellenmoet ik een nieuw account aanmaken wel met zelfde email adres dat verwijderd is. Daarnaast blijkt bij navraag van restaurants dat men nogal wat fees moet betalen aan thuisbezorgd, ik gebruik thuisbezorgd nu alleen om te zien wat er in de buurt is en bestel telefonisch of als men een eigen website heeft via hun eigen website. Ik vermijd nu dus thuisbezorgd ook om een bestelling te plaatsen. Blijf hier verre van weg ook omdat je dus niet weet wat zij met jou gegevens doen. Je hoeft ook geen contact te zoeken want men zegt dan doodleuk "weet ik niet"maak maar nieuw account aan maar ondertussen ben je wel al je gespaarde punten kwijt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mcdonalds

  Ik bestel om tien voor7. eten zou er om 1945 zijn. Om 2015 zie ik dat het er nu pas 2045 zal zijn. Ik fiets zelf naar het restaurant,ben daar om 2025 waar de bestelling vanuit thuisbezorgd net vijf minuten binnen is.Ik moet dus extra betalen voor het eten,extra voor de bezorging om het uiteindelijk zelf te moeten halen
  Ik krijg de volgende reactie"Bedankt voor je bericht omtrent je vertraagde bestelling bij McDonald's Amsterdamse Poort.
  Allereerst onze excuses voor de late reactie omtrent jouw melding. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat je bestelling later geleverd zou worden dan dat je wilde waardoor je ervoor gekozen hebt om de bestelling zelf af te gaan halen. Je geeft aan dat je rond 20:25 bij de McDonald's Amsterdamse Poort was. Daarentegen heb je ons om 20:44 gemaild, terwijl onze bezorger om 20:31 al richting het restaurant is gereden. Het is voor ons dan ook helaas niet mogelijk om de bezorgkosten terug te storten.'
  Even op volgorde.- de bestelling zou later worden geleverd dan zij hadden aangeven. Niks te maken met wat ik wilde
  - ik heb gekozen om het zelf te halen,omdat de aflever tijd bleef veranderen
  - ik trof de bezorger bij de McDonalds. Hij was er net omdat hij ook net pas de bestelling had door gekregen. Maw een half uur nadat het bezorgd had moeten worden,kreeg hij hem pas binnen
  - om 20:44 was ik weer thuis,met m'n bestelling. Wanneer hadden ze dan voorgesteld dat ik zou mailen? Het kost blijkbaar vier dagen om te reageren dus vtv mailen was net zo nutteloos als achteraf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pizzas

  Pizza besteld, pizza kwam na 2,5 uur pas aan en er was geen optie om te annuleren (er was 1 nummer dat gebeld kon worden, maar dit was een nummer dat niet bestond). Tegen de tijd dat het aankwam was iedereen al weg. Klacht over ingediend en voordat het opgelost was is mijn ticket gesloten vanuit de kant van thuisbezorgd. Daarna is er om feedback gevraagd en heb ik alles uitgelegd en hier heb ik nooit meer iets van gehoord. Zeer slechte service en 40 euro aan pizza weg gegooid.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kapsalon

  Ze kwamen te snel, ik heb al in me broek gepoept

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Restaurant bestelling

  Een ster is al te veel. Ze geven nu zelfs de restaurants de schuld terwijl zijn jou eten al 45 minuten hebben klaar staan maar nog steeds wachten op de bezorgen en dan is de bezorger er eindelijk en dan is het eten koud. Daarnaast is Thuisbezorgd NIET te bereiken, geen telefoon nummer, slechte email communicatie en ook geen chat! En dan krijg je nadat de bezorgen weg is gedaan een email dat ze je bestelling hebben geannuleerd! Nee dat is de oplossing! Ik ben altijd trouw geweest maar ik bestel NOOIT meer bij Thuisbezorgd!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iets wat niet te vreten is

  Het eten is te duur en niet te eten je kunt beter zelf iets maken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ondernemer

  De klantenservice van thuisbezorgd is erg slecht ik bel ze paar omdat ik iets moet vragen hoor ik allemaal andere antwoorden. Ook moet ik commissie betalen over een bedrag wat ik niet eens heb ontvangen. Ik bel daarover wordt ik niet serieus genomen wordt er super herhaalt voor mij alsof ik het niet begrijp ook al ben ik 7 jaar lang bij thuisbezorgd. Thuisbezorgd wordt elk jaar slechter.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sushi and friends - nooit geleverd

  Ik bestelde dus einde van de avond bij sushi and friends, zij stonden in het rijtje van open restaurants dus heb ik ze gekozen.
  Ik krijg een SMS van bevestiging en wacht geduldig op mijn eten die nooit arriveert, ik bel het restaurant maar die nemen niet meer op en thuisbezorgd geeft aan contact met mij op te nemen maar doet dat vervolgens niet.
  Na alle opties af te hebben gezocht is er maar 1 klanten service optie die aansluit bij mijn probleem , terug betaling vragen.
  Vandaag lees ik het antwoord op mijn aanvraag en ik citeer :
  Jammer dat je eten te laat is geleverd, volgende keer kan je ze misschien bellen om zo te kijken hoelaat ze ongeveer aankomen ????
  Nadat vandaag weer mijn bestelling niet goed door is gekomen bij het restaurant heb ik geantwoord, als ik niet snel serieus antwoord krijg van jullie stuur ik dit in een aangetekende brief naar jullie Management.
  We gaan eens zien hoeveel moeite ik moet doen om hier uit te komen, maar ze hebben zowiezo een beoordeling verdient.

  Ruk is het juiste woord, duur en nu dus ook onbetrouwbaar.

  Ik ga maar de moeite nemen direct met restaurants zaken te doen.

  Ruben

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling

  Ik kijk al 1,5 uur naar een pauze scherm en mijn eten komt niet. Geld terugstorten en opzouten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling bij Chef's Shoarma & Doner via Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd heeft de bezorging bevestiging per email gestuurd om 19:05u met het bericht dat de bestelling wordt gebracht over 19 minuten. Klant heeft om 20:50u nog steeds geen eten ontvangen.

Anderen bekeken ook

Kwalitaria
2 reviews

Heb je zin om lekker te eten maar geen zin in al het gedoe wat daarbij komt kijken? Dan kun je uit eten gaan of eten laten bestellen. Dat kun je on...

Borrel Experience
1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf welke een borrel tot aan de deur verzorgt? Wellicht is Borrel Experience een mooie uitkomst voor je. Bekijk via Ned...

Spiruella.nl
1 reviews

Ben je op zoek naar een online natuurshop? Een website waar je online superfoods kunt kopen? Wellicht is Spiruella.nl een mooie uitkomst voor je. B...

BBQ & Gourmet.nl
0 reviews

Houdt u ook van een gezellige gourmet of barbecue, maar vindt u de voorbereidingen en afwas vreselijk? Deze klanten deelden uw mening en bestelden ...

Thuisbezorgd

Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

Over Thuisbezorgd
Thuisbezorgd.nl is onderdeel van het internationale Takeaway.com. Thuisbezorgd werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Amsterdam te kunnen). Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Thuisbezorgd.nl hun eten aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.

Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Thuisbezorgd.nl kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Thuisbezorgd.nl bovendien de meest uitgebreide dekking in Nederland. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Thuisbezorgd, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan. 


Hoe werkt Thuisbezorgd?
Eten bestellen kan bij Thuisbezorgd.nl op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express).
Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen.

De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen. Thuisbezorgd.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Klachten over Thuisbezorgd
Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Thuisbezorgd.nl is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten.
Je kunt je klachten wel kwijt bij Thuisbezorgd.nl, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op NederlandReview kunt doen met Thuisbezorgd.nl zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Thuisbezorgd.nl? Laat dan hier je beoordeling achter! 

Lekker gegeten of juist niet? Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over thuisbezorgdop NederlandReview.

}