THE SUB | Heineken

Alle reviews

THE SUB | Heineken

53% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sub

  Niet kopen, je wordt belazerd waar je bij staat. Lijkt leuk maar na aanschaf kom je er achter dat de navulling veel te duur is en de prijs kunstmatig hoog wordt gehouden door alleen via beerwulf te verkopen. Schandalige praktijken! Geen concurrentie mogelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TheSub

  Slechte service
  Het discrimineren van ongevaccineerde mensen.
  Zijn jullie helemaal besodemieterd om mee te gaan met deze propaganda. Wij weten in ieder geval wel aan welke kant jullie staan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TheSub Heineken editie

  Eerste paar maanden deed de sub het redelijk. Koelen duurde echter ellenlang. Daarna wat lekkere biertjes gedronken en uitgeprobeerd. Tot tevredenheid.
  Na verloop van tijd (pak hem beet 6 maanden) kwam er niks of alleen schuim uit.
  3x geretouneerd bij Krups ter reparatie. Elke keer weer iets anders wat uiteindelijk niet zou werken.
  Komt niet op temperatuur, kwam geen bier uit door tekort aan druk uit de pomp, hendel bleef hangen waardoor bier bleef doorstromen, lekte dan ook.
  Besloten om niet opnieuw terug te sturen en in de vuilnisbak te deponeren.
  Waardeloze kwaliteit en geen kennis van reparaties.
  Verder sinds de introductie bij Beerwulf volledige interesse verloren om thuis te tappen door voorraden die niet toereikend zijn. Prijzen van de torps zijn ook niet mals. Nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  The sub

  Waanzinnig apparaat. Jaren tevreden klant geweest. Sinds de overgang naar beerwulf is de lol er een beetje af. De helft van het bier is steeds niet op voorraad, terwijl het voordeel aan deze relatief kleine vaten het gebruiken/bestellen in variatie is. Doodzonde. Ik hoop dat de voorraden snel toch eens beter op pijl zijn, anders gaat het apparaatje weg en stappen we over naar de perfectdraft.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  The Sub

  precies 2 jaar nadat ik the Sub had gekocht, was er een probleem met een torp die door Beerwulf was geleverd. Onderkant was schuin bleek. Hierdoor werd bier niet meer genoeg gekoeld. Kreeg tegoedbon voor torps. Daarna deed the Sub het helemaal niet meer. Ja, en dan is de garantie om. Wat is de oorzaak dat het apparaat stuk is? Misschien de kapotte torp. Kan je je apparaat terugsturen, ben je minimaal 50 euro kwijt en dan nog een reparatie. Kortom een sub die het niet meer doet en een aantal torps niet meer te gebruiken. En dan kan er niets worden gedaan voor de klant. Kortom 2 jaar plezier van je apparaat en dan kun je een nieuwe kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooi maar slecht

  Mooi design, zeker. Maar de Beertender was een stuk beter.
  * Ten eerste is het een gammel ding, te licht. Bij het tappen komt de achterkant omhoog. Alleen op een glad oppervlak werken de zuignappen.
  * jammer dat de hendel maar 45 graden omlaag gaat en niet 90 zoals met een echte tap.
  * de koeling maakt meer herrie dan die van de Beertender
  * de kraan blijft nadruppelen
  * na 'm drie maand niet gebruikt te hebben bleef de pomp maar aanslaan totdat 'ie oververhit was. En de kraan sloot niet goed. Opgestuurd naar e-Care, een 'reparatie'-dienst van o.a. Krups. Teruggekregen: zelfde problemen. Weer opgestuurd en nu schijnt het wachten te zijn op onderdelen en heb ik met de kerst geen tap in huis. Waardeloos.
  * er zijn 20+ bieren te koop, maar geen alcoholvrije Torps, ondanks dat Heineken alcoholvrij bier verkoopt.
  * de Torps zijn nergens in een winkel te koop, alles moet online. Dus even snel wat bijhalen, zoals bij de vaatjes, is niet mogelijk

  Al met al heb ik er spijt van. Miskoop. Geen goed product. Dat de prijs van 250 naar soms 85 euro is gezakt zegt ook wel wat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uitstekende service

  Ik had een tweedehands sub aangeschaft enige tijd geleden, waarmee wat problemen waren. Uiteindelijk perfecte service ontvangen vanuit Heineken/TheSub. Dit wordt door mij zeer gewaardeerd en ben weer helemaal gelukkig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sub werk niet

  Na één biertje tappen komt er niets meer uit. Al twee geprobeerd. Gaat nu allemaal retour. Wat een sof. Niet kopen, hoor!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lekker koud bier

  Top-apparaat. Alles werkt zoals het moet, het bier is heel lekker en goed koud.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Haperende SUB

  Aanschaffen van deSUB is erg eenvoudig. Ook het bestellen van de THORPS is goed geregeld. Alleen heb ik nu drie keer meegemaakt dat bij het tappen van het eerste biertje het kraantje wel dicht gaat, maar het bier vrolijk blijf lopen. Door gelijk de druk van de THORP te halen kon ik voorkomen dat al het bier door de keuken liep. Ook de kracht waarmee het bier uit de SUB komt valt erg tegen. Mooi apparaat, maar geef mij maar de oude vertrouwde tender.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prijzig maar handig bier

  Best wel prijzig om zo'n ding aan te schaffen, ook het bier is volgens mij niet per se veel goedkoper dan wanneer je blikjes koopt.

  Maar het is WEL handig en vooral ook mooi in de keuken.

  Ik vind het handig dat onze voorraad bier nu wat langer meegaat en het is handig en leuk om in de keuken gewoon je eigen biertjes te tappen.

  We hebben hem een aantal maanden geleden aangeschaft via de website en gebruiken hem zeer regelmatig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  SUPERRELAX EN LEKKER

  SUPERRELAX EN LEKKER
  cadeau gegeven aan vriendje daar gaan we nu met zn allen steeds heen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sub voor het huis

  Superchill. We hebben met het huis gespaard en zo'n SUB aangeschaft.

  Staat nu al een tijdje te blinken op onze bar en heeft gretig aftrek, dat kan ik je wel vertellen!

  Het apparaat zelf is misschien ff een duur geintje, maar op de navulling bespaar je dan weer. Goedkoper dan al die blikjes en flesjes los kopen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  pimpen met je heineken sub

  Beetje dure grap maar het is wel vet chill om mee te pimpen met een huisfeest!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezien bij vriendje Chill dingetje!!

  Gezien bij vriendje Chill dingetje!! Dus nu willen wij er ook wel een met ons huis!

  Was de Beertender gewend. Nu the Sub. Mooi ding maar chill? Heeft 24 uur aangestaan button op groen. Thorp gekoeld (24"uur) tot etiket blauw kleurde. In the sub geplaatst. Is nu al 5 uur bezig en kan nog niet tappen. Lamp blijft rood.bezoek is maar over op Amstel blikjes.

Anderen bekeken ook

DrankDozijn
7 reviews

Wanneer je online een alcoholhoudende drank wilt bestellen, dan kun je onder andere terecht bij DrankDozijn. Dit is een webwinkel met een uitgebrei...

Hapjes aan huis
13 reviews

Wilt u graag ervaringen horen van andere mensen over de cateringservice van Hapjes aan huis? Lees dan hier wat klanten van dit bedrijf te zeggen he...

deKrat.nl
4 reviews

Smaken verschillen natuurlijk, en al helemaal op het gebied van eten. Bij deKrat.nl kunt u maaltijdkratten bestellen, het zoveelste maaltijdpakket,...

Asian Food Lovers
5 reviews

Houd jij van de Aziatische keuken met haar vele smaken? Dan kun je terecht bij Asian Food Lovers. Maar wat kun je hier vinden en hoe werkt deze die...

THE SUB | Heineken

Ken jij the-sub.com van Heineken? Heineken is natuurlijk wereldbekend. Eigenlijk overal op de wereld is het wel heerlijk om een biertje te drinken. Of het nu op een warm strand is in Brazilië of op een terras midden in Amsterdam. Een getapt biertje is dan natuurlijk een paar keer lekkerder dan bier uit een flesje. Ook Heineken weet dat dit veel bij de mensen leeft en wil ze ook graag thuis van een zelf getapt biertje laten genieten. Samen met Krups is the-sub gemaakt en ontwikkeld. Het is een thuistap apparaat, waardoor je ook in je eigen woning volop kunt genieten van een lekker getapt pilsje. Natuurlijk is het van Heineken het lekkerste, zullen de Heineken kenners zeggen. Het is echter ook mogelijk om van een ander merk bier een thuistapje te krijgen van the-sub.com.

Heb jij zelf al eens een biertje getapt met the-sub.com? Dan zien we jouw ervaring en beoordeling graag terug op NederlandReview. Op die manier is het voor anderen gemakkelijker om de website, het bedrijf en het pilsje te beoordelen, voordat ze een aankoop doen. Velen zullen je dankbaar zijn voor je waardevolle bijdrage op NederlandReview.

Over The-sub.com
Een biertje thuis tappen! Wat wil je nog meer? Goed weer en gezellige mensen om je heen natuurlijk. Of juist een rustig moment alleen. Er zijn volop mogelijkheden en redenen om een lekker biertje te gaan drinken. The-sub is ontwikkeld door Krups in samenwerking met Heineken. Ze hebben een nieuw thuistap systeem ontwikkeld en gemaakt. Nu kun je deze aanschaffen via een speciaal daarvoor ontwikkelde website. 
De diensten van The-sub.com
The-sub.com biedt de mogelijkheid om je eigen thuistapsysteem te kopen. Het systeem is gemaakt en ontwikkeld door Krups in samenwerking met Heineken. Het is heerlijk en volop genieten van je eigen getapte biertje. Eigenlijk biedt het bedrijf en de website zoveel meer. Ze brengen je gezelligheid, een dorstlesser, genot en plezier. Het is heerlijk om te zien hoe iedereen volop kan genieten van een zelf getapt biertje. 

Klachten of tips over The-sub.com
Op de website the-sub.com kunnen we geen directe link vinden om een klacht, opmerking of compliment in te dienen. Het is goed om te kijken welke mogelijkheden er zijn om contact op te kunnen met hun. Als je er niet uit komt met the-sub.com dan kun je natuurlijk altijd nog contact opnemen met Heineken of Krups zelf. Een probleem of klacht zal naar verwachting echter goed en snel door the-sub.com opgelost worden. Dat mogen we toch verwachten van een website welke door twee ijzersterke merken is opgezet. 
Graag zien we op NederlandReview of onze verwachtingen kloppen. 

Wat vind jij van The-sub.com?
Heb jij een ervaring met the-sub.com? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet op onze website. Deel jouw beoordeling, review en advies over the-sub.com met anderen. Hierdoor kunnen ze sneller een goede beslissing nemen over een aankoop (of niet). 

Een lekkere thuistab of toch miskoop? Lees ervaringen van mensen die u voorgingen en bekijk beoordelingen. Lees ze op NederlandReview!

}