Tastyclub

6.3

Bestellen

6.3

Service

6.6

Prijs

6.7

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Tastyclub

Lees hier wat anderen van Tastyclub vinden. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lekker of niet? Tastyclub! Tasty of niet?

Over Tastyclub

De mensen achter Tastyclub hebben een grote passie voor eten, dineren, restaurants en eigenlijk alles wat hierbij komt kijken. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden ze bieden en krijgen. Ze helpen je om een goede bar te vinden, heerlijke lunchroom of een goed restaurant. Het is heerlijk om de mogelijkheden te bekijken. Ze helpen je om optimaal buiten de deur te genieten van een goed restaurant. Het is heerlijk om in de meest verschillende keukens een kijkje te nemen en natuurlijk om het eten uit deze keukens te proeven. Lekker toch! Ook jij zal ervan genieten. 

Ze zagen dat dagdeals, coupons of happy hours niet tot een echt succes leiden. Ze hebben daarom een nieuw concept ontwikkeld: Tastyclub. Het is een mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier en op een innovatieve manier kennis te maken met een restaurant. Gewoon lekker eten voor een standaar lage prijs zonder op zoek te gaan naar coupons, kortingen of andere acties. Gewoon volop genieten! 
Tastyclub is een digitale dinerclub met standaard kortingen. Ze maken gebruik van een innovatieve app welke je in staat stelt om standaard op de hele rekening 25 procent korting te krijgen. Het is heerlijk om gebruik te maken van deze dienst. Je krijgt niet alleen aanbevelingen voor de beste restaurants, maar ook nog eens een standaard hoge korting. Ook kun je het gebruiken om in de ochtend een keer een kop koffie te drinken of in de middag een lunch. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken welke deze app en welke Tastyclub je biedt. Uit eten gaan was nog nooit zo leuk! 

Diensten van Tastyclub

Tastyclub is een bedrijf welke je een mogelijkheid aanbiedt om standaard met een vaste korting naar de meest leuke restaurants en barretjes te gaan. Het maakt niet uit of je voor een ontbijt komt, lunch of voor diner. Met de app kun je snel ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Klachten, tips en complimenten over Tastyclub

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het natuurlijk goed om een klacht in te dienen en om je onvrede kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor hen om te zoeken naar een passende oplossing.  Tips en complimenten ontvangen ze natuurlijk ook graag om hun dienstverlening nog verder te verbeteren. 

Heb jij ervaring met Tastyclub? 

Schrijf je review over dit bedrijf Tastyclub op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij de Tastyclub! 


 


Lees hier wat anderen van Tastyclub vinden. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Tasty club membership

I cancelled my membership because no one responded to my questions. I picked the monthly (more expensive) option to be flexible and able to cancel anytime. My emails were all ignored, contact directly through their website was ignored, and every month my account gets charged a membership fee. I have deleted the app and don't know how to get away from this company. Very unnecessary stress for me, I would not recommend Tasty Club at all.

K

Kim H

29-05-2019

0forum

Activatiecode wordt niet doorgegeven

Ik heb de app al een aantal jaar. In principe is het een fijne app. Nu is mijn app verlopen, en is door de tasty club een nieuw lidmaatschap afgeschreven, dat zou akkoord kunnen zijn. Geld hebben ze inmiddels ontvangen, ik ontvang geen activatiecode en kan daarom de app niet gebruiken. Op mails wordt niet gereageerd. Ik heb eerder al een probleem met de app gehad, contact met de Tasty Club is erg lastig. Ik vind het erg jammer dat er door de Tasty Club niet gereageerd wordt, het concept vind ik super. Een betaalapp welke ik niet kan gebruiken vind ik onaanvaardbaar, het niet reageren vind ik niet kunnen. Erg jammer!

A

Annette

03-01-2019

0forum

09-11-2017

0forum

Werking kaart

Na enig heen en weer e mail verkeer met Jan en alleman van de TastyClub is rondom de aanmelding en de samenstelling van het account alles op een juiste en professionele manier opgelost. Ik hoop dat ik met veel plezier van de pas gebruik ga maken.

van Bilderbeek

25-09-2017

0forum

fast reaction

I was given Tastyclub gift card as a present. firstly had an issue with registration, mixed up with email, but thanks to the support, solved immediately

S

Sheila

23-09-2017

0forum

slechte zaak

Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. mail wordt niet per direct beantwoord. Registratie niet mogelijk. Maakt amateuristische indruk.

N

N.v.Bilderbeek

02-08-2017

2forum

Totale tevredenheid

Totaal tevreden!

B

Bob Haaksberger

19-04-2017

0forum

Aanrader!

Onmisbaar voor mij, leuke app met goede restaurants. Ben slecht in kaartjes bewaren dus geweldig om een keer een digitale kortingskaart te hebben. Ook leuk om cadeau te geven.

N

Nina

19-04-2017

0forum

Korting op uiteten

Heb laatst daar gegeten met mijn vriendin voor een super scherp tarief!!! met gebruik van de tastyclub kortingpas.!!! Ik raad iedereen het zeker aan

M

Mohammed

19-04-2017

0forum

Mooi concept!

Leuk concept met goede restaurants. Gister gebruik gemaakt van de TastyClub kortingpas bij Mazzo. Heerlijk gegeten voor een onwijs scherpe prijs

A

Annemiek van Dijk

18-04-2017

0forum

Restaurants worden belazerd

We hebben nu twee keer heerlijk gegeten bij restaurants die we via de Tastyclub geselecteerd hebben. Ze staan op de site en app maar de restauranthouders wisten van niks. We hebben uit coulance de korting gekregen maar dit is natuurlijk waardeloos. Beide restaurants gingen meteen regelen dat ze van de site af kwamen wat ook al het geval is.

B

bedelaar

06-04-2017

1forum

Uit eten met korting

Uit eten is natuurlijk altijd leuk en lekker, maar ik kan het niet altijd betalen. Via social media kwam ik echter in aanraking met Tastyclub. Hier kun je met 25 procent korting uit eten bij heel veel restaurants. In totaal zijn er geloof ik meer dan 500 restaurants die meedoen. Je krijgt een digitale kortingspas die je kunt scannen bij betalen, waarna er vervolgens 25 procent van de rekening af wordt gehaald. Dankzij deze handige manier kan ik veel vaker uit eten. De restaurants die deelnemen vallen over het algemeen in het duurdere segment, maar er zitten ook wel enkele restaurants bij die goedkoper zijn. Maar hier kun je overigens ook nog prima eten hoor!

M

Manuelle Pelsman

23-02-2017

0forum

Ontzettend lekker gegeten en genoten.

Ontzettend lekker gegeten en genoten. En de prijs viel inderdaad heel erg mee met al die korting! Vaker doen!

G

Geertse

08-08-2016

2forum

korting op uit eten in restaurants

Ik vond het een beetje onhandig dat je moet registeren voor de korting, ik houdt niet van dan registeren overal en wachtwoorden onthouden. Maar als je het dan gedaan hebt, dan krijg je wel veel korting. Toch maar gedaan om die rede. En de korting is ook heel hoog Voor iemand met weinig centjes zoals ik is alle aanbiedingen goed Dan zou ik het doen daarom!

E

e/fsdf

26-07-2016

0forum