NederlandReview

  Ervaringen Qeldr

  Qeldr: Ervaringen

  Is je wijn altijd op? Of hou je van goede wijn maar weet je er niet zo veel van af? Qeldr (klinkt als ‘kelder’) kan een oplossing bieden. Het bedrijf verzorgt wijnabonnementen naar keuze en levert deze aan huis. Wie heeft ervaring met dit bedrijf, en kan dus aan anderen vertellen hoe zo’n abonnement bevalt? Want voor je het weet, zit je vast aan een bezorgdienst die je elke maand een doos met flessen wijn brengt, die je helemaal niet lekker vindt. Lees hier alles over Qeldr en de wijnservices die het bedrijf biedt en natuurlijk hoe klanten hun diensten ervaren!

  Hoe geniet je van de laatste druppel van je wijn? Decanteren! Bekijk hier hoe het moet!

  Over Qeldr

  Kies > Ontvang > Drink > Weet. Met die termen komt Qeldr binnen. Vanaf €7,50 heb je al een abonnement en ben je verzekerd van elke maand een doos wijn. Online kun je ‘in slechts 1 minuut’ een doos naar keuze samenstellen en zo je eigen wijnkelder aanleggen. Je voorraad wordt elke maand aangevuld. Je moet dus wel heel veel drinken, wil je met Qeldr zonder voorraad komen te zitten. Tot nu toe zijn er enkel lidmaatschappen voor rode wijn: ‘Zacht en Lekker’, speciaal voor een feestje, relaxen of een date en vanaf €7,50 per maand; ‘Soepel & Vol’ voor thuis koken, op de bank of een goede film en vanaf €10,- per maand; en Stevig & Vol voor een uniek moment, een heerlijk diner of om te genieten, kostende vanaf €12,50 per maand. Prijzen zijn inclusief bezorgkosten.


  Diensten van Qeldr

  Voor wie eerst wil weten wat Qeldr precies inhoudt en hoe het aanbod eruitziet is er een proefdoos, zonder abonnement met twee flessen van elke categorie voor de prijs van €60,- Zo kun je tegelijk kennis maken met Qeldr en er achter komen welke wijn jouw voorkeur geniet. Erg handig is dat de wijnflessen altijd thuis worden afgeleverd en je dus niet meer met flessen hoeft te zeulen vanaf de slijter of de supermarkt. Abonnementen zijn altijd te pauzeren of op te zeggen.

  Qeldr stelt zich als doel om een nieuwe generatie wijnliefhebbers op te leiden. Je hoeft dan ook geen kenner te zijn om je aan te melden voor Qeldr: ze helpen je aan alle kanten met het maken van een keuze. Zo kun je 24/7 via Twitter persoonlijk advies krijgen. Je kunt hier bijvoorbeeld leren wat de juiste serveertemperatuur is, hoe je de wijn het best combineert met een diner, wat het perfecte cadeau qua wijn is voor je baas en zelfs hoe je wijnvlekken uit je shirt kunt krijgen.

  Klachten over Qeldr

  Wanneer er contact moet worden opgenomen met Qeldr, bijvoorbeeld voor advies, opmerkingen of klachten, dan kun je op verschillende manieren bij ze terecht. Via @Qeldr krijg je binnen dertig minuten antwoord, zo wordt beloofd. Ook is er een algemeen telefoonnummer.

  Vul jij jouw wijnkelder aan met de wijnen van Qeldr? Laat hier je review achter!

  Handgeselecteerde wijnbezorging zeggen ze! Maar is dat ook zo? Hoe lekker zijn de wijnen en goede bezorging? Lees onafhankelijke ervaringen over Qeldr bij NederlandReview!

  Qeldr
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Qeldr

  Uw beoordeling

  veel te duur

  Leuk idee, maar veel te duur natuurlijk.

  Door: K. de Lange09-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  chill abonnementje

  Abonnementje afgesloten hier, zker wel chill! De wijnen zijn goed genoeg voor mijn feestjes en ik hoef niet meer te sjouwen vanaf de supermarkt

  Door: Pieter-Jan18-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Qeldr een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Qeldr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Qeldr actief?

  Qeldr is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Qeldr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.