HelloFresh

Alle reviews

HelloFresh

40% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (103)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HelloFresh maaltijdboxen

  Hallo HelloFresh!

  Een paar maanden terug heb ik via Socialdeal met korting een box gekocht. De voucher heeft een tijdje geparkeerd gestaan, totdat ik me realiseerde dat hij bijna afliep. Snel De eerste box samengesteld en een bezorgmoment gekozen.

  Het was mij direct duidelijk dat het hierbij om een abonnement ging dat ik afsloot. Geen probleem, wekelijks op te zeggen! Ik heb direct de volgende week gepauzeerd en nadat de box bezorgd was, het abonnement opgezegd.

  Die week zijn we met onze eerste box aan de slag gegaan. Wat een feest! De maaltijden waren heerlijk divers. Combinaties en gerechten die we zelf niet zomaar zouden bereiden.

  We besloten (zeker met ook op de tijd waarin we nu leven) weer lid te worden :). Gisteren is de derde box bezorgd en we kunnen nu al niet wachten om weer lekker te gaan koken. Voor de komende weken zijn de gerechten al uitgekozen en elke keer is het weer een feestje om dit te mogen doen.

  Bezorgingen van HelloFresh zijn ook netjes. Er wordt goed aangegeven hoe laat je de box kan verwachten.

  Tot slot; HelloFresh is niet goedkoop, maar de variatie en het gemak dat het brengt (op dit moment) zeker waard! Het enige dat ik mis is om makkelijk extra porties bij te kunnen bestellen van een gerecht voor wanneer je extra eters verwacht.

  Na een tijdje weer eens ingelogd op de site van HelloFresh om te kijken naar de boxen. Niks besteld en weer uitgelogd. Twee dagen later is er opeens 0,01 cent van de rekening. Meteen weer alles verwijderd van HelloFresh. Wat bleek toen, zij hebben een box besteld op mijn naam. Zodra jij weer inlogt, sturen zij jou direct een box toe en brengen deze zeker ook in rekening, zonder te berichten! Ik wil helemaal geen box, heb deze ook niet besteld en heb hier ook geen mail over gehad. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, uitermate klantonvriendelijk. “Ja, de deadline is al geweest”. Hoezo deadline, als ik nergens van af weet? Als ik op de site van de h&m inlog krijg ik toch ook niet opeens 3 broeken toegestuurd en worden deze in rekening gebracht? Al met al, geen geld terug. Dit is niet mogelijk. Je krijgt tegoed… Ik hoef geen tegoed wil uberhaupt geen box meer van jullie! Hoe moeilijk is het om netjes te 40 euro terug te storten? Elk normaal bedrijf in Nederland zou dit doen… Pas op mensen, nu pas lees ik dat ik niet de enige ben die deze nare ervaring heeft! Bestel hier niet! Klantonvriendelijk en zeeer slechte service.

  Ongeveer gelijke ervaring. Kreeg van familielid een gratis box, dus Dit samengesteld en al mijn contactgegevens ingevuld. Verder niet naar omgekeken of kleine letters gelezen. Wat blijkt? Je maakt jezelf gelijk lid! Dus na een week kreeg ik de factuur voor een nieuwe box die ik nooit had besteld. Ook hier scheen er een deadline te zijn geweest waar ik niets van afweet. Je krijgt niks gratis, ze smeren je gewoon een lidmaatschap af! Ik heb de box afgezegd en ga niks betalen. Dit is blijkbaar een verdienmodel van ze, want ze weten je dondersgoed uit te leggen, wat jij als consument eigenlijk had moeten doen en schermen met al hun regeltjes. Pure misleiding, dus!

  Puff, Ik heb al op meerdere sites mij mening gegeven, zo gefrustreerd ben ik. Hello fresh is de wereld op zijn kop. Ik geef iets “gratis” weg en vervolgens zitten fam/vrienden eraan vast. Puff begon er aub niet aan. Het leek leuk maar het is een verdien model ten koste van mensen die niet de kleine lettertjes lezen. Schandalig.

  Hier hetzelfde. Veel discussies gehad, flink boos geweest en je kunt er eigenlijk niks aan doen. heel frustrerend.
  Dit bedrijf bestaat gewoon uit oplichters. Alles goed zolang je besteld, maar anders ben je de pineut....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heel tevreden

  Wij maken sinds een half jaar gebruik van Hello Fresh. Elke week weer een feestje. Nog geen recept gehad die niet lekker was. Zelfs toen we de voorkeur recepten een keer niet goed opgeslagen hadden. Waren de standaard keuzes ook lekker. De smaken zijn puur en in balans. Het valt me vooral op dat mensen reageren, die niet goed lezen en dan gelijk een negatieve recentie plaatsen. Soort negatieve genoeg doening.... Komt erg veel voor in de maatschappij...
  Ik vind dat dit bedrijf een pluim verdiend! Ik vertel het vaak tegen familie en vrienden omdat we er zo van genieten. 1x een foutje gehad in recept ( vlees voor 1 persoon ipv voor 2 personen) Gebeld, gelijk korting op volgende box. En wij aten ook veel grotere hoeveelheden vlees. Nu veel beter in balans.

  Met de voedsel pakketten van Hello Fresh heb ik niet zoveel te melden,wel over de uitstraling die hun bezorgers hebben.Al verschillende malen ben ik op de A12 tussen Gouda en Woerden ingehaald door busjes van Hello Fresh die met hoge snelhied 130-140 km/h over de linkerbaan razen.Gisterenmiddag 6-4-20 was het helemaal prijs 5 busjes met Hello Fresh logo,s tussen Utrecht en Woerden met snelheden boven de 130 waar je 100 mag.Kortom schijt aan de wereld,wij zijn Hello Fresh.
  Ik weet zeker dat ik er niets meer zal bestellen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wekelijks 3 a 4 maaltijden voor 4 a 5 personen

  Goede verse en gezonde maaltijd.
  Minimaal 2 ons groente pp. 100 gram vlees naar keuze. Altijd iets van pasta brood en of aardappelen. Meer dan genoeg voor iedereen. Lekkere recepten. Je moet wel weten hoe het werkt. Dat je een abonnement aangaat. Veel mensen lezen niet goed of begrijpen het niet. Handige app Weekje op vakantie dan sla je met een vingertip een weekje over. Nette klantenservice vriendelijk en beleeft. Tijdige bezorging nette verpakking. Kortom niks mis mee. Het is misschien duurder dan bij een (prijsvechter)supermarkt. Maar je krijgt er goed lekker en eerlijk voedsel voor terug. Weinig plastic er wordt nagedacht over het milieu. Geen etensresten over. Je eet ook niet te veel. Prima concept. Wij maken er graag gebruik van.

  Krijg je een mail over een betalings achterstand, kijk je je afschriften na op internetbankieren, is elke week gewoon afgeschreven. Bel de klantenservice om dit uit te zoeken en degene aan de lijn is zeer klantonvriendelijk en wimpelt me af met een "we gaan nu afronden want er staan mensen in de wacht en die willen ook worden geholpen" Ik ga naar marley spoon. Die krijgen een kans nu. Ook vind ik het feit dat als je Marley Spoon op google intikt je een heel smerige "oeps bedoelt u hello fresh" advertentie krijgt bovenaan. Besef dat wij daar zelf voor hebben betaald ook. Spendeer dat geld aan lonen en ingredienten stelletje prutsers. Bah. om te kotsen is dit gedrag.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer tevreden

  Wij zijn al bijna 5 jaar klant en zeer tevreden. Wij maken gebruik van 5 maaltijden per week. Nooit na te hoeven denken wat je weer gaat koken. Duidelijke recepten en elke dag weer een verrassing wat er op tafel komt. Zelfs na 5 jaar nog steeds recepten erbij welke wij nog niet hadden gehad. Uiteraard ook wel eens dubbel, maar prima. Voor Hello Fresh at ik vaker hetzelfde. Bij de enkele keer dat er iets niet goed was, direct contact en werd het geld geretourneerd of kreeg ik een aardigheidje voor het ongemak. Welgeteld 4/5 keer gebeurd in al die jaren. Bezorging perfect. Voor ons het een uitkomst en niet onbelangrijk: we eten zeer gezond en veel meer gevarieerd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bijzonder slecht bedrijf. Slechte service. Er werd een box naar mijn oude adres gestuurd terwijl het juist in het systeem was opgeslagen - bleek dat bij 1 x inloggen met een oud account ik kennelijk al een box had besteld (dit noem ik misleiding). Vervolgens kwam er een paar keer een box te veel waar ik ook gewoon voor moest betalen. Regelmatig misten er groenten in de box. En als klap op de vuurpijl kreeg ik een box met vlees terwijl ik vegetariër ben en dat nooit zelf uitgekozen zou hebben. Uit principe heb ik het geld teruggestort, maar ik heb de strijd verloren en heb uiteindelijk in plaats van 31 euro, 71 euro moeten betalen. Dit noem ik een immoreel bedrijf dat zich duurzaam en klantvriendelijk voordoet. Misleiding.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  5x per week hellofresh

  Ik zou ook wat graag koolhydraatarme menu's zien.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kilo's afvallen met voedselpakketten

  Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
  Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

  Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

  Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

  En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

  Daar kan geen dieet tegenop!

  Kan ik inkomen weinig voor veel geld. Kun je in elk geval geen snoepgoed meer kopen om dik te worden wan je bent rap door je centen heen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe aanbieding weer lid van Hello Fresh

  Ik was gestopt met Hello Fresh omdat ik het toch teveel vond. Was best een gedoe, maar uiteindelijk gelukt.

  Toen kreeg ik van het jaar een nieuwe aanbieding... en ik miste de pakketten wel een beetje want het is ook wel weer handig.

  Dus nu ben ik toch weer lid geworden. Tot nu toe bevalt het goed. Het lijkt alsof de communicatie ook beter is, want ik heb al een paar keer goed contact gehad met Helo Fresh hierover, en dat ging steeds prima.
  Dus als ik het zat ben, dan zeg ik het gewoon weer op en wacht op een volgende aanbieding

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 dagen bix

  Niks mis mee met alles bovestaand.
  Alleen wat me opvalt de laatste tijd de kwaliteit rotte knoflook kapotte eieren bosuitjes die zwart zien en ga zo maar door.
  Voor die prijs mag het wel wat beter uitgeserveerd worden.
  Verder tot nu toe nog geen spijt van de abonnement eten gevarieerd en zelf zijn we er beter van gaan eten lusten meer enz enz
  En voor de kinderen zo leren die ook afwisselend te eten en te proeven.
  Veel plus punten maar dat ene vind ik oh zo belangrijk.
  Mvg nick en chantal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwaliteit is weer goed!

  Ik was opgestapt omdat ik de kwaliteit achteruit vond gaan en daar betaal ik niet voor....
  Toen kreeg ik een paar maanden later toch weer een aanbieding en toen heb ik het nog een keertje geprobeerd. Want het is toch wel handig dat je vanzelf eten krijgt toegestuurd..

  Maar ik vind dus echt dat ze beter zijn geworden. Hier tenminste. De groente en fruit ziet er gewoon weer goed uit. Dat vind ik het belangrijkste.

  Hoop dat het zo blijft dit keer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  maaltijdbox

  Wat een waardeloos bedrijf. Het is gigantisch duur (je kunt de gerechten voor 1/3 van de prijs zelf bij de supermarkt kopen) Opzeggen is heel lastig, dat lukt niet in de app. Heb je eindelijk opgezegd, log je 1x in en wordt automatisch weer nieuwe levering gepland, waarvan je zelf niet eens de gerechten kunt kiezen. WAARDELOOS, je komt er gewoon niet vanaf. Oplichters

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HelloFresh

  5 minuten geleden
  NIEUW
  Het eten is goed alleen de afhandeling qua administratie zeer slecht. Extra producten worden vaak niet geleverd waar je wel voor betaald, om dat geld dan vervolgens terug te krijgen is een hele onderneming. Geannuleerde boxen worden gewoon van je rekening afgeschreven waarna ze niet schromen je te bestoken met e-mails en betalingsherinnerinen. Sluit hier geen abonnement af er zijn goede alternatieven beschikbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HelloFresh Maaltijdbox 5 dagen

  Het afmelden van de box na box 1 ging gelukkig goed. Maar wat een ellende is het verder. 1 prei was zo ver doorgerot dat die van binnen vloeibaar was (dit was de dag van levering) en in het zakje koriander zat een dode libelle???!!! Wat krijg je ervoor terug als je een melding maakt? €1 korting op je volgende box. Mooi niet dus.

  Daarnaast zijn de recepten compleet onlogisch, volgorde is soms heel raar en regelmatig mist er informatie, of is de beschrijving onduidelijk. Nu kan ik gelukkig goed koken, dus ik red me wel, maar als je zelf niet echt kookt dan heb je een probleem. Ook veel te duur voor wat je krijgt. Ik kan met de Albert Heijn recepten beter en goedkoper koken. Dan weet ik in elk geval dat ik goede producten krijg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 maaltijde

  Werd gebeld door hello fresch, laat me abonnement aanpraten, druk.het gesprek weg en bel direct terug om te zeggen dat ik me bergist had. Moest. toch betalen. Kutfirma dus

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maaltijdboxen

  *keurig op de afgesproken tijd.
  *goede verse groenten
  *goede en smakelijke recepten
  *veel keuze op categorie te kiezen
  *website overzichtelijk, en makkelijk.

  - biefstukreepjes zijn zo klein, lijkt meer op grof geruld gehakt. Beter zelf laten snijden. Vlees mag wel van wat betere kwaliteit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Box

  Beste mensen. Ga niet met dit bedrijf in zee. Het zijn ware oplichters. Na de eerste box hebben wij het abonnement opgezegd. Toch kwam de 2e box er aan. Deze geweigerd aan de deur. Toe kwamen de rekeningen binnen. Deze niet betaald. Wij krijgen drijgbrieven en telefoontjes dat we moeten betalen wat we uiteraard niet doe. Toe kwam het incasso bureau waar wij het hebben uitgelegd. Uiteraard zonder succes. Nu ligt het bij de deurwaarder. Laat maar komen zou ik zeggen. Het zijn gewoon maffia praktijken. Doe het niet mensen. Trap er niet in.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  De bezorgers van Hello fresh zijn zo snel dat ze met een vaart van 100 km per uur door onze wijk rijden. Omdat het een woonerf is mag je maar 15 km per uur. Dit is wachten op een ongeluk. Heb Hellofresh gebeld. Reactie krijgen, vergeet het maar. Ik wacht nog steeds op antwoord maar blijf volhouden. En zelf iets bestellen bij Hello Fresh? Dacht het niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hello fresh

  Leuk concept, genoeg keuze in heerlijke recepten en de kinderen vonden het ook leuk dat ze iedere week zelf mee konden kiezen in het menu waardoor ze echt beter gingen eten. Toch heb ik inmiddels mijn abonnement opgezegd, het ging namelijk vaker fout dan goed met de inhoud, bv voor 2 personen ipv 3, producten die missen of snel over de datum zijn. Als ik dan een klacht stuurde kreeg ik wel eentegoed op de volgende box, maar het gevolg was dat ik alsnog naar de winkel kon om spullen aan te vullen. Ik vind dit echt jammer omdat het concept me aanspreekt, nu bij de concurrent kijken of ze daar de inhoud beter op orde hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hello fresh

  Na een proefbox was ik blijkbaar direct lid. Toch maar weer een box genomen. Er miste 2 dingen. Recept was niet bijzonder. Ik maak zelf lekkerde dingen. Voor veel veel goedkoper.
  Heb ook gemerkt dat ze mijn mailadres aan derde hebben gegeven. Het is niet mogelijk om je daar voor af te melden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Arrogant bedrijf

  Helaas valt met HelloFresh niet te communiceren. Eenzijdige communicatie en staan niet open voor suggesties. Na een probeer periode alleen maar gezeur gehad met dit bedrijf. Door een technische fout in de app is mijn afzegging niet goed doorgekomen. Deze heb ik laten annuleren en mijn betaling stopgezet. Gelijk mijn account laten deactiveren en nu moet ik de box alsnog betalen omdat HelloFresh een tegoed op mijn account heeft gezet als 'vergoeding' (die ik niet wil want ik heb mijn abonnement niet voor niets opgezegd). Meerdere malen contact opgenomen en situatie proberen uit te leggen maar er is maar een uitweg voor HelloFresh: betalen. Terwijl ik wacht op een reactie op mijn eerder gestuurde mails, neem ik contact op via de chat en krijg ik tijdens dit gesprek ineens een mail van het incasso bureau dat HelloFresh heeft ingeschakeld. Helaas is een normale communicatie/oplossing hier niet mogelijk.

Anderen bekeken ook

VeganBox
0 reviews

Zoek je een bedrijf welke maaltijdboxen met veganische recepten bij je kan bezorgen? Wellicht is VeganBox een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op de...

Tuinderij de Stroom
0 reviews

Iedereen weet dat het gezond is om groente en fruit te eten. Bovendien is het natuurlijk harstikke lekker. Toch komt niet iedereen aan de juis...

Ekomenu
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kunt bestellen? Wellicht is Ekomenu een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke erv...

Dinnerly.nl
0 reviews

Ben je op zoek naar een boodschappenbezorgdienst? Wellicht is Dinnerly dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er ove...

HelloFresh

Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

Over HelloFresh
De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!

 

Diensten van HelloFresh
Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

Klachten over HelloFresh
Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij NederlandReview een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op NederlandReview!

}