deKrat.nl

Alle reviews

deKrat.nl

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inspiratiekrat

  Zeer teleurgesteld vooral door kwaliteit groente. Prei beschadigd en daardoor deels verrot, kon van de 2 sjalotten er meteen een in de vuilnisbak gooien want door en door verrot. En dat was meteen al voelbaar bij het uitpakken , je zou verwachten dat daarop toch gelet wordt. Eén miezerig bosje raapstelen, piepkleine hoeveelheid veldsla. Rest van de producten kwam ook nergens boven gemiddelde supermarktkwaliteit uit, had ik wel verwacht bij deze prijs. Hoeveelheid ook van gehakt en vis erg krap. Heel jammer, maar ik rijd voortaan wel wat kilometers om voor verse en duurzame producten.
  En raar dat je bij de sterren hierboven er geen hebt voor Kwaliteit producten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gemaks krat

  - geen duidelijke beschrijving
  - kwaliteit is goed
  - kinderen vinden het afschuwelijk ook niet echt mijn smaak.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwalitatieve producten

  Hele fijne service, helaas ligt de prijs nog vrij hoog, maar tot nu toe alleen nog maar hele goede kwaliteit producten gehad en daar wil ik best voor betalen. Hoop dat meer mensen het gaan doen, dan wordt het vast goedkoper

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gezond eten

  Ik bestel al jaren bij de Krat. Ik vind het een heel fijn systeem en vooral omdat ik zo veel meer groente en gezonde verse dingen eet dan wanneer ik telkens snel een prakkie in de supermarkt haal. Een soort stok achter de deur.

Anderen bekeken ook

VeganBox
0 reviews

Zoek je een bedrijf welke maaltijdboxen met veganische recepten bij je kan bezorgen? Wellicht is VeganBox een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op de...

Tuinderij de Stroom
0 reviews

Iedereen weet dat het gezond is om groente en fruit te eten. Bovendien is het natuurlijk harstikke lekker. Toch komt niet iedereen aan de juis...

Ekomenu
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kunt bestellen? Wellicht is Ekomenu een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke erv...

Dinnerly.nl
0 reviews

Ben je op zoek naar een boodschappenbezorgdienst? Wellicht is Dinnerly dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er ove...

deKrat.nl

Smaken verschillen natuurlijk, en al helemaal op het gebied van eten. Bij deKrat.nl kunt u maaltijdkratten bestellen, het zoveelste maaltijdpakket, of echt beter dan anderen? Lees hier de reviews van mensen die het zelf geproefd hebben. Dus is het eten ook echt smakelijk, en van een goede kwaliteit? Zijn de recepten gemakkelijk te volgen en hoe is de kwaliteit van de ingrediënten? Zijn deze naast gezond ook vers en lekker? Wordt er ook aandacht besteed aan de duurzaamheid van de ingrediënten? Ook kunt u hier beoordelingen van anderen lezen over de prijs van de verschillende pakketten, de keuzemogelijkheidheden en de levering.

Over De Krat
Bij De Krat worden iedere week maaltijdkratten (van hout) samengesteld met eerlijke en goede spullen, lokaal gekweekte seizoensproducten, zoveel mogelijk biologisch en duurzaam geproduceerd met respect voor mens, milieu en dier. Dit is ook terug te vinden op de website, achter ieder ingrediënt kunt u de herkomst hiervan terugvinden. Mede door deze transparantie mag het bedrijf zich sinds december 2015 Een officiële Benefit Corporation noemen, zij vallen daardoor onder een netwerk van bedrijven dat zich in woord en daad inzet voor een betere wereld.


DeKrat wordt gezien als voorbeeld van duurzaam ondernemen

Diensten van De Krat
Bij dit bedrijf kunt u kiezen uit vier verschillende kratten. Ten eerste de Weekendkrat Extra, een culinaire inspiratiekrat met twee luxe vlees/visproducten en acht verschillende groenten. Daarnaast zit er een brood en delicatessen als jam, kaas, kwarteleitjes etc. in. Via online recepten kun je zelf ideeën opdoen om hiermee te koken. De prijs van deze krat ligt tussen de  € 35,- en € 68,-, voor 1 tot 4 personen. Als tweede hebben ze de Gemakskrat met ingrediënten voor drie maaltijden, incl. de bijbehorende recepten. De prijs hiervan ligt tussen de € 38,- en € 58,- voor 2 tot 4 personen. Als derde bieden zij de Gemakskrat Vega aan, een vegetarische variant van de Gemakskrat  die ook hetzelfde geprijsd is. Als laatste bieden zij een Kratje Slank aan, ook voor drie maaltijden, maar dan met slanktips en recepten. Deze kost voor 2 personen € 39,- en voor 4 personen € 59,-. Wanneer je een maaltijdpakket besteld, dan kun je zelf een aflevermoment kiezen, of je kunt deze afhalen op het afhaalpunt in Amsterdam. Op de website kun je precies zien wat er deze en volgende week in de verschillende kratten zit met de bijbehorende recepten, ook zie je wat er vorige week in de krat heeft gezeten, zodat je de recepten eventueel alsnog kunt klaarmaken. Bij ieder recept wordt vermeld wat de bereidingstijd is. Bij De Krat kun je losse pakketten bestellen, maar ook een flexibel abonnement aanschaffen. Het abonnement is flexibel, omdat je deze ten allen tijde op kan zeggen. Ook kun je een pauze inlassen voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om een krat cadeau te geven.

Klachten over De Krat
Op vele vragen wordt op de website van het bedrijf al antwoord gegeven. Heb je een andere vraag of ben je niet tevreden over de krat, dan willen ze dit graag van je weten, je kunt hiervoor eenvoudig contact met ze opnemen. Dit doe je door te bellen met (020) 6930110, of door te mailen naar info@dekrat.nl.

Reviews van anderen
In het verleden is De Krat volgens kok Pierre Wind als beste maaltijdpakket bij het programma Kassa uit de bus gekomen. Ook het weekblad Margriet heeft het pakket als beste beoordeeld. Vind jij dit ook? Heb jij lekker gegeten van de inhoud van De Krat of juist niet? Laat hier jouw mening achter, zodat anderen hiermee hun voordeel kunnen doen!  

Lees hier reviews van echte klanten van deKrat.nl. Wat zit er precies in een maaltijdkrat, is het eten gezond en makkelijk? Hoe bestel je? Hoe is de kwaliteit?

}