De Wijnbeurs

2.8
3

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

De Wijnbeurs

Wanneer je van een lekker glas wijn houdt maar wel eens iets anders wilt proeven dan de wijn die bij jou om de hoek te koop is, dan kun je online op vele websites wijn bestellen. Eén van deze aanbieders van wijn is De Wijnbeurs. Dit is een wijnwinkel die al vele jaren bestaat en hun wijnen rechtstreeks bij de producenten inkopen, waardoor ze deze voordelig aan kunnen bieden. Op deze pagina kun je lezen wat andere consumenten vinden van deze webshop.

Over De Wijnbeurs

In 1976 werd De Wijnbeurs opgericht door de broers Piet, Hans en Paul Walraven, na twee jaar aangevuld met Franz Lampe. Zij wilden wijnen voor particulieren rechtstreeks van de producenten importeren, maar pas nadat deze blind geproefd werden op kwaliteit. Dit is nog steeds zo, zodat alleen de beste wijn geselecteerd wordt. De wensen en voorkeuren van de klanten dienen als uitgangspunt bij de selectie van de wijnen. Op basis daarvan maakt het proefpanel van De Wijnbeurs de eerste selectie. Daarna wordt door dit proefpanel én een klantenproefpanel samen het definitieve aanbod vastgesteld. Door de rechtstreekse inkoop kan De Wijnbeurs hun wijnen goedkoper aanbieden.


Diensten

In de online shop van De Wijnbeurs kun je een uitgebreid assortiment wijnen bestellen. Deze zijn onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Rood
  • Wit
  • Rosé
  • Mousserend
  • Fine & Rare
  • Wijnpakketten
  • Cadeaus
  • Sale

Bij iedere wijn staat een uitgebreide omschrijving en een smaakprofiel, zodat je je een voorstelling kunt maken over hoe de wijn zal smaken. Je kunt naast het bestellen van wijnen ook een wijnproeverij bij je thuis reserveren of een wijnabonnement nemen. Wanneer je een wijnabonnement neemt profiteer je van extra lage prijzen en bij sommige lidmaatschappen betaal je geen verzendkosten. Bij De Wijnbeurs kun je betalen met American Express, Mastercard of Visa Creditcard, iDeal of via een machtiging. Als een wijn niet aan je verwachting voldoet, dan krijg je deze terugbetaald tot een jaar na je bestelling of een jaar na het op dronk komen van de wijn. Je bent dan alleen je verzendkosten kwijt. Dit noemen ze de 100% proefgarantie.

Bezorgen

Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan heb je de wijn de volgende dag in huis. Je kunt je bestelling ook op een PostNL punt ophalen als je dat wilt. De verzendkosten zijn altijd € 4,95, onafhankelijk van het aantal dozen wijn dat je bestelt.

Klachten

Wanneer je een klacht hebt, kun je ze een e-mail sturen. Zij nemen dan binnen 48 uur contact met je op om deze klacht in behandeling te nemen en deze hopelijk zo snel mogelijk in overleg op te lossen.

Laat hier ook jouw review over De Wijnbeurs achter!

Heb jij ervaring met deze webshop, en zijn zij voor jou de beste online winkel voor het bestellen van wijn? Vertel ons hier waarom! Ook wanneer je minder tevreden bent horen we graag jouw mening, NederlandReview is een onafhankelijk platform waar wij van elkaars ervaringen kunnen leren!

Zijn de wijnen van De Wijnbeurs heerlijk op dronk en toch voordelig? Hoe zijn de ervaringen met hun service, abonnementen en de levering van wijnen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook

close

De Wijnbeurs

Vergelijk reviews en bekijk De Wijnbeurs