NederlandReview

  Ervaringen Coffeeduck

  Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Eten en drinken plus koffie en thee zijn de zaken waar de mensen van houden. Het is de Coffeeduck en het is een onderdeel van the Coffeeduck Company. Het is de marktleider op het gebied van de duurzame en hervulbare koffiesystemen. Het leven heeft steeds meer gemakken te bieden en systemen om ons te helpen. Het is mogelijk om losse gemalen koffie te gebruiken om de ecologische voetafdruk en ook je portemonnee te gaan sparen. The Coffeeduck Company vindt dit van groot belang en daarom zorgen ze ook voor steeds meer nieuwe koffie innovaties.

  Over Coffeeduck

  De Coffeeduck company is een bedrijf welke zich erop richt om de verschillende soorten navulbare capsules te maken, voor Nespresso en Senseo. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de senseo’s mee na te vullen en ook tal van andere koffie merken capsules. Het is goed om hier gebruik van te maken, omdat het zorgt voor een goed effect op het milieu en dus de hele wereld. Ook zijn ze een stuk goedkoper.


  Nespresso - What Else?

  Diensten van Coffeeduck

  De diensten van the Coffeeduck Company zijn eenvoudig te omschrijven. Ze leveren navulbare capsulesvoor koffiezetapparaten. Het zijn uitstekende manieren om het milieu en ook om goed voor je eigen portemonnee te zijn.

  Klachten, tips en complimenten over Coffeeduck

  Heb je klachten of tips voor the coffeeduck company? Dan kun je deze per post naar het onderstaande adres verzenden. Het is ook mogelijk om het per mail kenbaar te maken. Ze zullen dan op zoek gaan naar een passende oplossing.
  The Coffeeduck Company, Newlyn BV
  P.O Box 1049
  5602 BA Eindhoven

  Heb jij ervaring met Coffeeduck

  Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview.

  Lees hier de ervaringen van klanten die koffie drinken met de hervulbare capsules van cups en pads voor Nespresso en Senseo. Duurzaam en goedkoop.

  Coffeeduck
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coffeeduck

  Uw beoordeling

  Duurzame koffie maar wel duur

  Bewust met het milieu bezig zijn is één van mijn doelen, maar dat brengt vaak extra kosten met zich mee. Zo koop ik onder meer mijn koffie bij Coffeeduck. Hier verkopen ze cups en pads die hervulbaar zijn, waardoor je dus niet telkens wat weg hoeft te gooien. Een stuk beter voor het milieu dus. Enige nadeel is dat de aanschafwaarde van de hervulbare cups of pads wel hoog zijn. Wanneer je ze eenmaal gekocht hebt, kun je er gewoon gemalen koffie in doen en de cups en pads zodoende de volgende keer gewoon weer gebruiken!

  Door: Jannie Uiterloo07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Goede koffie, uitkomst voor ons kantoor


  Een uitkomst gebleven voor op kantoor.

  Echte Nespresso is wel lekker, maar dit is zeer goed te doen en bovendien een stuk goedkoper.

  Altijd genoeg koffie in huis. Niets dat onze collega's bozer maakt dan wanneer de koffie op is ;)))

  Door: Barneveld27-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Geen fantastische koffie bij Coffeeduck

  Onlangs met mijn bedrijf verhuisd naar een nieuw pand en daarbij wilde ik ook direct andere koffie. Coffeeduck geprobeerd, maar ik vind het niet geweldig smaken. Mijn medewerkers waren er wel tevreden over, dus heb ik het toch maar gedaan. Zelf drink ik altijd andere koffie.

  Door: Herman Winkels04-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Coffeeduck een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Coffeeduck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coffeeduck actief?

  Coffeeduck is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Koffie & Thee

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coffeeduck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.