Coffeeduck

Alle reviews

Coffeeduck

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duurzame koffie maar wel duur

  Bewust met het milieu bezig zijn is één van mijn doelen, maar dat brengt vaak extra kosten met zich mee. Zo koop ik onder meer mijn koffie bij Coffeeduck. Hier verkopen ze cups en pads die hervulbaar zijn, waardoor je dus niet telkens wat weg hoeft te gooien. Een stuk beter voor het milieu dus. Enige nadeel is dat de aanschafwaarde van de hervulbare cups of pads wel hoog zijn. Wanneer je ze eenmaal gekocht hebt, kun je er gewoon gemalen koffie in doen en de cups en pads zodoende de volgende keer gewoon weer gebruiken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede koffie, uitkomst voor ons kantoor


  Een uitkomst gebleven voor op kantoor.

  Echte Nespresso is wel lekker, maar dit is zeer goed te doen en bovendien een stuk goedkoper.

  Altijd genoeg koffie in huis. Niets dat onze collega's bozer maakt dan wanneer de koffie op is ;)))

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen fantastische koffie bij Coffeeduck

  Onlangs met mijn bedrijf verhuisd naar een nieuw pand en daarbij wilde ik ook direct andere koffie. Coffeeduck geprobeerd, maar ik vind het niet geweldig smaken. Mijn medewerkers waren er wel tevreden over, dus heb ik het toch maar gedaan. Zelf drink ik altijd andere koffie.

Anderen bekeken ook

Joy of Matcha
4 reviews

Zelden wordt er aan een kop thee zoveel goede invloeden toegeschreven als aan Matcha Thee. Klopt dit ook? Voelen anderen zich echt beter als ze dez...

Foodworld-XL
25 reviews

Ben je op zoek naar een handelaar in voedsel, dranken en algemene huishoudelijke artikelen? Wellicht is Foodworld-XL een geschikt bedrijf voor jou....

Koffiediscounter.nl
9 reviews

Kun je niet zonder een shot cafeïne in de vroege ochtend? Of houd je meer van een lekkere latte macchiato of cappuccino op zijn tijd? Goede ko...

KoffieTheePlaza
3 reviews

Kun jij ook zo genieten van een goed kop koffie of thee? En dan hebben we het niet over dat goedkope spul, maar de echte topmerken. Bij KoffieTheeP...

Coffeeduck

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Eten en drinken plus koffie en thee zijn de zaken waar de mensen van houden. Het is de Coffeeduck en het is een onderdeel van the Coffeeduck Company. Het is de marktleider op het gebied van de duurzame en hervulbare koffiesystemen. Het leven heeft steeds meer gemakken te bieden en systemen om ons te helpen. Het is mogelijk om losse gemalen koffie te gebruiken om de ecologische voetafdruk en ook je portemonnee te gaan sparen. The Coffeeduck Company vindt dit van groot belang en daarom zorgen ze ook voor steeds meer nieuwe koffie innovaties.  

Over Coffeeduck
De Coffeeduck company is een bedrijf welke zich erop richt om de verschillende soorten navulbare capsules te maken, voor Nespresso en Senseo. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de senseo’s mee na te vullen en ook tal van andere koffie merken capsules. Het is goed om hier gebruik van te maken, omdat het zorgt voor een goed effect op het milieu en dus de hele wereld. Ook zijn ze een stuk goedkoper. 


Diensten van Coffeeduck
De diensten van the Coffeeduck Company zijn eenvoudig te omschrijven. Ze leveren navulbare capsulesvoor koffiezetapparaten. Het zijn uitstekende manieren om het milieu en ook om goed voor je eigen portemonnee te zijn. 

Klachten, tips en complimenten over Coffeeduck
Heb je klachten of tips voor the coffeeduck company? Dan kun je deze per post naar het onderstaande adres verzenden. Het is ook mogelijk om het per mail kenbaar te maken. Ze zullen dan op zoek gaan naar een passende oplossing.
The Coffeeduck Company, Newlyn BV
P.O Box 1049
5602 BA Eindhoven

Heb jij ervaring met Coffeeduck
Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 

Lees hier de ervaringen van klanten die koffie drinken met de hervulbare capsules van cups en pads voor Nespresso en Senseo. Duurzaam en goedkoop.

}