Biteswelove

8.5
8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Biteswelove

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Biteswelove? Biteswelove is een website waar u een flexibel abonnement voor tussendoortjes kunt nemen. Het gaat hier om gezonde tussendoortjes op basis van noten, zaden, chocolade en gedroogd fruit. U kunt het allemaal gemakkelijk online bestellen. Natuurlijk kunt u ook op NederlandReview lezen wat anderen van Biteswelove vinden. Heeft u zelf al een ervaring met Biteswelove? Dan is het goed om uw beoordeling en review op NederlandReview achter te laten.     

Over Biteswelove

Biteswelove maakt de aller lekkerste tussendoortjes welke u lang energie zal geven. De tussendoortjes worden bij u op kantoor of in huis bezorgd in de speciale box. Het is heel gemakkelijk en leuk. Biteswelove is gevestigd aan de  Hemonystraat 54 huis te Amsterdam.  


Ze werken samen met Bluebelle Foodworks welke een blog hebben over gezonde voeding. Ook hebben ze een app Spinach en een boek “Easy Peasy”. Ze ondersteunen Biteswelove met de productontwikkeling en helpen bij het beantwoorden van vragen. 

Diensten van Biteswelove

Biteswelove is een tussendoortje van zaden, superfoods, chocolade en noten. Ieder bite is verpakt in een portie van 40 tot 50 gram. Natuurlijk zitten er geen kleurstoffen, geurstoffen of smaakstoffen in de bite verwerkt. Er zijn op dit moment meer dan 50 verschillende soorten bites. Hierdoor is er volop keuze. De bites worden voor uw gemak bij u thuis of op uw kantoor bezorgd. Zo krijgt u iedere keer een leuke verrassing met de post. De Biteswelove abonnementen zijn heel gemakkelijk. U kunt vanuit uw account uw bestellingen beheren. Ook kunt u het tijdelijk pauzeren bij een vakantie of om een andere reden. Het afleveradres is trouwens ook aan te passen.  Ook is het mogelijk om de box een keer cadeau te doen aan iemand anders.

Wat doet Biteswelove?

Het start allemaal met het ontwikkelen en maken van de lekkerste bites. Een team van food experts maakt de lekkerste bites op basis van zaden, noten, gedroogd en ook wat fruit. De bites kunnen hartig zijn, zout, zoet en boven alles gezond. Er zijn meer dan 50 verschillende bites en er komen er steeds meer bij. 
Ook is er ruimte voor feedback en kunnen de klanten hun favoriet bites bepalen.  Misschien wilt u goji bessen, cranberries of volop chocolade? Het is mooi om te zien dat ook u een inspraak heeft in het maken en samenstellen van de bites.
De bites worden gemaakt en vervolgens bij u op uw werk of thuis bezorgd. Er is een speciale Biteswelove box waar u gebruik van kunt maken. U kunt dagelijks een lekker Biteswelove box thuis krijgen.  

Klachten, tips en complimenten over en voor Biteswelove

Het is goed om te weten dat er ook ruimte is voor feedback bij Biteswelove. Complimenten en tips zijn natuurlijk van harte welkom. Daarnaast horen ze bij Biteswelove ook graag van u wanneer u niet tevreden bent of zelfs een klacht heeft. Op die manier kan Biteswelove haar dienstverlening verbeteren. Klachten zijn daarom van harte welkom. Natuurlijk worden de klachten naar behoren afgewikkeld en zal Biteswelove altijd kijken naar een goede oplossing.

Uw mening over Biteswelove

Het is goed om uw mening over Biteswelove  te delen met anderen. Bekijk de verschillende reviews en beoordelingen van Biteswelove op NederlandReview. NederlandReview verzameld reviews en beoordelingen van anderen op hun website. 


 


Hebben ze Korting, aanbiedingen en hoe is zijn de snacks zelf? Wat vinden anderen van het eten? Lees eerst ervaringen op NederlandReview oer Bites we love!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook