Mobile food coach

Alle reviews

Mobile food coach

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Flop

  Veels te duur voor wat je krijgt - een paar suffe tips die ik op internet ook al had gevonden.

  Flop!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Topsysteem

  Ik ben zeer tevreden over Mobile Foodcoach. Ik heb al jaren last van overgewicht en wil het nu eindelijk gaan aanpakken. Het is lekker makkelijk, omdat je gelijk kan appen als je iets gegeten hebt. Hierdoor vergeet je niks en kan je zo goed mogelijk geholpen worden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Via Whatsapp

  Lekker makkelijk dat dit gewoon via Whatsapp kan! Want ik hoef dus niet een schreeuwende trainer die met me meerent en me gaat inhalen enzo. Mijn sportschool was best goedkoop (17,95) maar dit is maar 12,95 per maand en ik sport toch liever buiten. Dus abo opgezegd en hier lid van geworden. Kijken of het heltp!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontzettend gaaf!

  Ik had nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden. Maar het is net alsof je een persoonlijke coach op afstand hebt en het werkt!!

Anderen bekeken ook

Webvitaal
3 reviews

Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die...

Viata
29 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Nutrivian
6 reviews

Wat? Wat anderen zeggen over Nutrivian! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf....

Protislank
8 reviews

Snel afvallen is iets wat iedereen graag zou willen. Er zijn verschillende webwinkels waar je allerlei producten kunt kopen om snel en gezond af te...

Mobile food coach

Wat vinden anderen van de Mobilefoodcoach? Het is steeds belangrijker geworden om gezond te leven. De overheid, de maatschappij, je omgeving en natuurlijk ook jezelf is gezond leven steeds belangrijker gaan vinden. Het is niet vreemd om tal van gezonde labels in de supermarkt aan te treffen, wachtrijen bij de sportscholen en gesprekken op verjaardagen over diëten en leefstijlen. Het is steeds moeilijker geworden eigenlijk om het juiste advies te krijgen. Mobilefoodcoach heeft hierop ingehaakt. De steeds sneller worden de economie en lifestyles snakken naar hulp. Met smartphones, het internet en de juiste personen is het mogelijk om een gezondere leefstijl te krijgen. Mobilefoodcoach biedt mogelijkheden om een gezondere leefstijl te krijgen en om hierbij een goed advies te krijgen. 

Op NederlandReview kun je beoordelingen lezen over onder andere de Mobilefoodcoach. 

Over Mobilefoodcoach 
De Mobilefoodcoach is bedacht door Bart Beuker. Bart Beuker heeft al meer dan tien jaren ervaring met sport, voeding, lifestyle regimes en de nieuwste rages. Hij is een gediplomeerd voeding deskundige en wil met Mobilefoodcoach voedingsadvies betaalbaar en ook gemakkelijker maken. Geen ingewikkelde diëten met superfoods of persoonlijke trainers. Iedereen krijgt op zijn eigen manier een goed advies om een gezonder leven te krijgen.  

De Mobilefoodcoach helpt je om jojo effecten te voorkomen en om duurzaam beter en gezonder te gaan leven. Natuurlijk kan het afvallen ook belangrijk zijn. Het is echter een automatisch effect van je nieuwe leefstijl. Je krijgt een gezond en fit lichaam.   
Diensten van Mobilefoodcoach
De belangrijkste dienst welke de Mobilefoodcoach aanbiedt is het helpen van mensen om een gezonde voeding te genieten. Dit gebeurt met de hulp van WhatsApp via je mobiele telefoon. De Mobilefoodcoach leert je hoe je gezonder kunt eten, er stralender uit kunt zien en je veel gezonder zult voelen. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Met de Mobilefoodcoach kun je een diëtist in huis halen welke via de smartphone met je communiceert. Gemakkelijker en betaalbaarder kan eigenlijk niet. Toch?
Het begint met het in beeld brengen van wat je nu iedere dag eet. Via WhatsApp geef je dit dagelijks door. Daarna krijg je een ronde coaching en ook iedere week opdrachten. Natuurlijk zorgt de Mobilefoodcoach ook voor motivatie om je lichaam, geest en voeding goed gezond te krijgen en te houden. Het is een keuze voor de rest van je leven. 

Tips en Klachten over Mobilefoodcoach 
De enige manier waarop je de Mobilefoodcoach kunt bereiken is via de email. Er wordt geen postadres genoemd of telefoonnummer. Natuurlijk zal er een WhatsApp telefoonnummer zijn als je klant wordt. Of je ook via die weg een tip of klacht kunt deponeren is echter niet duidelijk. 
Wat vind jij van de Mobilefoodcoach?

Graag lezen wij jouw ervaring of beoordeling over Mobilefoodcoach  op onze website NederlandReview. Op die manier kunnen we anderen helpen om een goed beeld over de Mobilefoodcoach  te krijgen.

 

Een persoonlijke food coach online. Wie wil dat nu niet? Maar zijn ze zo goed en werkt het? Lees eerst ervaringen op NederlandReview en lees of u hier aan moet beginnen!

}