NederlandReview
  Bedrijven (89)

  Internet & Hosting

  Webhosting en meer

  Ben je benieuwd naar meer over webhosting en internet? Lees dan snel verder!

  Wat is internet-hosting?

  Als het over hosting gaat, dan gaat het erover dat jouw website via een server in verbinding staat met het internet. Jouw website wordt dan gehost op een server, een pc die de hele dag door aanstaat en aangesloten is op het internet.

  Wat is internet? 

  Internet is een technologie waar wereldwijd iedereen gebruik van kan maken om berichten naar elkaar te sturen, dingen op te zoeken en producten te bestellen. Er bestaan veel websites waar je naartoe kunt surfen en die kun je dan bezoeken waar en wanneer je maar wilt.

  Voor wie is internet-hosting geschikt?

  Iedereen die bijvoorbeeld een eigen bedrijf heeft en een website heeft, kan gebruikmaken van internet hosting. Maar je kunt ook als hobby een website willen onderhouden; ook dan maak je gebruik van internet-hosting.

  Heb je internet nodig voor internet-hosting?

  Ja, je hebt dan snel internet nodig van bijvoorbeeld T-Mobile.

  Wat voor soorten internet-hosting-services zijn er?

  Er bestaan verschillende soorten internet-hosting-services, zoals NordVPN en TransIP. Je kunt daar bijvoorbeeld serverruimte huren of een domein voor een website registreren.

  Wat kost een internet-hosting-service?

  De kosten van een internet-hosting-service zijn afhankelijk van waar je een abonnement afsluit en welke services je kiest. Ook kun je net geluk hebben en een goede aanbieding scoren, wat vaak veel geld kan schelen. Zeker als je kunt besparen op de maandelijkse kosten. Lees wel altijd goed de voorwaarden.

  Welke internetaanbieders hebben het snelste internet?

  Snel internet wordt aangeboden door verschillende providers, zoals Ziggo, T-Mobile Thuis en KPN. Sommige zijn sneller dan andere. Dit is onder andere afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Bovendien kan de regio waar je woont de snelheid bepalen, want in sommige gebieden zijn andere en soms snellere internetaanbieders actief dan in andere. Om geld te besparen, kun je daarom ervoor kiezen om langzamer internet te nemen. Misschien is dit wel snel genoeg voor je, en zo betaal je niet te veel. Heb je juist wel snel internet nodig, bijvoorbeeld voor je werk of omdat je veel wilt streamen, dan is het slim om de verschillende aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken. Dat kan op NederlandReview, aan de hand van de reviews van klanten.

  Alle Internet & Hosting bedrijven (89)

  Meer info over Internet & Hosting bedrijven

  Wie internet wil gebruiken in zijn of haar woning om e-mails te openen en te beantwoorden, informatie te zoeken op het internet, films wil streamen en foto’s wil doorsturen naar familie, vrienden en collega’s, moet een internetabonnement afsluiten. Een internetabonnement is een abonnement dat u maandelijks betaalt om gebruik te maken van een vaste internetverbinding in uw woning. Deze internetverbinding kunt u vervolgens gebruiken op uw computer en op uw laptop, maar ook op eventuele tablets en smartphones in uw woning. 

  Omdat het internet een steeds grotere rol is gaan spelen in onze samenleving, kunnen veel mensen zich geen leven meer voorstellen zonder een goede internetverbinding. Waar er voorheen slechts enkele duizenden mensen waren met een internetverbinding in hun woning, heeft nu bijna ieder huishouden in ons land een verbinding met het internet door middel van een internetabonnement. 

  Het afsluiten van een internetabonnement
  U sluit een internetabonnement af bij een internetprovider, ofwel een commerciële aanbieder van internetabonnementen voor particulieren en zakelijke klanten. De prijs die u betaalt voor het afsluiten van een internetabonnement, is afhankelijk van het abonnement dat u afsluit en de tarieven die de internetprovider achter het abonnement hanteert. De kosten van het internetabonnement, betaalt u altijd maandelijks. 

  Bij het afsluiten van een abonnement voor het gebruik van internet, kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen welke snelheid uw internetverbinding moet krijgen. Welke snelheid het beste bij u past, is onder andere afhankelijk van de toepassingen die u op het internet gebruikt. Gebruikt u het internet alleen om te mailen en te surfen, dan is een lage snelheid voldoende. Gebruikt u het internet ook om films te streamen en muziek te downloaden, dan heeft u sneller internet nodig.

  Vind het beste abonnement: vergelijk providers met elkaar
  Door de stijgende populariteit van vaste internetabonnementen voor thuis, zijn er steeds meer aanbieders die internetabonnementen aanbieden. Door het stijgende aantal internetproviders in ons land is het gemakkelijker om een abonnement af te sluiten om internet te gebruiken in uw woning en is er altijd wel een provider te vinden die u van dienst wil zijn, maar kan het ook lastiger zijn om de beste aanbieder te vinden. Bent u op zoek naar de aanbieder met de beste abonnementen en de laagste prijzen? Dan kunt u het beste de abonnementen en tarieven van diverse internetproviders met elkaar vergelijken. Door abonnementen en tarieven van diverse providers met elkaar te vergelijken, komt u eenvoudig in aanraking met de provider met de beste abonnementen en de laagste prijzen. Sluit u een abonnement af bij deze provider, dan krijgt u het beste abonnement voor de laagste prijs.

  Wilt u zeker weten dat u een internetabonnement afsluit bij een betrouwbare, klantvriendelijke en eerlijke partij? Vergeet dan ook niet ervaringen, beoordelingen en eventuele klachten van andere consumenten door te lezen voor u een abonnement afsluit. Door ervaringen, beoordelingen en klachten door te lezen, krijgt u een duidelijk beeld van de provider in kwestie en kunt u eenvoudig bepalen of u met deze provider in zee wil gaan. Zeker omdat u een abonnement minimaal voor één of twee jaar afsluit, is het belangrijk om te weten met wie u in zee gaat.

  Natuurlijk draait het niet enkel om de beoordeling van klant. Hoewel deze erg belangrijk zijn vertaalt een goede klantenservice zich indirect toch weer in de prijs voor een product. Bij het vergelijken tussen de internetproviders is de prijs voor je interneabonnement ook een criterium. Bij (heel toepasselijk) Laagsteprijswijzer kan je terecht als je de aanbieders wilt vergelijken op prijs, snelheid van het internet en allerlei andere eigenschappen van het internepakket dat ze aanbieden. Nogmaals we raden wel aan bij NederlandReview ook de beoordelingen mee te nemen in de overweging voor een provider.

  Heeft u wel eens gedacht aan uw eigen domeinnaam? Bijvoorbeeld om uw e-mail te ontvangen met uw eigen naam of een website op te zetten voor de familie. Of natuurlijk om uw bedrijf te presenteren op internet. En met een domein naam komt natuurlijk ook de hosting, zodat u een deel van een server huurt waar u uw website op kunt plaatsen en kunt delen met de wereld. U kunt natuurlijk gaan vergelijken op prijs. Maar ook bij hosting providers zitten naast prijs, grote verschillen in kwaliteit en service. Hoe vaak is uw site on-line? En als u een technische vraag heeft, hoe goed kon u toen terecht met uw problemen? Hoe gerbuiksvriendelijk is de webmail? En is de hostingmanager overzichtelijk? Allemaal belangrijke zaken om rekening mee te houden want u zit vaak minimaal een jaar aan een abonnement vast. Daarom hebben wij bij NederlandReview alle hostingproviders voor u op een rijtje gezet. Zodat u meningen van duizenden Nederlanders kunt lezen die reeds consument waren bij deze bedrijven. Lees ervaringen bij NederlandReview!