NederlandReview
  Bedrijven (183)

  Telecom

  Ben je benieuwd naar meer informatie over telecom? Lees dan snel verder want hier worden veel vragen gesteld en beantwoord. Zo ben jij zo goed mogelijk op de hoogte van wat telecom en welke keuzes je hierin hebt.

  Wat is telecom?

  Onder telecom vallen diverse communicatietechnieken. Het gaat over het overbrengen van mededelingen of informatie over een afstand: het woord is een samenstelling van tele (‘ver’) en communicatie. Het is een manier om mensen met elkaar te verbinden.

  Wat zijn telecomproviders?

  Als je het hebt over telecomproviders dan gaat het over aanbieders die telecomdiensten aanbieden. Meestal is dat voor een vast bedrag per maand.

  Welke telecomaanbieders zijn er in Nederland?

  Er zijn veel soorten telecomaanbieders in Nederland. T-Mobile en T-Mobile Thuis zijn goede voorbeelden van telecomaanbieders in Nederland, maar er zijn er nog veel meer, zoals KPN en Ziggo.

  Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen telecom?

  De laatste ontwikkeling die bekend is in de telecombranche is het 5G-netwerk. Dit komt nu na het 3G- en het 4G-netwerk en wordt langzaam in Nederland ingevoerd.

  Alle Telecom bedrijven (183)

  Meer info over Telecom bedrijven

  Onder de noemer ‘telecom’ vallen verschillende producten en diensten. Zo valt digitale televisie onder telecom, maar is ook de smartphone die we dagelijks gebruiken een vorm van telecom. Telecombedrijven betreffen bedrijven die telecom gerelateerde producten en diensten aanbieden. En omdat het gebruik van diverse vormen van telecomproducten de afgelopen jaren zo populair is geworden in ons land, zijn er steeds meer bedrijven die deze producten en diensten aanbieden. 

  Om u een duidelijk beeld te geven van wat telecom inhoudt, worden in onderstaande tekst diverse vormen van telecom beschreven. Dit betreffen de verschillende telecom mogelijkheden voor thuis, de verschillende telecom mogelijkheden voor de mobiele telefoon en de overige vormen van telecom. 

  Telecom voor thuis
  Onder telecom voor thuis vallen verschillende producten en diensten die u afneemt om telecom in uw eigen woonomgeving te kunnen gebruiken. In sommige gevallen hebben de producten en diensten een praktisch doel, maar vaak nemen mensen ook telecom af om een specifieke vorm van ontspanning en vrijetijdsbesteding te kunnen gebruiken. Enkel voorbeelden van telecomproducten en -diensten die u thuis kunt gebruiken, zijn een vaste telefoonaansluiting, een abonnement voor de televisie, een abonnement voor het gebruik van internet, een abonnement om online films te kunnen kijken en een abonnement voor het gebruik van een interactieve HD televisie. Kiest u voor een alles-in-1 pakket op het gebied van telecom, dan krijgt u een abonnement met televisie, telefoon en internet en neemt u direct alle noodzakelijke telecomproducten en -diensten af voor uw huishouden. 

  Zoekt u een betrouwbaar bedrijf om telecomproducten en/of -diensten aan te schaffen voor uw huishouden, dan vindt u op deze pagina een overzicht van verschillende bedrijven die u van dienst kunnen zijn. Door de eerlijke reviews van andere mensen door te lezen, krijgt u een duidelijk beeld van de dienstverlening van deze aanbieders.

  Telecom voor uw mobiele telefoon
  Onder de noemer telecom vallen niet alleen producten en diensten die u thuis kunt gebruiken, maar valt ook het gebruik van mobiele telefoons. Sluit u een mobiel abonnement af om altijd te kunnen bellen, sms’en en internetten op uw smartphone, dan is er tevens sprake van telecom. Kiest u voor een prepaid telefoonkaart om te kunnen bellen en sms’en, dan wordt er tevens gesproken over telecom. Telecom is dan ook niet alleen in uw woning, maar overal om u heen. En wilt u liever een sim only abonnement afsluiten om uw huidige toestel te voorzien van een nieuwe simkaart met een compleet abonnement, dan wordt er ook gesproken over telecom in de vorm van een sim only abonnement. 

  Zoekt u een betrouwbaar bedrijf om een mobiel abonnement af te sluiten of een prepaid kaart voor uw telefoon af te nemen, dan vindt u op deze pagina een duidelijk overzicht met verschillende bedrijven die u kunnen voorzien van een abonnement of prepaid telefoonkaart. Door ervaringen en beoordelingen van andere consumenten door te lezen, krijgt u een duidelijk beeld van de dienstverlening van deze bedrijven.

  Overige vormen van telecom
  Onder overige vormen van telecom valt bijvoorbeeld de afname van hosting. Heeft u een eigen website, bijvoorbeeld omdat u een eigen bedrijf runt, dan moet u altijd hosting voor deze website afnemen. Met hosting zorgt u er niet alleen voor dat u altijd bereikbaar bent via e-mail, maar zorgt u er bovendien voor dat uw website altijd online staat en uw website altijd opgeslagen wordt in een beveiligde map.  

  Zoekt u een betrouwbare partner voor de hosting van uw website, dan vindt u op deze pagina een duidelijk overzicht met diverse bedrijven die de hosting van uw website kunnen verzorgen. Door reviews van andere klanten door te lezen, krijgt u een duidelijk beeld van de dienstverlening van deze partijen.