Vera Solar

Alle reviews

Vera Solar

65% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (20)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Na lang onderzoek naar een geschikte partij voor installatie van zonnepanelen toch weer op deze partij uitgekomen. Ze hebben prima adviseurs die een goed verhaal hebben en ook technisch onderlegd zijn. Daar stopt eigenlijk ook meteen de goed kritiek op dit bedrijf. Daar zij met subcontractors werken voor de installatie waar zij zelf verder weinig controle op hebben mag je maar hopen dat er ooit een partij langskomt die de panelen komt installeren. En als je in Limburg woont dan is het maar helemaal afwachten want dat is veel te ver uit de buurt (hoewel ze wel graag de markt hier willen aanboren). De eerste installatietermijn (binnen 3 maanden na afsluiten contract) werd dan ook afgeblazen. De volgende was buiten de beloofde 3 maanden (en daar mocht je je maar gelukkig mee prijzen gezien vakantieperiode en drukte bij de installateurs). Of deze doorgaat staat nog te bezien. Uit coulance werd een halve maandtermijn compensatie aangeboden maar intussen betalen we al 3 maanden dubbele kosten (energie kan nog niet omlaag en kosten voor de panelen moeten al gewoon betaald worden).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  In januari 2021 zouden de panelen komen. Uitstel, reden we kregen de allernieuwste. Installatie die uit besteed wordt vertelde dat wij drie maand later helemaal niet de nieuwste hadden gekregen.Slechte communicatie, mooi voorgeschoteld, stroomvoorziening waar voor we waarschuwden was ontoereikend, nieuwe dikkere kabel plaatsen. Niet goed geplaatste zonnepanelen t.o.v de zon, ook voor gewaarschuwd, we haalden de opbrengst niet enzovoort. Onze lijst met klachten en zorgen is lang. Conclusie :mooiepraatjes, bedrijf is slecht in de communicatie, de betreffende persoon is bijna niet te contacten, afspraken nakomen duurt lang en ze zijn duur. Bezint voor dat je hieraan begint !!!
  Kwartaal aangifte btw was ons ook niet verteld dat dat enige jaren duurt als je klein zakelijk bent....dus Let op, Verasolar geeft een hoop frustratie en ergenis !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Zeer te vreden over dit bedrijf.

  Fijne uitleg aan de telefoon en in huis alles tot in de puntjes verteld namen ook netjes de tijd hiervoor en de vragen werden netjes beantwoord.

  Zeer zeker een aanrader.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Offerte

  Offerte gevraagd. Gesprek gehad. Kritisch bevraagd, bv. Betrouwbaarheid, referenten, garantiefondsen, track record directeur, prijs t.o.v. Concurrenten, verdienmodel. Mooi verhaal, maar 3x zo duur als concurrenten, omdat VS bemiddeld, dus extra partij die de helft van de kosten opslokt. Branchevreemde ondernemers. Advies: vergelijk, Google locatie en mensen achter dit bedrijf en kijk uit!

  Na gesprek en belofte om offerte te sturen, nooit meer iets teruggehoord. Inmiddels contact met betrouwbare installateur.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Fijn bedrijf die doet wat ze zeggen. Blijft bijzonder in deze tijd. Ze komen afspraken na. Nu ook hadden wij een probleem met 1 paneel wat achter bleef. Nu ondanks de vakantie periode binnen 2 weken is het verholpen en heb ik een nieuw paneel gekregen. Dit vonden wij super netjes om het even te vermelden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Wij zijn heel tevreden. Goede uitleg werd goed de tijd voor genomen. Geen druk uitgevoerd want hier hebben wij een hekel aan… dit vonden wij zeer prettig. Ook de producten spraken ons aan. Nu ligt alles 2 weken erop en zijn wij heel tevreden. Service ligt hoog bij deze partij. Wij hadden een aantal vragen tussendoor en die werden vlot en kundig beantwoord.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanlen

  Super!
  De uitleg door de adviseur was erg duidelijk. Bij vragen konden we bellen, altijd bereikbaar.
  De installatie verliep keurig en netjes. De monteurs hebben alles netjes achter gelaten, ze hebben zelfs nog gestofzogen.

  Kwaliteit is netjes en degelijk met langer garanties.
  Zou verasolar zeker aanbevelen wat ik ook al gedaan heb bij ons buren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Offerte zonnepanelen

  Ik moet eerlijk zeggen het advies gesprek thuis was zeer informatief en kundig. Maar uiteindelijk heb je toch een verkoper over de vloer die niet de kennis en kunde heeft om in te schatten hoeveel panelen op het dak passen en of je meterkast geschikt is. Zo kan je toch geen offerte maken?

  Ik kreeg op een papiertje een bedrag van 24.000 ex btw geklad. Andere offertes kwamen niet verder als 13.000. Dit is dus een criminele aanbieding. Nadat ik aangaf niet gelijk akkoord te wilden gaan kon het afpingelen beginnen. Hier ben ik niet aan begonnen, aangezien ik dan 1 euro terug zou moeten bieden om op 12k middenweg uit te komen.
  De verkoper reedt in zijn dure Bmw weer weg.

  Nooit de offerte op de mail gekregen….
  Het is geen misdaad natuurlijk maar het neigt wel naar crimineel afzetterij.
  Mijn advies… zoek een lokaal bedrijf die het voor een eerlijk bedrag wil doen. Scheelt u weer 10k…. Wel jammer dat de verkoper dan niet nog een duurdere auto op uw kosten kan uitzoeken.

  Hallo Peter(?), dank voor uw review. Dit is zeker niet de bedoeling en daarvoor onze excuses. Ondanks strikte instructies gaat het helaas wel eens mis. Wij stellen het op prijs om dit dan ook gewoon aan ons te melden via info@verasolar.nl zodat wij kunnen achterhalen wie er bij u is geweest en om deze collega hiervan te laten leren. Dat is nu erg lastig omdat we niet weten waar dit is geweest en wie u bent. Wilt u dit met ons delen? Dank u wel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Fijn bedrijf die nakomt wat wordt afgesproken. Telefonisch goed geholpen en het adviesgesprek thuis was van ander niveau dan dat wij met andere partijen hebben gehad. Wij kozen ook bewust voor Verasolar vanwege de kwaliteit van de producten en de lange levensduur. Wij waren ervan op de hoogte dat ze wat hoger zaten met de prijs dan de rest maar achteraf zijn wij ontzettend blij dat we voor hun hebben gekozen. Afhandeling was ook top, montage professioneel en zoals het is afgesproken bij ons thuis. Hebben kennis van zaken. Zeker een aanrader.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  29-06-2021

  We zijn begonnen bij Vera Solar met onze zoektocht naar zonnepanelen.
  Redelijk verkoop verhaal dat niet klopt met de terugverdientijd,
  simpelweg omdat ze veel te duur zijn in verhouding met de producten die ze laten plaatsen door een ingehuurd installatiebedrijf.
  Tip één kijk verder!
  Tip twee ABN-AMRO GreenLoans kun je ook zelf regelen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  14 panelen

  Ik zou wel eens willen weten wat de kosten van het hele plaatje is bij andere mensen die bij verasolar panelen hebben gekocht .ik heb een beetje het idee dat ik wel een behoorlijke hoge rekening heb voor het hele spul .zijn er mensen die willen zeggen wat zij hebben betaald ? Hoor graag . Ik heb 14 panelen op schuin dak kosten zonder de btw teruggeven zijn bij mij z'n 18 duizend euro is dit een normale prijs ?

  Bij ons zijn de kosten even hoog geweest en vraag me nu hetzelfde af. Ik zou graag contact met u hierover willen.

  Gisteren de Adviseur aan huis gehad van Vera solar ( en dat adviseur zet ik al vraagtekens bij ) hij heeft dus alleen dak gemeten (Platdak) verbruik gevraagd en gevraagd wat we wilden .! Advies 12 panelen ( wisten wij zelf al ) hun panelen leveren 4200kwh perjaar. 25 jaar gegarandeerd 3600Kwh omvormer 25 jaar garantie .
  Eigen onder zoek wijst uit dat panelen bij meerder fabrikanten 25 jaar garantie en vermogens garantie hebben. Omvormer garantie per fabrikant wisselend max10 jaar. Nu komt het meneer heeft op A4 de prijs gekalkt van 13480€ komt uit op maandelijks 137€ terug Tebetalen aan bank rente aftrek 30€ dus netto 107€ permaand. Wij zeggen dus terecht als wij conform de regeling de Btw terug vragen het bedrag lager word. NEEN dus volgens expert. Zij vragen de Btw terug Btw is voor ons niet-bancaire toepassing ( Hallo koekebakker wij zijn particulieren en je moet ons prijs geven incl Btw ) lang verhaal inkorten dit zijn oplichters 12 panelen 4200 kWh incl omvormer etc inc plaatsen 13480 excl Btw is 16310,80 incl Btw kun je gemakkelijk 25 jaar garantie geven op alles. Installatie is 10000 geduurd. Zeker geen aanrader.

  Ik ben ook door hun gebeld ..ze vertelde dat de prijzen begonnen vanaf 8000 euro.. Maar 18.000 euro dat is wel heel erg veel zeg ppff
  Ik heb bij verschillende bedrijven uit laten rekenen ben ik iets meer dan 6000 euro kwijt voor 12 panelen.
  plus dat ik btw nog terug krijg
  Ik heb het idee dat ze de boel zitten te flessen ..want bij mij is ook 25 jaar vermogen garantie of zoiets en 12 jaar
  op als er iets kapot gaat
  ik raad deze dus nooit en never aan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Goed bedrijf. Wij hebben meerdere partijen over de vloer gehad maar bij geen 1 kregen wij zon goede uitleg als bij verasolar. Zij hebben aan alles gedacht tot in details. Alles werd voor ons geregeld. Goede producten. Zeker een aanrader.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Wij zijn goed geholpen door Dominique van verasolar. Een tijd geleden is hij bij ons thuis geweest en heeft hij ons alles voor berekend. De kwaliteit van de producten sprak ons erg aan. Ook de constructie. Nu een halfjaar verder, kunnen wij met zekerheid zeggen dat de berekening wat hij voor ons destijds heeft berekend uitkomt. Het gesprek was fijn en niet opdringerig. Ook zijn wij telefonisch goed te woord gestaan door een vrouwelijke collega. Installatie is ook vlot en vakkundig gedaan. Wij zijn zeer gecharmeerd van de werkwijze van Verasolar.

  Bij ons is dominique ook geweest. Leuke jonge man en neemt zijn vak serieus. Alles wordt in de puntjes besproken. Daardoor hadden wij een heel goed gevoel bij verasolar. Wij krijgen de panelen binnenkort maar ook hierin hebben wij alle vertrouwen dat dit goed gaat komen. Hoe alles tot nu toe is gegaan zijn wij heel tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen zonder investering

  Ik ben heel blij met Verasolar. Wij hebben de zonnepanelen bekostigd vanuit onze besparing en naar een paar maanden zien we dat het allemaal klopt wat ze hebben berekend. Installatie is ook heel netjes gegaan. Vriendelijke nette mensen. Er worden ook goede producten gebruikt. Dit is verteld maar krijgen wij ook van verschillende kanten te horen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Goed bedrijf, zeer tevreden alles wordt voor je geregeld. Wij zouden deze partij zeker aanraden. Helemaal als je van een stukje persoonlijk advies houdt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen op afbetaling

  Ik ben heel tevreden. Alles is inmiddels geherinstalleerd en werkt goed. Zeker een aanrader. Vooral vanwege het stukje persoonlijk advies.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Nav, van mijn klacht /opmerking is er met mij contact opgenomen en excuses is aangeboden en tot een goede regeling gekomen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Pluspunt de uitleg over de installatie is goed.
  Min punt. Zij zijn nooit bereikbaar en als er iets afgesproken wordt komen zij niet na.
  Wij hebben zonnepanelen aangekocht /betaald volgens afspraak .De afspraak vastgelegd ,toen het zover was werd de afspraak geannuleerd ivm het overlijden van familie monteur waar ik begrijp voor had.
  Vervolgens zou ik deze week worden teruggebeld voor een nieuwe afspraak vast te leggen, gisteren is niet gebeurd .

  Heel herkenbaar. Bij niemand leveren ze op tijd. En altijd privé omstandigheden en overlijden van een installateur, waardoor ze later leveren.

  Gek genoeg was het overleden familielid ook de reden dat we op 28-02-2020 te horen kregen dat de montage niet doorging. Dat zou die 28e gebeuren, en het was net die nacht gebeurd vertelden ze. Hopelijk komt het goed, maar Corona zou een andere reden van afzeggen zijn.

  Ik heb het zelfde mee gemaakt maar bij mij is alles wel goed opgelost. En is inmiddels geinstalleerd. Dit is super gedaan en al bij al wel een goede partij. Denk dat we gewoon een beetje pech hadden.

  Je zou denken dat ze geen installateurs meer overhouden zoveel overlijden er... De smoes u krijgt nieuwere panelen zonder meerprijs is ook een veel gebruikte. Tijd voor wat nieuwe verhalen zou ik zeggen.

  Inmiddels liggen de zonnepanelen erop. We hebben een paar keer contact gehad, wat mijn wantrouwen weg heeft genomen. We zijn uiteindelijk erg blij met de zonnepanelen. Uiteindelijk was het inderdaad pech dat eea vertraging op heeft geleverd.

  Wij hebben inmiddels ook de panelen van verasolar en ook onze buren. Alles ligt er netjes op en ook als we wat vragen hebben wordt alles direct en goed opgelost. Ik zou juist zeggen dat dit een goede betrouwbare partij is in deze gekke tijden. Want hoor nu door alle corona omstandigheden veel bedrijven niks met je klacht/opmerking doet en dit heb ik bij verasolar niet meegemaakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Verasolar weet precies wat de klant nodig heeft en geven daar goed advies in. We dachten eerder dat we veel meer panelen nodig hadden maar door een goed advies van Verasolar was dit niet nodig en heeft ons veel geld gescheeld. Gesprekken aan de telefoon en bij ons thuis waren heel aangenaam en niet opdringerig zoals bij veel bedrijven wel was. Een heel goed bedrijf dus. Bedankt voor alles!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Wij hebben voor Verasolar gekozen omdat ze zeer veel goede reviews hadden en een goed product.
  Verkoper was aardig en we waren snel om.
  Er was mondeling afgesproken 17 panelen op het platte dak om zo maximaal van de zon te profiteren.
  Toen kwam het moment van de montage er pasten maar 11 panelen op mijn dak.
  Ook hadden ze steunen bij zich voor op een pannendak terwijl alle panelen op het platte dak geplaats zouden worden.
  En toen was Verasolar ineens niet meer thuis en omdat dit mondeling afgesproken was wilden ze hier ook niet in meedenken.
  Alles wat mondeling afgesproken was wist Verasolar ineens niets meer.
  En dus heb ik de overige panelen elder in de schaduw moeten plaatsen.

  Vergoeding van Verasolar € 0,- euro.
  Zelf nog niet eens een excuus.

  Daarom wil ik iedereen adviseren denk na voordat je met deze partij in zee gaat!!
  Wij raden het u i.i.g. af kijk aub verder.

  Nog een nadeel van Verasolar is dat ze nooit bereikbaar zijn!

  Bovenstaande is naar tevredenheid opgelost

  Als ik het zo lees lossen ze hun klachten wel naar tevredenheid op.

  Wel vreemd dat de naam van William van den Hoorn, opeens veranderd in William Van den Hoorn "van wordt opeens Van" in zijn bericht dat het opgelost is. Gebruikers namen veranderen niet zomaar. Ook vind ik het een zeer beknopt verhaal, in tegenstelling van de oorspronkelijk verhaal.

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
3 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
32 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Vera Solar

Steeds meer mensen gaan over naar groene energie. Dat is waarom dan ook steeds meer energieleveranciers en andere bedrijven deze vorm van energie aanbieden. Eén van de bedrijven die zich richt op groene stroom van zonne-energie is Vera Solar. Maar hoe makkelijk zal het zijn om zonnepanelen via hun website te laten plaatsen? Zal je niet heel je huidige energieregeling voor moeten omgooien? Zul je met deze zonnepanelen echt zoveel besparen op je maandelijkse energierekening? Hoe lang zal het duren voor de zonnepanelen besteld en geplaatst zijn? En hoe zal de klantenservice van Vera Solar omgaan met eventuele klachten of problemen omtrent hun zonnepanelen? Alleen mensen die al gebruik maken van zonnepanelen van Vera Solar kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat Vera Solar nou eigenlik echt aanbiedt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of je via hen wat geld kunt besparen.

Over Vera Solar
Vera Solar is een energiemaatschappij die zonnepanelen voor groene energie aanbiedt. Het bedrijf bestaat sinds 2012 en geeft vanaf die tijd al advies over zonnepanelen. Je kunt met deze panelen zelf zonne-energie opwekken. Hiermee kun je besparen in je energiekosten omdat je, in ieder geval voor een deel, zelfvoorzienend bent. Je hebt dan minder of in zonnige maanden zelfs helemaal geen energie van je energieleverancier nodig. Er wordt namelijk ook wat energie opgeslagen voor op de momenten dat de zon niet of minder schijnt. Vera Solar vindt zonnepanelen een goed alternatief dan het spaargeld op je bankrekening te laten staan waar de rente erg laag is. Met de zonnepanelen van Vera Solar bespaar je namelijk direct op je energierekening. Het zijn A-klasse zonnepanelen waar je ook nog eens 15 jaar garantie bij krijgt. Ze willen namelijk dat zonnepanelen voor iedereen bereikbaar zijn.


Diensten van Vera Solar
De zonnepanelen van Vera Solar kunnen via de website van het bedrijf worden besteld. Natuurlijk kun je eerst een test doen om te kijken hoeveel jij per jaar zal kunnen besparen. De panelen zullen worden geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Zij zullen de panelen voor jou op het dak komen bevestigen. Zoals we al zeiden zul je na de installatie wel liefst 25 jaar garantie hebben op jouw zonnepanelen. Je hoeft je er dus niet druk om te maken dat de zonnepanelen het al snel niet meer zullen doen. Verder heeft Vera Solar nog een klantenservice om je bij te staan als er toch een probleem is met de zonnepanelen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Vera Solar
Heb jij al zonnepanelen van Vera Solar op je dak liggen? Ook als je alleen advies aan ze hebt gevraagd willen wij graag alles horen over jouw ervaring met Vera Solar. Hoe goed werken die zonnepanelen nou echt als je ze eenmaal een paar jaar hebt? Was het makkelijk om ze te laten installeren? Hoeveel bespaar je nou in totaal per jaar? En hielp de klantenservice van Vera Solar je echt toen er binnen 25 jaar wat mis was met één van je zonnepanelen? Vertel ons alles via een Vera Solar review.

}